Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri på feeder på kurset - fascinerende, men vanskelig

Mange lystfiskere vil bekræfte, hvordan spændende fiskeri på feeder. På samme under spændingen stiger dobbelt, da det gør det muligt at tackle inden udgangen for at vise deres potentiale. Hurtig stream, der sommetider forhindrer holde på plads feeder, dog, og leverer ydelsen, bærer lokkemiddel, som giver mulighed for at tiltrække fisk med størst mulig område.

Men ikke altid let fangst på feeder. På forløbet, hvilket er meget stærk, er det nødvendigt at anvende en føder med en vægt på mere end firs gram. Og hvis der ikke er set på en gennemsnitlig flow problemer med lokkemiddel, fordi det ikke er revet ned og leveret altid på det samme sted, så ved høje vand hastigheder for at opnå dette er langt vanskeligere, selv at kende alle funktionerne i denne form for fiskeri.

Men selv på et meget hurtigt flodlejer, der er steder, hvor strømmen er meget svagere. Det kan være et sted at vige tilbage, bugter, hvirvler, drejninger. Alle af dem kan være meget fangstkapacitet, da de fleste af de fisk, der er at fange den feeder, om udviklingen ikke føler meget godt. Dette er ikke overraskende, fordi der i dette tilfælde, de har brug prodelyvat stor indsats for at modstå strømmen af vand, med en stærk stråle sværere at finde føde.

Det er ikke altid muligt at finde steder, hvor strømmen er i det mindste gennemsnit, så vi er nødt til at være tilfreds med det, vi har. Den mest almindelige udfordring af lystfiskeren står er variationer i relief og nedrivning fodring. Og mange foretrækker ikke at opgive en meget "stille" jagt.

Men der er fiskere, for hvem fiskeri føder på en stærk strøm er ikke et problem. De ved et par måder at holde fodring. Først - dette er ændringen i vægt fødere, som hovedsageligt opnås ved tilsætning af loddet. Desuden er en tyndere fiskesnøre brugt. Men der er en anden metode: at løfte feeder så højt som muligt, således at vandet var en minimal mængde fiskesnøre.

Nogle fiskere siger, at fiskeri på feeder, på kursus eller i det rolige vand, vil blive en succes, hvis du bruger den trekantede trug med bund kroge.

Du skal også vide, at der for hver type produktion i denne type fiskeri du skal tage særlig lokkemad. For eksempel brasen for feeder, strømmen navnlig indebærer en fuldstændig afvisning af en sådan fodring, som har selv en lille støvning fraktion. En blanding falde i vandet, bør falde tæt lag uden stigende og nedrivning flex nedad. Ellers vil groundbait bord være sløret og vil tiltrække mange små fisk.

Bream er ekstremt omhyggelig produktion, men foretrækker overflod af kiks eller kiks aktiv og fedtede store fraktioner, deres egenskaber vil tillade fisk, der skal vendes, grave og vælge en favorit delikatesse, som nu kan købes på ethvert speciale butik.

Til fiskeri på brasen kan bruge forskellige montager. Dette kan være en asymmetrisk sløjfe, og en helikopter, to knuder, og så videre. Men den optimale feeder tackle, efter erfarne fiskere til fiskeri ikke kun under brasen, men også andre fisk er en paternoster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.