Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Markedet og forplejning" restaurant Shouk i Moskva

For nylig i Moskva var der institutionen et nyt format - "marked og catering" en restaurant Shouk Ideen om at skabe institutioner i den israelske stil på det tidspunkt kom op med Moskva restauratør Eugene Katznelson, der allerede har stor erfaring i restaurationsbranchen (han er ejer af sådanne institutioner som "telt", "Brødre Karavaevi", "Chagin").

Features Cafe "Handel og forplejning"

Det vigtigste træk ved denne institution er, at det ikke fungerer som en normal café, hvor hver gæst (eller virksomheden) er placeret på et separat bord, vælge retter fra menuen, og derefter til en mens den venter på retter beordrede.

Her er alt gjort i stil med den israelske Suka (marked), hvor den besøgende selv kan vælge deres livretter, betale for det og gå hjem. Men du kan også bo på et af de to store langbord i selskab med tilfældige besøgende, og smage de retter beordrede på cafe i menuen. Mange gæster kommer her for at købe en bolig den traditionelle jødiske slik, pickles, brød og andre lækkerier, kære til hjertet af enhver bosiddende i Israel.

interiør

Inde i restauranten Shouk "marked og catering" i stil med den Suka. Det er placeret i et lille rum, som er opdelt i to rum, hvoraf den ene er den såkaldte "marked", hvor alt er foret med hylder med produkterne, og den anden - en cafe. På hylderne udstillede traditionelle israelske fødevarer: hummus, tahini, aubergine, pickles i store flasker, brød, kiks, boller, vafler, kaffe, te og andre produkter.

Cafeen har to store langbord, hvor gæsterne er på høje stole, mørkt træ. Hvor du kan finde hyggelige kammerater, eller slappe af i den store gruppe af venner. Der er også et par små borde, der er designet til et lille antal gæster, men de er som regel altid travlt. Rummet har også en stor bardisk, bag hvilken der er flere stole - her kan også rumme gæster.

I de varmere måneder, institutionen kører en sommerterrasse, hvor der er fem borde, bag, som har også mulighed for at blive.

Køkken og bar

Retter af jødisk og middelhavskøkken kan fremstilles i en café 'og catering markedet. " denne restaurant menu serverer betinget opdelt i fire kategorier: "Traditionelle køkken", "seafood", "Bøf og Sea" og "Desserter".

I "Traditionelle køkken" præsenterede typiske israelske køkken retter, hvoraf nogle er udarbejdet i Europa-måde. Så her kan du smage kebab oksekød med marokkansk ost Shakshuk, hummus, brændt aubergine med yoghurt og salsa, en burger med Aubergine og tomat, burger sauce "blå ost", en cheeseburger med æg, falafel, bagt blomkål med tehina.

Også her kan du smage den ægte Israel shavarmu hvis navn, selvom velkendt for os i harmoni med shavermoy eller shawarma, men i virkeligheden er ikke som denne skål. Shavarma - en blød tortilla, der er fyldt med en af de foreslåede muligheder for toppings (kød bøffer, falafel, skaldyr, kylling). Det oprindelige forslag fra menuen er også israelske suppe "Wang-Tan" og schnitzel "Koko Riko".

Fra "Bøf og havet" præsenteret udvalg af retter, der kombinerer ingredienser som kød og skaldyr. Men som af "skaldyr", så det anbefales at prøve den berømte varm salat med calamari og gedeost, og grillet calamari og rejer - de er forberedt her i henhold til oprindelige opskrift.

Til dessert, kan du vælge noget fra den traditionelle jødiske slik, såsom "Salabi" med kirsebær, frugttærter eller "tapioka" med grønne pistacienødder.

I cafeen "Marked og Catering" har et godt udvalg af vin - denne drik bragt hertil fra forskellige dele af verden, og prisen starter fra 1000 rubler per flaske.

gæsteanmeldelser

Efter at have været i cafeen "Markedet og catering", mange besøgende siger, at de har dannet denne institution blandet indtryk. Først og fremmest, dette er på grund af sin form, ukonventionelle for en simpel russisk statsborger. Men gæsterne finde og en masse positive øjeblikke i dit ophold i denne cafe. Først og fremmest gæsternes Marked og offentlig catering "glade for, at det er her, du kan prøve usædvanlige retter af jødisk mad, samt købe produkter, der er typiske for det israelske marked, som ikke er let at finde på hylderne i de lokale butikker.

Mange gæster nyder den afslappede atmosfære, der hersker inden for murene af cafeen. Hvor du nemt kan møde nye mennesker, eller have en god tid i den larmende selskab af gamle venner. Tjeneste, gæsteanmeldelser, er der også en anstændig tjenere institutioner maksimere den effektive og opmærksomme på hver gæst kan altid fortælle om enhver fad og vælge den mest hensigtsmæssige baseret på individuelle smagspræferencer for kunden.

Adresse på institution og virkemåde

Cafe "" Markedet og food tjenester "kan findes på følgende adresse: Moskva, Veskovsky bane 7. Det er beliggende i nærheden af stationen Metro station" Mendeleyev " og" Novoslobodskaya", nær den russiske stat Humanitær University.

Det er åbent dagligt fra 08:00 til 23:00.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.