Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Pilpili" - en restaurant i Moskva, adresse, telefonnummer, menuer, anmeldelser

"Pilpili" - denne restaurant af georgiske køkken, som indeholder en menu som den bedste russiske og europæiske retter. Ifølge udtalelsen af mange besøgende, er der skabt en fantastisk stemning i hjemmet er varm og indbydende i georgisk og moderne indretning kan konkurrere med de dyreste og berømte restauranter i Moskva. I weekenden den "Pilpili" kan du nyde ikke kun lækker mad, men også levende musik. Og for børn i disse dage er forberedt fri menu.

Det unikke ved restauranten er, at det giver sine gæster til at lære Georgiske køkken med en helt ny side. Traditionelle opskrifter er kombineret med moderne modetrends i serveringsfade og ganske store portioner, så karakteristisk for den georgiske gavmildhed - med udsøgt prezintatsiey.

I "Pilpili" kokken arbejder Vladimir Klimov - en specialist med virtuos tilgang til madlavning og de rige erfaringer i hovedstaden i disse restauranter som "Sun Seth", "Chokolade", "Adriatica".

Restaurantens interiør

"Pilpili" - restaurant, i det indre, der kombinerer naturlig "øko" tema og funktioner i "loft" på mode moderne stil. Den indvendige udsmykning af værelser til gæster bruges af glas, træ, naturlig tekstur og metalliske strukturer. Ømhed rum giver et blødt lys fra lysekronerne pæne.

Der er ganske høje borde, komfortable møbler og tilbyder en smuk udsigt. Resort atmosfære befordrende for sand hvile, restauranten skaber også en masse af levende grønne planter i store potter. Ud over de to vigtigste værelser med en samlet kapacitet på omkring 245 sæder (200 pladser i den store sal og 45 pladser i en banket), i "Pilpili" udstyret med praktisk for besøgende til sommer terrasse, hvor man kan spise, nyde den friske luft og følelse, som hvis du virkelig er i venlige sol Georgien.

Funktioner menuen "Pilpili"

Restaurant "Pilpili" menuen har en meget rig og varieret. Det primære fokus er på Kaukasus, russiske og europæiske retter. De mest populære blandt de besøgende at nyde retter som hvidfisk med grillede grøntsager og en delikat creme sauce, ragout "ajapsandali" aubergine, peberfrugter, tomater og greens, khachapuri i Adsjarien og saftige fisk patties under den populære kaukasisk "Tsahton" sovs pandekager. "Visitkort" af institutioner er kebab, khinkali lobio og forberedt ikke værre, end i Tbilisi. En anden restaurant tilbyder gæsterne en særlig vegetarisk menu.

For produkter købt til forberedelse af retter fra menuen, er særligt opmærksomme, og det er en reel stolthed "Pilpili". Restauranten får kun de friskeste og høj kvalitet landbrugsprodukter. Mange retter, for eksempel hachapuri og pitabrød, erhverve unikke smag noter fordi forberedt i en brændeovn. Baren byder på et bredt udvalg af steder af spiritus, samt hvide og røde vine.

menuen Detaljer

Blandt de salater, der tilbyder sine kunder til at prøve at lave mad "Pilpili" særligt skiller sig ud "Grill" salat med ristede tomater, peberfrugter og aubergine, krydret med hvidløg sauce med friske krydderurter. En masse sympati og tilbud institutioner en salat med kylling tandoori for "baba ganoush" sovs, og en salat med pære og andebryst.

Blandt de kolde retter der pkhali af røde bønner med valnødder, Satsivi kyllingebryst roll "Gebzhaliya" med flødeost, frisk mynte og yoghurt sauce og andre mesterværker af kulinariske kunst.

Blandt de varme forretter omfatter georgiske dumplings "kvar" med suluguni ost, creme fraiche, lobio (røde bønner) i en gryde, den berømte Dolma - fyldte kål med sovs "Tsahton" pakket ind i drue blade og chvishtari - kage lavet af majsmel med rygeost suluguni .

Skaldyr er også repræsenteret i restaurantens menu bred nok. Blandt dem den mest populære suppe grub, suppe, Lagman og græskar creme suppe.

Stadig kan ikke undlade at behage en række forskellige desserter. Disse omfatter græskar chizkey, millefeuille med bær, citron tærte med marengs, kirsebær og æble strudel, orientalsk sorbet, chokolade springvand og meget mere.

Og dette er naturligvis endnu ikke komplet restaurant menu. Sandelig, her alle vil finde noget, der vil være til hans smag og smag.

Atmosfæren af steder

På scenen i restauranten med levende musik, tjener pop sangere og instrumentale kunstnere, de berømte kapital DJs og cover bands. Selv restauranten har et dansegulv. Ikke overraskende, det er behageligt og behagelig at være sammen med venner, med din familie eller med din elskede på en romantisk date. Restaurant atmosfære er virkelig afslappende, er der en følelse af rummelighed og psykisk lethed. En gourmet køkken, med Europa elegance europæiske og georgiske generøsitet virkelig i stand til at give uforglemmelige følelser. Institutionen har også fri adgang til trådløst internet.

Af særlig tilgang i restauranten og en baby. For sine yngste gæster i restauranten "Pilpili» (Moskva) tilbyder en særlig børnemenu, fri om søndagen. Der kan altid være sjovt at bemærke børnefester. Og dog, mens de voksne nyde et måltid og socialt samvær, børnene ikke kede sig, bliver de tilbudt tegning forsyninger og anden underholdning.

prispolitik

Ved frokosttid på hverdage georgiske restaurant "Pilpili 'behager sine gæster med gode rabatter på (ca. 20%) af alle menupunkter, så denne gang er der en enestående mulighed for at smage gourmetmad til en overkommelig pris. Hertil kommer, og inden for normal arbejdstid restaurant behager kunder overkommelige priser, der er i overensstemmelse med kvaliteten af retterne. Så i en banket plads til én person med gennemsnitligt 2000-3000 rubler.

restaurant Beliggenhed

Hvis du vil virkelig bruge tid, kan så en af de bedste institutioner i hovedstaden for dig bare være "Pilpili" (restaurant). Adresse ham i Moskva st. Admiral Makarov, d. 6., art. 13. anlægget er placeret i bygningen af "Nevsky kaj" indkøbscenter. For at komme til restauranten, kan enten fra indkøbscentret, eller i den gade, du, op ad trappen med en rød løber.

Blandt andet er muligheden for hurtig levering af mad i hjemmet eller på kontoret også inkluderet i liste over udbudte til sine kunders Pilpili" tjenester. Restaurant (telefonnummer, hvor du kan lave en ordre: + 7-495-926-62-94 eller + 7-966-071-74-74) giver dig mulighed for at nyde dine foretrukne måltider uden at forlade huset, eller at arrangere en fest, uden at belaste sig selv madlavning .

gæsteanmeldelser

Restaurant "Pilpili" anmeldelser samler næsten alle begejstrede og taknemmelige. Folk ros her alt: den perfekte atmosfære, og fantastiske køkken og rimelige priser, og leve behagelig musik, og tjenesten opmærksomme endnu diskret personale, der hilser alle gæster som gamle venner. Mange kommentatorer trygt bemærkede, at "Pilpili" - en restaurant med den bedste georgiske køkken i Moskva.

Men der er ikke meget positive tilbagemeldinger om institutionen. Nogle kunder klager over specifikke restaurant arbejdstagere, at bemærke deres mangel på manerer. Andre, der fik de tabeller nær scenen, opmærksom på, at klingende levende musik var for høj. Sådanne detaljer kan ødelægge helhedsindtrykket, og selv ophæve beundring fra fejlfri levering og den raffinerede smag af måltider på restaurant.

Er det et besøg værd?

Selvfølgelig vil et sådant spørgsmål alle svare for sig selv. Alligevel er det værd at bemærke, at evalueringen "fremragende" og "meget god" restaurant "Pilpili" får meget mere end selv de "gode" ratings, for ikke at nævne det negative. Institution med en pletfri ry blandt hovedstadens restauranter er svære at finde. Derfor kan vi roligt sige, at hvis du ønsker at prøve det bedste georgiske køkken i Rusland, køkkenet "Pilpili" - præcis, hvad du søger. Der er altid lækker og sjov!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.