Mad og drikkevarerOpskrifter

Syltede kål med roer - lækker og smuk appetitvækker

Kål i en vifte af muligheder er ofte anvendes til fremstilling af snacks. Især god i denne henseende, fermenteret eller syltede kål. Det er sprød, duftende og smukke appetitvækker er ikke bare velsmagende, men også nyttig, fordi kål indeholder mange vitaminer, herunder ascorbinsyre, som har en gunstig effekt på immunstatus.

Syltede kål tilberedes hurtigere end gæret. Typisk kan denne snack bringe til bordet inden for en dag. Desuden er det muligt at reducere tiden til at forberede produkterne, hvilket eliminerer processen med shredding og kål skåret i store stykker.

For eksempel kan du koge kål i Guria. Det er velsmagende, skarp lille snack i sagens natur simpel syltede kål med roer. Denne kål er meget attraktivt, som bliver en flot blodrød farve

For sin forberedelse, vi har brug for pr kg én gulerod, en lille roer, tre eller fire fed hvidløg, en halv kop vegetabilsk olie kål,. De, der elsker den skarpe kan sætte chili peber efter smag. For marinaden, vi har brug for en halv liter vand, en spiseskefuld salt, en halv skefuld sukker, en halv kop eddike (9%). Det er bedre, hvis eddike er æble, da det har en behagelig aroma.

Pickle kål kan være i glas eller emalje pander eller gryder. Aluminium Gryder kategorisk ikke egnet til disse formål.

Da det er bejdsede kål stykker, derefter bruge shredder vil ikke, og vil skære en kål temmelig store firkanter. Roer og gulerødder skal rengøres. Tre gulerødder på et groft rivejern og roer er bedst skåret i tynde halvcirkler. Bland grøntsagerne og fylde dem med vegetabilsk olie, rør.

Nu forberede marinaden. Til dette sæt koge halv liter vand, tilsætning af et salt og sukker i normen. For smag kan du sætte et par ærter allehånde og laurbærblade. En kogende saltvand fjernes fra varmen og hæld eddike i det. Nu hæld den varme marinade over tilberedte grøntsager og presser deres pres, så de ikke dukker op. Når væsken er afkølet, placere skålen i køleskabet, vi stod der dag og vores syltede kål med roer klar til at blive serveret.

Syltede kål med roer kan fremstilles til fremtidig brug, og som den tomme til vinteren. I dette tilfælde bør grøntsager udvides i en ren krukke, hæld kogende marinade. Så dække tin låg og sat til at sterilisere i 20-25 minutter. Efter sterilisering banker har brug for hermetisk kork. Således fremstillede syltede kål med roer bevare sin aroma og farve inden for 6-8 måneder.

Hvis du ikke kan lide rødbeder, kan du lave mad de andre muligheder, denne populære appetitvækker. For eksempel er det muligt at lage kål æbler. Til disse formål, er det bedst, selvfølgelig, egnet antonovka, men du kan også bruge andre sorter af æbler, med en sur smag. kål madlavning teknologi forbliver den samme, kun i stedet for roer nødt til at tage 150 gram æbler, skrællet og skåret i tynde skiver.

En stor mulighed snacks og syltede kål med peber. For at gøre denne salat, du har brug pr kg kål tage tre hundrede gram gulerødder og peberfrugt. Det er bedre at vælge frugt med røde bælg, så vores starter vil se mere elegant. Denne udførelsesform syltede kål fremstilling kold metode.

Kål og peber skal hakke bånd, gulerødder rist, ved hjælp af et rivejern med store huller. Grøntsager omrøres, tilsættes 150 g vegetabilsk olie, 100 g sukker, 50 g salt og 150 g eddike (9%). Alle igen bland godt og lad i et par timer, indtil grøntsagerne vil give saft. Så sammen med saft af grøntsager spredt ud til bankerne og gennemføre dem på et køligt sted. Denne salat kan spises næsten øjeblikkeligt, men efter 1-2 dage bliver det endnu mere smag.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.