Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Berrimor Layonel: biografi og film

Berrimor Layonel - film og teater skuespiller fra USA. Han - en af den berømte amerikanske skuespiller dynasti. En masse problemer i hans personlige liv oplevet denne person. Han mister sine døtre i barndom, hans kone dør. Efter at skuespilleren aldrig gift. Men finder styrken og giver sig til at arbejde fuldt ud. Berrimor Layonel får rollen som bestemte tegn, spillede med i mange film, spiller på teaterscene. Det fungerer rolle komikere. Han komponerer, skaber manuskripter til film. På grund af denne skuespiller 85 stumfilm. Han læser spiller i radioen.

Berrimor Layonel forbliver tro mod sin skuespiller kald, selv når begrænset til en kørestol deaktiveret. Rolle skrevet specielt til ham. Instrueret af hans kærlighed, så livet er fyldt med nye og spændende tilbud.

all-rounder

Berrimor Layonel bliver under hans lænket til en kørestol mest populære og efterspurgte, foruden en højt betalt skuespiller. Han modtog den prestigefyldte pris "Oscar" for sin rolle som advokat i filmen "Free Soul".

Et år senere, Lionel nomineret som bedste instruktør. Barrymore forsøger sig i politik og i deres taler ofte taler imod indkomstskatten. For at bevise, at Berrimor Layonell var en alsidig personlighed, siger hans musikalske kompositioner. Han skabte mange stykker for klaver og orkesterværker. Han ejer værker i grafisk stil. Han skabte prints og tegninger er højt værdsat i samfundet i disse kunstnere.

Film

Ikke alle skuespillere og instruktører er på Walk of Fame stjerne, men ikke Layonel Berrimor. Filmer med Hollywood-stjerner er blevet værdsat i hans levetid. Og hvad var de mest berømte malerier?

"Kameliadamen" - en film-drama, skudt i 1962, er der en hel 88 minutter. Dette billede af den smukke og talentfulde sanger. Hendes manglende - fattigdom. Dette påvirkede beslutningen om at blive en betalt elskerinde - en holdt en gammel mand at have penge. Det har alt fra smykker til en karriere, men på vej der er en passion for den unge aristokrat. "Kameliadamen" - ganske interessant film af sin tid. Dette billede var en stor succes med publikum.

"Mysterious Island" - en anden film med Lionel. Denne film tilpasning af den berømte eponyme roman af Jules Verne. Historien er fuld af mysterier. Man konfronterer havet og dets indbyggere. "Mysterious Island" - en film, der kombinerer videnskab og fiktion, eventyr og drama. Konserveret kopi af det, skudt på sort-hvid film. Hvis du nøje overveje handlingen i "Mysterious Island", er det næppe svarer til den kendte roman af forfatteren. I picturized version af en herre, lærd, Baron og almindelige arbejdere er lige. Filmen har alt: krig, fangenskab, tortur. Der er et hav monster, helte viser mentale og fysiske evner til at forsvare deres territorium.

Billede om en dreng

"Captains Courageous" - en anden film skudt i 1937 med Lionel. Historien om barnet, der havde utiltalende karakter, rørt hjerterne hos mange amerikanere, der er kommet for at se malerierne. Da drengen forsvandt efter at være faldet overbord, en ikke særlig ked af det. Dreng reddet, han er tvunget til at tilpasse sig nye livsbetingelser. Han begynder at arbejde sig selv, og ikke stole på sin fars penge.

Alle disse film har fået verdensomspændende berømmelse ikke kun på grund af deres deltagelse i den populære amerikanske skuespiller, men også på grund af dygtighed af holdets direktører og manuskriptforfattere, kameramænd.

Om livet i den berømte skuespiller

Som for Barrymore, det er lige så godt i stand til at spille og dramaer og melodramaer. Selv i de korte film, han dygtigt afslører karakter af helten, hvis rolle det blev tildelt.

Ikke tilfældigt alle hans priser. Han blev tildelt som den bedste skuespiller og instruktør, fik to "Oscars".

Barrymore havde en lang og interessant liv. Han levede og arbejdede i Paris, taler i sytten år på Broadway. For at flytte til Hollywood, var der velfortjente priser. Han førte ceremonien af den femte "Oscar". Underminere sundheden for skuespilleren skulle være i stand til at reducere dens ydeevne. Men selv en brækket hofte, ulykken og som en konsekvens, gigt, forværret i de seneste år, kunne ikke stoppe den kreative proces Berrrimora rastløs natur. Dygtig arbejde med alle tegn gør den ideel til teater og film skuespiller. Det er svært at tro, at han med succes har spillet Grigory Rasputin i filmen af 1932 "Rasputin og kejserinden."

Han var i stand til at gøre det. Men de fleste af de instruktører så det som veteraner, der har et godt hjerte. Sommetider disse gode kvaliteter tilføjet gnavenhed. Skuespilleren spillede mere end 250 roller. Et imponerende tal. Men blev forværret gigt, Barrymore gav smerte enhver bevægelse.

sidste dag

I en alder af 76 år skuespilleren er død. Han døde som følge af et hjerteanfald. Han var så travlt med arbejde, der er praktisk talt på det og gik væk til en anden verden. Skuespiller forberede en tale i radioen. Alt er som sædvanlig. Han spillede hver uge. Men han var ikke bestemt til at behage deres publikum for sidste gang. Samme aften annoncerede radioen død af en berømt skuespiller, instruktør, en talentfuld komponist, kunstner og forfatter Lionel Barrymore. Ingen kunne antage, at han tjente Melpomene hele sit liv uden at have stor kærlighed og passion for sit fag. Han gjorde bare alt med et kæmpe "plus" tegn.

konklusion

Nu hvor du ved, hvem er Berrimor Layonel. Vi har beskrevet sit liv, hvor han spillede malerierne. Vi håber, at oplysningerne er nyttige for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.