Hjem og familieKæledyr

Hvad er karakteren af thailandske katte: hvad de kan forvente fra et kæledyr af denne race

Katteracer, som hunde i verden en masse. Hver familie vælger for sig selv, præcis hvad det dyr, der bedst svarer til billedet af den karakter af hendes liv. Hvad er thai? Åh, det er en meget interessant skabning. Intet under, de siger, at et kæledyr - "i en flaske" en kat og en hund Thailandske katte karakter ikke giver dem mulighed for at forblive på sidelinjen, når der sker noget derhjemme. Disse kæledyr er meget nysgerrige, de har alle brug for at føle pote, snuse og slikke. En anden "hund" funktionen fisse er en tendens til aportirovke fag, hun gerne haste til musen eller kastet bold. Sandt nok, ikke et faktum, der vil bringe til sin ejer. Katte af denne race er utrolig aktiviteter. Mange opdrættere endda anbefale starten af to killinger at forhindre ødelæggelsen af huset i tilfælde ejeren vil ikke have tid til at lege med dit kæledyr. Også velkommen til alle former for obstruktion lejlighed kat legetøj.

Tegnet af thailandske katte er, at dit kæledyr, hvad enten en eller to vil møde dig på tærsklen og kræver kærlighed og hengivenhed, bare veshayas hals. Til nogle mennesker kan det være en byrde, er det nødvendigt at huske dette, når du vælger en race kæledyr.

Omgængelig karakter af thailandske katte i bogstavelig forstand af ordet. Dyret kan ikke lide at være tavse, det er bundet til "udtrykke" alt, hvad han tænker om alle aspekter af familielivet. "Forbandet" dig bag lukkede døre foran næsen, hæve søndag morgen, fordi det blev kedeligt, "fortæller" i en dyrlægeklinik, der at du har lavet den største fejl i sit liv ved at bringe ham her. På grund af overdreven trækkraft til studiet af naturen af thailandske katte kan undertiden føre dem til besvær. For en favorit af du skal følge. Han og en tendens til at springe ud på trappen, porten eller i den første sal vindue, for at komme under Kommode og hængende der, mjavende øredøvende.

Husdyr af denne race har en høj opfindsomhed, de sjældent opstår uheld med renlighed. De tager store familie stil af liv og passer ind i den daglige rutine, for at forstå tonen af ejeren. Dette er den thailandske katterace. Hendes fantastiske karakter. En kat, der ligner en hund, men det er alle de samme som en kat er unik og attraktiv.

Dette dyr er berømt for det faktum, at det kan være trygt overlade den leg med børnene, er det næsten ikke ridser. Men ofte viser karakter af thailandske katte. Anmeldelser af ejerne af disse skabninger tyder på, at dyret, meget blid mand og hans børn kan vise aggression mod fremmede, dyr. Og bor i samme hus, for eksempel, vil en hund thai "opdrage". Det viser et klart dominerende adfærd, så dens natur er manifesteret i fuldt omfang. Specielt anderledes er disse mænd.

Thai - charmerende munter væsen, vil det aldrig være kede. Hvis du ikke vil have et kæledyr, der vil bruge timer liggende på sofaen, udsmykning hans guddommelige særlige indvendige rum, og krævede en fuld aktivt medlem af familien, så er dette din race.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.