TravelingRetninger

Oran - en by af staten? Historie, beskrivelse, der er karakteristisk for byen Oran (Algeriet)

Oran - en havneby i den sydlige del af Middelhavet. Det hører til de nordafrikanske stater, Algeriet. Det er en af de største byer i landet og den største havn på den nordlige kyst af Afrika.

navn

Byens navn stammer fra det arabiske sprog. Det betyder "to løver". Denne titel er forudgået af en legende. Det menes, at før Oran (Algeriet) var et sted for permanent opholdstilladelse af løver. Når stedet begyndte at nærme bosætterne, de slagtede dyr. De sidste to overlevende fra en løve stod på den højeste bakke og ikke indrømme til sit folk i lang tid. Gore blev senere opkaldt Lion. Også til ære for dyrene og byen fik sit navn. To legendariske løve afbildet på emblem af byen.

historie

By Algier nævnes første gang i X århundrede. I begyndelsen af det XV århundrede, blev det erobret af den spanske og derefter af tyrkerne. I 1790 blev byen stærkt beskadiget af jordskælvet og blev næsten fuldstændig ødelagt. Efter dette blev han taget til fange af den franske og forblev under deres beskyttelse, indtil proklamationen af uafhængighed Algeriet i 1962.

klimaforhold

Vejret i byen er hovedsageligt bestemt af den tætte Middelhavet. Oran er i den subtropiske zone. Varme og tørre sommer med en gennemsnitlig temperatur på + 28 ° ... + 30 ° C. Den varme våde vinter, temperaturen sjældent falder til + 10 ° C. Precipitation sjælden årlige - 300-330 mm. Og langt de fleste falder i perioden fra november til maj. Rains om sommeren er en ekstrem sjældenhed.

entydighed

Oran - en unik by. Selvom han er på det afrikanske kontinent, men der var lidt afrikanske natur. Dette er den sædvanlige middelhavsby, med dens typiske, særegne Middelhavet landskaber. Relief af området er fladt, er domineret af lavland. Det ligger under havets overflade. Det har en unik naturlig objekt - en saltsø.

befolkning

Oran -. En by med et areal lidt mere end 2 tusind sq M. km. Befolkning, der er omkring 850 tusind. Folk (fra 2010). Hvis du tæller fra den nærmeste forlig, som udgør en byområdet Orange, så der bor i byen på 1,5 millioner mennesker. Befolkning i Oran fordelt tæt nok, omkring 70 tusind. Cel. / Sq. km. Langt de fleste - arabere og berbere, repræsentanterne for andre nationaliteter her er ekstremt sjældne. Så det er med religion. 99% af befolkningen er muslimer.

Oran - byen spiller en vigtig rolle for Afrika

Oran - økonomiske, finansielle og kulturelle centrum i Nordafrika. I denne by er det koncentreret store finansielle og økonomiske virksomheder i hele landet. Oran er en af de største universiteter i landet - Orange State University EsSenia. Af industriel udvikling disse industrier: metalbearbejdning, kemisk, mad og tekstil.

seværdigheder

I Oran, kan du møde en masse interessante historiske seværdigheder. De forblev her siden regeringstid Osmannerriget og det byzantinske rige. Især lyse på baggrund af andre, står det historiske distrikt al-Hamra. Her er bevaret bygninger, der er dukket op i det XVI århundrede.

Som konklusion

Oran - en havneby. Import produkter her for hele det afrikanske kontinent. Eksport vin, frugt, grøntsager. Hertil kommer, at byen er havnen, i Oran, udvikling og andre former for transport: jernbanen passerer, motorvejen, der forbinder byen med andre lokaliteter. Der er to lufthavne, en af dem i verdensklasse.

Beboere i byen er meget følsomme over landet og endda hele kontinentet miljøspørgsmål. Miljøbeskyttelse - det vigtigste i Oran. På grund af de særlige forhold i klimaet, Middelhavskysten og en masse interessante seværdigheder, er Oran betragtes som en turistby by. Det tiltrækker rejsende, ivrige nye og unikke oplevelser.

Oran synes interessante turister, der elsker at lære nye og interessante kunstnere, udforske fantastiske malerier af strålende kunstnere. Byen er hjemsted for de verdensberømte musikalske gæster.

Rejser til Afrika, skal du sørge for at besøge Oran, for at vurdere alle de attraktioner placeret på dens område. Alle, der mindst en gang besøgt her, ikke være ligeglade og med bæven husker store dage brugt tæt på reelle kunstværker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.