Nyheder og SamfundKultur

Forårsudstillingen "Rook". Udstilling og salg af "Rook"

Udstillingen "Båd" er et glimrende eksempel på genoplivning af folkemusik traditioner og håndværk. Rusland har altid været berømt for sine håndværkere, der bragte hendes berømmelse før, og nu bringer. Folk Art Masters indgyde en interesse i kulturen i forfædrene til de unge og bidrage til at bevare gamle traditioner i moderne tid.

Historien om russiske messer

Fair "Rook" er "gentaget" traditioner i den gamle slaver, der var på vej til "Torzhok" i midten af store bosættelser, og senere klostre. Bønderne udholdt til salg landdistrikterne overskudsproduktion, og håndværkere og håndværkere vise deres varer nyttige i økonomien eller evnen til at dekorere landlige boliger.

Selv i de dage blev det besluttet at udveksle varer eller sælge dem, men begrebet "fair" kom til Rusland kun i det 14. århundrede, hvor de store handler dækkede ikke kun de omkringliggende landsbyer, men også hele provinsen. Det var en tradition med fair kabiner og karruseller og tivoli dag betragtes som en ferie, som blev forberedt på forhånd.

Moderne retfærdig af folkemusik håndværk

Udstilling af folks "Rook" håndværk holdes to gange om året - i vinteren og foråret. Hovedformålet - er tilbagelevering af det russiske folk til sin oprindelse, som er bedst afsløret i værker af folkemusik kunstnere.

Det vigtigste område er beliggende i Moskva, som tiltrækker mestre fra hele Rusland. De repræsenterer grupper eller hele virksomheder, der producerer produkter af folkemusik håndværk, eller af sig selv og sit arbejde.

Moderne udstillingen "Båd" har sat sig flere mål:

  1. Introducerer befolkningen og besøgende til hovedstaden med arbejdet i det russiske folk, omhyggeligt konserveret ved moderne håndværkere.
  2. Sælger produkter for skibsførere, derved støtter finansielle folkemusik entusiaster.
  3. Det hjælper børn og voksne til at "kaste" i den verden af folkekunst og prøve sig selv under vejledning af en erfaren herre til at skabe traditionelle russiske husholdningsartikler og dekorationer. Dette giver mulighed for unge mennesker, der er interesseret i landets historie gennem kreativitet.
  4. Det giver kunstnere fra hele Rusland for at udveksle erfaringer og til at bringe nye ideer og inspiration til det næste forår udstillingen "Båd" var endnu lysere og mere interessant.

Takket være de talentfulde og omsorgsfulde mennesker nutidens unge kan røre, i den sandeste betydning af ordet, til sine rødder.

kunsthåndværk

Kreativitet af de mennesker - det er hvad der er tilbage til tiderne i sin historie. Support håndværk og deres udvikling en chance for, at i den næste generation og evnen til at videregive arven fra forfædrene til deres efterkommere.

"Rook" Udstillingen præsenterer mere end 500 hold og håndværkere fra 28 regioner i landet. Disse mennesker har ikke kun talent, men også ønsket om at dele det med andre.

På messen præsenterer deres arbejde på master filtning og maling af tekstiler, kunstneriske træskærerarbejde, blonder, metal og glas, ben udskæring, broderi og meget mere.

Alle værkerne kan ikke kun se, men også for at købe, eller i det mindste holde i deres hænder. For gæster retfærdige konkurrencer, der tiltrækker endnu flere mennesker til begivenheden.

Porcelæn "sensation"

Traditionelt udstillingen salg af "Rook" repræsenterer grupper, der skaber sande mesterværker af porcelæn. Det er virkelig et unikt værk, som er lavet i enkelte eksemplarer, så gæster, der køber te eller kaffe sæt, "Gardner Fabrik", ved, at de er ejere af en sjældenhed.

Selv Catherine den foretrukne verbilovskih porcelæn mestre. Deres traditioner er i dag bevaret. Tyndeste porcelæn kun 1,5 mm tyk malet mestre porcelæn miniaturer.

"Konkurrent" verbilovskih mestre - Dulevo porcelænsfabrik -vypuskaet yndefulde figurer, der bare tigge på hylden og kan dekorere ethvert hjem. Alt arbejde udføres efter traditionelle teknikker, der trækker på erfaringerne fra de gamle mestre.

Grundlaget for unge håndværkere tager forfatterne af det sidste århundrede, eller er inspireret af moderne liv billeder.

Bone-carver, træ og metal

En anden kategori af pavilloner, fortid, som ikke kan passere - det er et kunstværk carver, knogler og metal. Værker udføres efter gamle metoder og vejledning.

Repræsentanter for Nizhny Novgorod-regionen er rimelige gæster Varnavinsky udskåret ben. Så kunstfærdigt og fint udført arbejde, som fra dem er svært at kigge væk. Hele processen med knogle skæring udføres manuelt, de samme værktøjer, der blev brugt af de gamle mestre. Selvfølgelig, skæremaskiner, hver har sin egen herre, men den underfundighed og kompleksiteten af arbejdet kan ikke overvurderes.

Det samme gælder for værker af woodcarvers, som er gæster af originale legetøj, træ redskaber og meget mere. Udstillingen "Båd" giver mulighed for at købe din favorit legetøj og behage dit barn, at du ikke kan købe selv de dyreste børns butik.

Originale artikler i stof og broderi

Pavillonen med tøj altid en masse kvinder, og det er klart, hvorfor. De unikke broderede duge, skjorter, håndlavede kjoler præsenteres i et enkelt eksemplar, hvilket gør dem endnu mere værdifuld i øjnene af den mere retfærdig køn. Køb en ting, som ingen andre vil ikke være - det er en stor mulighed for at fremhæve din smag. For faglærte arbejdere er en chance for at gøre et "navn" og køb af deres fans.

Shuiskys mestre er kendt for deres evne til at sy strochevyshitye linned tøj. Deres modeller er karakteriseret ved enkelthed og elegance, som er så værdsat ægte fashionista.

"Kadoma Venise" - et velkendt selskab, der tidligere var kendt som "Awakening", som er berømt for sine broderier nål, konkurrere med venetiansk blonde. Købe deres produkter - en stor gave til dig selv eller kære.

Nød samme succes torzhka produkt mestre. Deres linned produkter, der kombinerer gamle traditioner og moderne tendenser, usandsynlige at forlade nogen ligegyldig.

etnisk kreativitet

Smykker - er, at på alle tidspunkter i efterspørgslen. Udstillingen "Båd" (hendes gæsteanmeldelser bekræfte det) giver mulighed for at blive bedre bekendt med arbejdet i de etniske russiske folk.

Så skythiske smykker, lavet i den gamle stil, vil være stolte af enhver samling. Kombinationen af naturlige materialer med moderne metal, samt læder og ruskind tiltrække fashionistas i alle aldre.

Forfatterens smykker er i stor efterspørgsel på grund af sin singularitet, originalitet og egenart. Hvert stykke er lavet af sølv, halvædelsten eller glas er unik. Brocher af malet silke hånd-forfatter produktion vil tilfredsstille elskere af usædvanlige og smukke dekorationer.

"City of Masters"

En af de mest besøgte steder på messen - en "City of Masters", hvor alle kan prøve kræfter med forskellige former for folkekunst. Udstillingen "Båd" gør det muligt mestre for at dele deres færdigheder og finde tilhængere.

I oldtiden var det så de fandt deres svende håndværkere og bestået hemmeligheder af håndværk til den næste generation. Gæst messer kan også prøve sig selv i nogle tilfælde, at elske ham for evigt og blive en mester. Dette er et af målene for arrangørerne af udstillingen - udvikling af håndværk som bevarelsen af historien om det russiske folk.

Fair "Båd" er ikke kun i hovedstaden, men også i andre byer. For eksempel udstillingen "Ufa-Båd" unge tillægger studiet af Bashkortostan sin historie gennem hænderne på dygtige håndværkere. I "City of Masters" i Ufa, kan gæsterne lære at silke maleri og kunst maleri på træ. Det er så rart - bringe hjem personligt malet bord til at skære grøntsager og populære prints.

I alle de byer, hvor messen hun nyder den samme interesse i befolkningen. Det giver håb om, at flere mennesker vil begynde at engagere sig i kreative aktiviteter, som deres forfædre.

vinter Fair

Udstillingen "Winter Boat" har en særlig charme, som de fleste af værker af håndværkere dedikeret til nytaar. Her kan du købe julepynt, hånd malet, malet træ julemænd og Sne Maidens.

Originale værker af kunstnerne er et produkt af usædvanligt for folkekunst materialer, såsom juletræer lavet af skaller. Disse værker er ikke kun smukke, men også gøre det muligt at gemme disse træer fra at blive fældet.

Meget populære pavilloner med ler souvenirs. De præsenterede malet børns legetøj og figurer kommende år. Perfekt gave til barnet og familien i det nye år.

Selv den berømte glas fra mestre fra Gus Crystal har nuancer af det nye år ferie og bestik af sig selv porcelæn beder om et festligt bord.

Den mangfoldighed og rigdom af de russiske folks talenter, er dets traditioner åbnes på sådanne begivenheder landsdækkende skala.

Udstilling-Fair "Rook" - det er lidt mere end bare et show af mestre i deres kunst. Håndværkere fra hele Rusland kan også deltage i "Rus Handmade konstruktion" konkurrence, som vil bringe vinderne fortjente berømmelse af folkemusik kunstnere.

Arrangørerne af udstillingen ser på fremtiden for Rusland, når unge mennesker bliver tiltrukket af oprindelsen af historien om dets folk. To gange om året, kan alle, der bor i Rusland føler sig en del af en stor fortid, forsøger sig i sit arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.