Kunst og underholdningFilm

Joker fra "The Dark Knight". Skuespiller Hit Ledzher

Joker fra "The Dark Knight" - en af de mest dystre tegn i negativ film. Denne effekt er ikke skræmmende udseende, tværtimod, skurken i den mindste brug af make-up og kostumer. Faren kommer fra hans uforudsigelig adfærd, som ofte helt fraværende logik.

Nogle seere, som så for første gang den legendariske blockbuster Batman, ved ikke, hvem spillede Jokeren i "The Dark Knight". Det mest interessante om karakteren og skuespilleren glimrende legemliggøre dens billede på skærmen - i denne artikel.

Historien om Jokeren

Denne negative karakter først dukkede op i siderne af tegneserier fra DC Comics. Han er en af de vigtigste fjender af Batman. Hans kostume og våben stiliserede klovn beholdning. Joker fra "The Dark Knight" - en solid mysterium. Hans fortid er et mysterium. Den findes i siderne af tegneserier i over 70 år, men hvem han er, og hvordan man bliver en super skurk er ukendt. Der er flere versioner af udseendet af Jokeren. På en af dem, var han en gangster eller en bøde, eller en illusionist, manglende slutte den kriminelle gruppe. En dag, da en røveriforsøg skurke stødte sammen med politi og Batman. I shootout og dræbte alle, men en kriminel, der faldt i en beholder med kemikalier. Han overlevede, men hans ansigt og hår blev vansiret af syre, og ulykkelig efter hændelsen, mistede hans sind. Han beskrev sig selv som Jokeren. Så Batman har en ny fjende.

Den anden version af fortiden Joker forbundet med filmen "Batman" i 1989. Fremtidig skurk ved navn Dzhek Naper. Han var den ledende assistent farlig gangster, der lærte om tilslutning af Jokeren med sin kone. Han røber sin partner, og han falder ned i en beholder med syre. Jack overlevede, men blev vansiret: hud havde en bleg skygge af hår blev grøn, og negle - sort. Han søgte hjælp hos en plastikkirurg, men på grund af den dårlige kvalitet af det udførte arbejde blev beskadiget muskel, og Napier ansigt for evigt frosne smil. I den samme film, Batman finder en ny fjende af den kriminelle, der dræbte hans forældre.

I "The Dark Knight" Jokeren fortæller historien om to versioner af hans udseende forfærdelige ar. Først siger han, at han vansiret hans egen far, og siger så, at sårene påført det selv på grund af problemer i familielivet.

Filmen "The Dark Knight" - Hit Ledzher som Jokeren

Denne efterfølger til billedet "Batman Begins". Filmen blev udgivet i 2008. Instrueret af denne og den foregående bånd - Christopher Nolan. Han krængede den sidste del af trilogien - "The Dark Knight Rises". Joker fra "The Dark Knight", og straks tiltrukket sig opmærksomhed fra seerne. Han var markant forskellig fra de billeder, der er indeholdt i hans tid på skærmen Cesar Romero og Dzhek Nikolson. Sidstnævnte blev fastspændt stringent scenario rammer. De er skurkene i deres eget bedste, men de mangler en vis galskab.

Mange mennesker ved ikke, på grund af make-up, der spillede Jokeren i "The Dark Knight". Nyheden om, at dette billede er oprettet og glimrende legemliggjort den unge skuespiller Hit Ledzher overraskede selv sine fans. Han har haft til at spille forskellige roller - den kriminelle, stjæle banker til at hjælpe fattige landmænd i kærlighed med en cowboy følgesvend, en ædel ridder, en smålig tyv, der bruges sammen med sin bror for at opnå overtro tyske bønder. Men rollen som en ægte galning kriminel Ledger fik den første gang.

Udseende, psykologi og evnen til skurk

For filmen historien om karakter er blevet ændret. Han mistede sit navn, men udseendet er forblevet stort set uændret. For realisme pålægges forsiden af Joker sjusket makeup, som i nogle scener er næsten fraværende. I stedet malet klovn smil - to ar strækker sig fra mundvigen til ørerne. Venstre tegn lang lysegrøn hår og mørke rande omkring øjnene.

Joker fra "The Dark Knight" - en psykopat, manisk og skizofren. Men han har den højeste intelligens. Skurk - en strålende planner, fint bevandret i psykologi og motivation andre. Derfor mange af hans planer kunne ikke engang forstyrre den kræsne Batman.

Forberedelse til rollen som skuespilleren

Hit Ledzher meget alvorligt nærmede sig for at arbejde på at skabe billedet af hans helt. For dette, han lukket i en måned i et hotelværelse, så intet distraheret ham. Vi var nødt til at komme op med en gåtur, manerer, egenskaber og stemme gerningsmanden. Joker i "The Dark Knight" på ideen om skuespilleren, måtte sætte tingene på beskuerens reel frygt. Det var nødvendigt, at alle tror, at skurken ikke bluffer og ikke specifikt skræmmer og nyde, hvad der sker.

Det sværeste skuespilleren fik stemme og tone i hans helt. Til sidst sluttede han sig på denne måde filmiske skurk træk og adfærd Joker Nicholson, Alexa af "Clockwork Orange" og Sid Vicious (musiker berygtede gruppe Sex Pistols).

God dubbing - en af komponenterne i billedet af succes

Meget i den positive opfattelse af helten (især hvis det er en udenlandsk film) afhænger af lydkvaliteten. Kun få mennesker ved, hvem gav udtryk Jokeren i "The Dark Knight". Arbejdet var yderst vanskeligt - er nødvendig for at finde den rigtige tone karakter. Hit Ledzher masse problemer i stemmen af helten, så det var vigtigt at formidle alle de nuancer korrekt. Gav udtryk Joker skuespiller Vladimir Zaitsev, perfekt klare en vanskelig opgave.

En ny historie af Jokeren - der vil erstatte Ledger

For 2016 er det planlagt til at frigive en ny film baseret på det univers af Batman - "Suicide Squad" Hovedpersonerne i filmen er superskurke. Det vil ikke gøre filmen uden Jokeren. Som det er blevet kendt, vil det spille Dzhared Leto.

Den negative effekt af den rolle, Jokeren

Den sidste helt afsluttet skuespiller blev blockbuster "The Dark Knight". Hit Ledzher lagt ud i sin helhed. Som han indrømmede i et interview, blev rollen som Jokeren, en psykopatisk seriemorder, givet til ham med stort besvær. Udtømmelse var ikke fysisk, men psykisk. Ledger begyndte at sove kun 2 timer om dagen, selv forværret hans tilstand. Det havde en negativ indvirkning på skuespilleren og adskillelsen fra Mishel Uilyams, mor til hans datter.

22 Januar 2008 skuespiller fundet livløs i sin lejlighed på Manhattan. Han døde af akut forgiftning som følge af modtagelse af en flerhed af lægemidler: analgetika, beroligende midler og analgetika. Skuespiller meget dårligt sov og blev behandlet for lungebetændelse. Den dosis af medicinen taget af ham, viste sig at være fatal. Heath Lezhderu var kun 28 år gammel på tidspunktet for hans afgang fra livet. Den rolle, som Jokeren blev værdsat - for hendes posthumt skuespiller modtog den "Oscar".

Vi kan ikke sige, at skylden for drabet på skuespilleren spillede ham billedet af Jokeren. Han blev kun en af grundene, der påvirkede den psyko-emotionelle og fysiske tilstand Ledger. Men dette billede af sindssyg psykopat er ikke mindre skummel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.