Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at lave mad stegte kager med kefir med kartofler

Hjemmebagte kager altid smager bedre butik. Denne enkle parabol kan skabe en god stemning om morgenen. Det er så rart at have en kop te og kager i en hyggelig atmosfære med sine kære. Min favorit udstopning, blød og tyk skorpe - alt hvad du behøver for en solid morgenmad og fremragende stemning. Den nemmeste måde at forberede kager på yoghurt og kartofler stegt i en gryde.

bagning Egenskaber

Stegte tærter på yoghurt og kartofler udarbejdet på grundlag af en universel test, som ikke indeholder gær. Ælt det kan være bogstaveligt i 10 minutter. Processen er ikke tidskrævende. Hertil kommer, at dejen er bare perfekt til at forme kager med søde, grøntsager eller kød påfyldning. Således forberede kager kan ikke kun i panden i en vegetabilsk olie, men i den forvarmede ovn. Under alle omstændigheder, en lækker wienerbrød.

Hvad kræves der for fremstillingen af dejen

Så hvordan man laver stegt kager med kefir med kartofler? At komme i gang er at forberede fødevarer. Til fremstilling af bagning er påkrævet:

  1. 250 ml yoghurt.
  2. 3 ½ kop mel.
  3. 2 æg.
  4. 1 time. Spoon soda.
  5. 2 h. Den vegetabilske skeen olie basis.
  6. 100 ml olie til stegning.
  7. 1 spsk. teskefuld almindeligt sukker.
  8. ¼ time. Af salt.

Til fremstilling af denne bagning, kan du bruge en hvilken som helst yoghurt: med en høj procentdel af fedt, og fedt-fri.

Komponenter til påfyldning

Hvis du beslutter dig for at lave mad stegte kager med kefir med kartofler, er det værd at starte med en batch påfyldning. Ingen begrænsninger i valget af produkter. Du kan være i kartoflerne tilsæt løg, champignon, og selv fyldet, hvis det ønskes. For at forberede fyldet bør:

  1. Kartofler.
  2. Tilsætningsstoffer (kartoffel bouillon, stegt lever, løg, svampe, mælk, æg).

Påfyldning skal være rå. Massen bør få en glat og uden klumper.

Sådan ælte dej

Opskrift stegte tærter med kartofler på kefir er simpelt nok. Til fremstilling af dejen i en dyb beholder skal forbindes til vegetabilsk olie, bagepulver, tabel sukker, salt, æg, yoghurt. Omrør komponenterne i bedste mixer. Den resulterende blanding skal føres ind i sigtet mel. Denne komponent vil tilføje bedre i små portioner med omrøring med en ske, og derefter hans hænder.

Det er ikke nødvendigt at tilføje en masse mel. Ellers bøffer er for stive og ikke så frodige. Med en stor mængde mel dej mister sin elasticitet.

Når massen stopper stikning til dine hænder, kan du begynde at danne bøffer.

dannelse af bagning

Stegt tærter på yoghurt og kartofler - det er velsmagende og tilfredsstillende fad. Til deres dannelse bør være fremstillet af kagen dejen. Valgfrit rullet med en kagerulle. Du kan knibe ud fra testen på et lille stykke og danner en kage. Stor emnet er ikke værd at gøre. Kage må ikke være større end håndfladen.

I midten af hver emne til at blive sat på en stor skefuld af fyldet, og derefter forsigtigt og omhyggeligt wrap zaschepit kant, der under stegning kage ikke falder fra hinanden.

Sådan steger bøffer

Den pan skal opvarmes vegetabilsk olie, og derefter lægge den tomme. Samtidig sprede bøffer værd søm ned. Det er også værd at overveje, at under varmebehandlingen af bagning stigninger i størrelse. Derfor er det ikke nødvendigt at lægge ud i panden på en gang en masse tærter.

Fry bør være til de er gyldenbrune på alle sider. Som krævet i gryden, du har brug for at hælde olie. Efter madlavning, kan bage sættes på papirservietter. Dette vil fjerne overskydende fedt. Spis en wienerbrød stående varm.

Tynde stegte kager med kartofler på kefir

Hvis der ikke er tid til grundig bagning grille, kan du lave en tynd patty med kartofler.

Antallet af komponenter, og en fremgangsmåde til fremstilling dej forbliver den samme som den ovenfor beskrevne. Princippet af præparatet er næsten identiske. Den eneste forskel er i fremgangsmåden til dannelse patties. Af dejen og toppings er nødt til blinde den konventionelle barren. For at begynde at lave tortillas. I centrum er lagt ud et stort antal fyldninger. Derefter emnet kanter zaschipyvaem.

Er nu klar til at rulle ud dejen skal være omhyggeligt ind i et tyndt lag. I dette tilfælde skal virke omhyggeligt for ikke at bryde det tynde lag test. Afslutningsvis er stadig steger bøffer på vegetabilsk olie til de er gyldenbrune.

Nogle enkle tips

Hvis udarbejdelsen af tærter venstre fyld, kan den bruges som garniture. I dette tilfælde er kartoffelmos med ingen tilsætningsstoffer anbefales at tilføje lidt mælk og smør.

Afkølet kager varme op er ikke nødvendig, da de stadig luftige og bløde nok.

Kog bøffer er mulige og ovnen. Men før bagning dem, bør smøre pisket æg. I dette tilfælde vil de bøffer ikke knække og vil få en dejlig glød.

Hvis der tilsættes fyldet til kartoflerne du stopning, og hun færdig tærter viste sig temmelig tør, skal kagerne bringe til bordet, kombineret med kød eller vegetabilsk bouillon, hældes i portioned skåle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.