FinanserHandel

Royalmaxbrokers: Monetære myndigheder igen "komme ned til erhvervslivet"

Ifølge RoyalMaxBrokers, handel session på onsdag var bedst for amerikanske aktier siden begyndelsen af 2012. Stock indikatorer fået mere end 2,3% på baggrund af nye signaler om yderligere pengepolitiske lempelser fra centralbankerne i Europa og USA. Alle 10 sektorer i S & P500 og alle papirer, der indgår i den blå-chip Dow Jones, lukkede i positivt territorium, mens forholdet mellem stigende og faldende aktier på NYSE var imponerende 6,81: 1. Rally brevpapir olie og gas og finansielle virksomheder, som i den sidste uge faldt mere end nogen anden i de seneste uger på grund af voksende bekymring over den globale økonomiske afmatning.

På trods af den temmelig negative vurdering af den økonomiske vækst i eurozonen, ECB-chef Mario Draghi sagde, at han var parat til at tage afgørende skridt i tilfælde af en yderligere forværring af situationen. Han bemærkede, at nogle medlemmer af Styrelsesrådet gik ind for lavere renter allerede på dette møde. Forskningsafdelingen RoyalMaxBrokers tolker dette udsagn som en antydning af, at renten vil stadig blive reduceret til et historisk lavt niveau så tidligt som i næste måned. Desuden Draghi annoncerede en udvidelse af programmet til at give ubegrænset likviditet til bankerne i form af tre-måneders lån frem til udgangen af 2012. I dette tilfælde er den tredje runde af programmet langsigtede, treårige refinansiering annonceret var der ingen: det er klart, at Draghi er endnu ikke klar til at tage ansvar for at bekæmpe gældskrisen med de nationale regeringer. "Jeg tror ikke, det er rigtigt at kompensere for ECB passivitet andre institutioner", - kommenterede situationen Draghi.

I første omgang blev markedsdeltagerne skuffet over, at ECB fortsætter med at være inaktiv, men antyder reducere satser stadig støttede den positive stemning. RoyalMaxBrokers mener, at øget støtte til markedet havde en række udsagn fra lederne af den amerikanske centralbank bankerne. Atlanta Fed præsident Dennis Lockhart sagde, at "det er nødvendigt at overveje yderligere skridt til at stimulere de økonomiske genopretningsforanstaltninger" i tilfælde af aftagende vækst i BNP. Udtalelser fra Fed næstformand Janet Yellen er endnu mere afgørende. "For Fed kan være hensigtsmæssigt at forsikre sig mod ugunstige stød ... behov for at gennemføre ekstremt lempelig pengepolitik i nogen tid" - rapporter ord premierminister Yellen agentur.

RoyalMaxBrokers bemærker, at i dag kan noteres ikke mindre "tung vægt" udsagn: kl 18:00 (MSK) med den traditionelle rapport til Kongressen lavet af lederen den amerikanske Federal Reserve , Ben Bernanke. Det var i hans ord, markedsdeltagerne ønsker at høre en bekræftelse af deres håb for en ny runde af pengepolitiske stimuli.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.