Nyheder og SamfundNatur

Den hurtigste dyr i verden - hvem det

Sloth hængende fra et træ, udsætter maven for solen, næsten hele sit liv. Selv i dårligt vejr, når det regner, det fortsætter med at hænge der. Derfor menes det, at han -Den langsom dyret verden eller mester, vinderen af langsommelighed endda alle dine favorit skildpadde.

Det er det modsatte af en gepard, fordi han - den hurtigste dyr i verden. Strukturen i hans krop er sådan, at det giver mulighed for blot to sekunder for at udvikle en hastighed på op til femoghalvfjerds kilometer i timen. Efter tre sekunder, geparden allerede farende med en hastighed på et hundrede og ti kilometer i timen, hvad de ikke kan opnå endnu opfinderne af mange racerbiler.

Forskere var i stand til at fange en fantastisk begivenhed, når en gepard jagter bytte på bare 20 sekunder dækkede afstand på seks hundrede og halvtreds meter, det er, har en tophastighed på op til et hundrede og tyve kilometer i timen. Men dette er ikke en absolut rekord. Som et resultat, talrige undersøgelser den hurtigste dyr i verden - det er en gepard, udvikle en hastighed på op til hundrede og otte og tyve kilometer i timen.

I den forbindelse er det hensigtsmæssigt at understrege, hvad andre optegnelser sat geparder? For det første, disse pattedyr nemt hoppe barrierer på vej op til fire og en halv meter. For det andet er de i et spring kan springe over en slugt bredde på syv - otte meter.

I dag er geparder opført som truede, fordi, ligesom mange andre dyr i Rusland og i verden, de er på randen af udryddelse. Faktum er, at, ligesom andre katte, geparder let tæmmes og vænnet sig til mennesker, selv som voksne. Selv 3000 år f.Kr., blev brugt jægere fra forskellige lande, herunder Egypten, Indien. Herskerne i storhertugdømmet Moskva og Kiev Rusland, også holdt geparder til jagtformål. Hertil kommer, at dyrene er meget værdifulde og smukke pels. Nå, og den tredje hyppigste årsag til udryddelsen af gepard er en mangel på mad i naturen, fordi miljøproblemer har påvirket mange af de dyr, der tjener som bytte for geparder.

Det er derfor, i dag er det hurtigste dyr i verden findes i naturen kun i fjerntliggende afrikanske områder eller beskyttede lander i nogle områder i Central- eller Centralasien. Som indbygger i savanne og ørken, gepard vælger et land med slaboperesechonnym landskab. Det er de rovdyr, der foretrækker at jage i løbet af dagen, de ikke bruger et baghold, som andre katte, og lykkes kun forfølgelse. Duftløsninger bytte, geparder køre stille og roligt bag hende, så længe afstanden mellem offeret og jægeren vil ikke blive reduceret til fem og tyve meter. På dette tidspunkt, at dyret koncentrerer al sin energi og Tag korte og triumferende løb. Overhalede deres bytte, gepard bankede hende til jorden forfod. Offeret rullede over hals og hoved, og han griber hende i struben hjørnetænder.

Desuden er den hurtigste dyr i verden under forfølgelse nåede sådan kraft, at dens energi er tilstrækkelig til at banke ned mens jagt en massiv fauna end ham selv. Korte løb varer omkring et minut, men det tager så meget energi, at han forfulgte en gepard har brug for en pause, før den dømte måltid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.