Af teknologiLink

Kyivstar Øger

Oplysningerne krig mellem cellulære udbydere MTS, Kyivstar og regeringen, repræsenteret ved AMCU fortsætter, involverer i det alle de nyere medier.
Udsættes cellulære virksomheder i monopolisering af voice datatjenester vil blive annonceret i august måned, som rapporteret af presse-udgaven-monopol udvalg af Ukraine.
I mellemtiden Kyivstar søger og bruger alle måder at holde din nuværende plan i denne modifikation. Efter alt, disse eksklusive satser for maksimal profit i markedsrelationer.
Først Kyivstar obosnovoval stigning i taksterne og tjenesteydelser og adgangsgebyr, kun økonomiske indikatorer. Nu startede en PR-kampagne argumentere handlingsplanerne for fremtiden. For eksempel er den sidste pressekonference Kyivstar til formål at producere løftestang 3dzhi licens som årsag til input gebyr abonnement.
Kyivstar har besluttet at "slå to fluer med et smæk": kræver 3G + dækning planer om at forlade det samme uden nogen ændringer. Fremragende logik. Dai Dai. Som i børnehaven. Du giver os det, så har vi noget til dig.
Jeg ved ikke, hvad alle de samme ende i lang konfrontation, men i retning af positive forandringer for kunderne er ikke nogen god afslutning.
I mellemtiden, mens der er en uro og kulturel kommunikation i medierne Kyivstar fortsætter med at stige:
- Didzhingl service fra Kyivstar - øget betaling med 50%.
- CLIR - værd UAH 10 for 15.
- andre vosstrebovanye yderligere tjenester steg med 50 pct. Interessant ACU og obih fatkah ved? Vi tvivler!
Kyivstar absolut ikke lytte til regeringen og statslige organer fortsætter med at forhøje satserne, og ingen er i stand til at påvirke det, bortset fra abonnenterne. Folk, hvorfor har du Kyivstar - i dag er det den dyreste. Gå til andre operatører, og begynde at tænke på deres eget budget. Ja, Kyivstar - er kvaliteten, men for den vanvittige penge, der er pumpet med os - ikke det værd. Ja det er rigtigt, er vi knyttet til mit værelse og ikke ønsker at ændre det, men indtil videre er der ingen lov, der tillader føreren at ændre, og antallet af reserven - sætte SIM-kortet Kyivstar til bedre tider. Især fordi der er en måde at sætte en omdirigering til en ny startpakke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.