Af teknologiLink

Hvordan til at slukke på antallet af "Beeline" abonnement og yderligere tjenester?

cellulære abonnenter ofte bemærket på antallet af "Beeline" abonnement, er de ikke aktiveret. I dette tilfælde, at alt det ekstra, herunder nyhedsbreve, der skal betales for fornøjelse - hvilket betyder, at på et eller andet tidsrum med kunden debiteres en vis mængde af kontanter. Det er én ting, hvis de room "Beeline" abonnementer var forbundet bevidst initieret af klienten. Men du kan ofte komme ud for situationer, hvor folk fejlagtigt hooked noget indhold, eller aktiveret nyhedsbrevet, ikke engang at vide, at hans nummer vil blive opkrævet på hendes penge. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan til selvstændigt at finde ud af, om der er lignende tjenester i dit værelse, og hvordan man kan give dem op.

Er der plads i "Beeline" abonnement? Hvordan kan jeg vide det?

Abonnenten kan til enhver tid selv tjekke for abonnementer eller andre gebyr-baserede tjenester til deres værelse. Du kan gøre dette på flere måder. Bemærk, at aktiveret på spørgsmålet om "Beeline" abonnement, kan du også deaktivere gennem kundesupport i dit område. Men ikke alle abonnenter er ivrige efter at vente for dem at besvare en specialist i den anden ende, opbrugt fra utålmodighed. Det er meget lettere og mere bekvemt at bruge følgende muligheder for at få oplysninger om dit værelse.

Indstillinger til kontrol numre

Universal måde er at logge på din konto (denne web-baseret værktøj "Beeline" er tilgængelig for alle abonnenter på nettet). Abonnementer og andre tjenester kan du ikke kun kontrollere, men også for at deaktivere dem. Ved at besøge stedets operatør, skal du logge ind særlige forme. Af den måde, hvis du er på en portal af sort og gul af operatøren for første gang, og derefter være opmærksom på de tips, der er til stede i alle faser af at åbne en personlig konto.

Hvis der ikke er computer eller anden enhed ved hånden med internetadgang, kan du bruge USSD-services. For at gøre dette på din telefon skal du indtaste følgende kombination af karakterer: * 110 * 09 #. Anmodning om oplysninger om antallet af "Beeline" (abonnementer og andre muligheder) på en lignende måde er ikke opladet, men såvel som gennem personligt studium. Efter at have ventet i nogen tid efter indtastning af forespørgsel, kan du finde en liste med alle tilgængelige muligheder i rummet via sms. Af den måde, vil operatøren underrette dig om, hvordan man kan slippe af med dem. Information om hvordan man deaktiverer de forskellige muligheder og nyhedsbreve vil være til stede i den meddelelse, der kom som svar på en kommando, der sendes fra en mobil enhed.

Hvis alle ovenstående muligheder er ubelejligt for dig, eller i det øjeblik, de ikke har mulighed for at bruge, så prøv at ringe fra det nummer, du har brug for at få oplysninger om den støtte nummer - 0611. Ventetiden forbindelse med operatøren i dette tilfælde er det ikke nødvendigt. Da telefonsvareren også vil give oplysninger om de omhandlede tjenesteydelser. Bare følg instruktionerne i systemet, og du vil snart lære, for eventuelle tjenester fra din konto permanent afskrevet pengene.

Mulighederne for at deaktivere tjenester og nyhedsbreve

Desværre, en universel version, der ville tillade en enkelt handling "rydde op" antallet af uønskede abonnementer, og andre ekstra ydelser der. For hver valgmulighed, tjenesten "Beeline", abonnementet (som du kan slukke uafhængigt), herunder, forudsat en personlig måde at deaktivere. Efter alt, at komme af med et enkelt abonnement, kan du vælge at forlade den anden. Den nemmeste måde at udføre en række kontrol for ekstra muligheder via internettet, fordi du kan deaktivere dem med et enkelt klik. Selv om muligheden for at bruge USSD anmodninger er også ganske enkel. Selv hvis du ikke ved, hvad aktiveret på spørgsmålet om "Beeline" abonnement, kan du slå alle skrive en forespørgsel * 110 * 09 #. Som svar, vil du blive sendt en sms med navnet på nyhedsbreve, muligheder og måder at deaktivere. Tast nummeret med en kombination af disse og kassere de unødvendige tjenester på værelset.

konklusion

Abonnementer og yderligere tjenester, hvilket indebærer eksistensen af en licensafgift, kan være til stede i ethvert rum: du kan aktivere dem ved et uheld, eller blot glemmer at slukke, når det er nødvendigt at få dette eller hint oplysninger er forsvundet gennem tekstbeskeder. Ved hjælp af de ovennævnte metoder, kan du "rydde op" i rummet og lad det kun virkelig tjenester du har brug for.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.