SundhedPræparater

Amosin: guide, anmeldelser, anbefalinger

En af de vigtigste opdagelser i menneskehedens historie betragtes opdagelsen af antibiotika. Startende med penicillin, som reddet livet for millioner af mennesker, en gruppe af disse lægemidler fortsatte med at udvikle aktivt. Nyeste generation narkotika har betydeligt færre bivirkninger, men klare meget bedre med en lang række sygdomme.

En særlig plads blandt de mange moderne antibiotika amoxicillin værd - en semi-syntetiske penicilliner hjælp af en serie. Det betyder, at de får den medicin, der kombinerer naturlig, et naturligt antibiotikum med yderligere radikaler, udvider anvendelsesområdet for stoffet.

En af dens handelsnavne - "Amosin". Guide forklarer, at stoffet produceres nu AKO SINTEZ JSC, beliggende i Kurgan. Men den medicin har modstykker, der gør i andre lande eller andre industrier i Rusland. Disse omfatter: "Flemoksin soljutab" (Holland, Rusland), "Ompamoks" (Tyskland, Østrig), "Gryunamoks" (Tyskland), "Amoxicillin" (Rusland).

Det aktive stof i lægemidlet er amoxicillin.

Medicin "Amosin" erklæring rapporteret af, er et bredspektret medicin. Dette betyder, at stoffet er aktivt hæmmer anaerobe gram-positive og gram-negative bakterier, herunder Helicobacter pylori, Neisseria meningitidis, Listeria monocytogenes, Neisseria gonorrhoeae, Streptococcus spp, Staphylococcus spp, andre stammer.

Hvor hurtigt virkende kur "Amosin"? Af læger og dem, der brugte et antibiotikum, rapporterede, at effekten kan mærkes inden for en halv time efter indtagelse eller injektion, og varer i ca. 8 timer.

"Amosin" fremragende (93%) af huden, ikke ødelægges af mavesaft. Denne egenskab af lægemidlet kan tage det med eller uden mad.

Antibiotika "Amosin" guide fortæller om det i detaljer, er tilgængelig i flere doseringsformer. På apoteker repræsenteret: pulver til suspension, der fremstilles før tager tabletter, gelatinekapsler.

Antibiotika værdsat af eksperter, fordi det kan administreres til både voksne og børn.

"Amosin 'børn tildeles normalt i suspension. Doseringen afhænger af barnets alder og vægt. For eksempel børn, der er under to år, anbefales det at tage 125 mg af lægemidlet tre gange om dagen. De børn op til 10 år - 250 mg.

Dosering for voksne, afhænger af diagnose og sværhedsgraden af sygdommen.

Under hvilke diagnoser behandles med stoffet "Amosin"? Guide forklarer, at agenten er effektiv i behandlingen af:

  • bakterielle gastrointestinale infektioner, urinvejsorganer åndedrætsorganer;
  • abdominale infektioner;
  • blødt væv eller hudsygdomme.

Med andre ord kan lægemidlet anvendes i gonorré, urethritis, endocarditis, bihulebetændelse, mavesår, leptospirose og hundredvis af sygdomme.

Men tror ikke, at dette antibiotikum er et universalmiddel. Som alle medlemmer af denne gruppe, "Amosin" har mange kontraindikationer og mange bivirkninger. Hvis doseringen af medicin for at vælge forkert, i stedet for de forventede fordele det kan forårsage uoprettelig skade på kroppen.

Især kan en overdosis forårsage takykardi, åndedrætsstop, anafylaktisk shock, epileptiske anfald, forårsage mange andre, nogle gange fatale, effekter. Det er derfor, inden du tildeler det betyder at lægen er forpligtet til at udføre specifikke tests. Med deres hjælp, må han afgøre, om "Amoksin" mod en bestemt infektion, om patienten har en allergi over for lægemidlet virker.

Men selv i dette tilfælde kan der være nogle bivirkninger: svimmelhed, fordøjelsesbesvær, angst, søvnløshed. Nogle patienter klagede over, at i løbet af behandling, de har oplevet depression, ændringer i smag, kvalme. Nogle gange er der fejl i leveren.

Det er overflødigt at sige, ved den første forekomst af bivirkninger skal straks indberette dem til lægen. Kun han kan beslutte, om stoffet skal annullere alle, eller du kan fortsætte behandlingen med en anden dosis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.