SundhedMedicin

Sådan behandler gigt. Farmakologiske og traditionelle metoder

Arbejde slid, ofte sidder på en stol i et indelukket rum, klædt unseasonably kold og udøver deres fødder, vi sætter et alvorligt slag mod deres samlinger. Foruden overdreven motion, kan arthritis være dannet i forbindelse med traumer, metabolisk lidelse og sygdomme i nervesystemet. Hans fremkomsten lette operationer på leddene, overvægt, arvelige sygdomme og endda rygning. At vide præcis, hvordan man behandler gigt, kan du hurtigt lindre betændelse og hævelse, samt forebygge fremtidige deformation og udvikling af slidgigt.

Mange kender hævelse, stivhed i bevægelserne og ubehagelige smerter i leddene. Efterfølgende er der træthed og svaghed, søvnløshed, og mild feber. Hvis der er lignende symptomer, bør du vide, hvordan man behandler gigt. Statistik anfører, at på forskellige ledsygdom rammer op til halvfjerds procent af den voksne befolkning i vores planet. Hvis ubehandlet, samlingen begynder at deformere og muligvis endda en fuldstændig begrænsning af motorisk aktivitet. I svære tilfælde er det næsten umuligt at komme sig.

Før du kan kurere gigt, er det vigtigt at fastslå den præcise årsag til hans udseende. Den bedste løsning ville være et besøg hos en specialist, der vil foretage en grundig undersøgelse og ordinere passende behandling. Kalibrering udføres ved kirurgiske, farmakologiske og ikke-farmakologiske fremgangsmåder.

Behandling af gigt i non-farmakologisk metode indebærer anvendelse af en speciel diæt, en komplet afvisning af dårlige vaner, hvilket reducerer belastningen på de berørte fælles, brug af ortopædisk fodtøj og afhjælpende gymnastik. Det er også nødvendigt at indbefatte en række fysisk terapi, såsom hydroterapi, massage, termiske behandlinger, ultralyd, magnetisk terapi og laserterapi.

Behandling af arthritis leddene farmakologiske fremgangsmåder kræver anvendelse af lokal terapi, nemlig antiinflammatoriske cremer og salver. Inde samlinger introduceres glyukokortikosteraidy. I svære tilfælde kirurgi er nødvendig.

Til dato er der stoffer, ikke blot lindrer smerter, men også til at bremse eller forhindre forandringer i leddene. Det hondroprotektory. Deres virkning er baseret på at stimulere syntesen af basiske stoffer i brusk samt aftagende produktion af enzymet, den destruktive virkning på brusk. Ved hjælp af disse stoffer snarere hurtigt og effektivt som muligt at eliminere gigt i leddene.

Behandlingen udføres, og med hjælp fra de populære metoder. Eksperter anbefaler at bruge dem som ekstra terapi. Ekstremt effektiv opskrift er en infusion af frisk afskårne gran grene. De bør hæld kogende vand og trække i mindst en halv time. Så nedsænket i infusion af hænder eller fødder. I slutningen af tyve minutter er godt at indpakke et ømt sted på time. En fuldt behandlingsforløb omfatter syv procedurer udføres på en dag.

Hvis temmelig svære smerter, der forårsager gigt i leddene, kan behandlingen udføres ved hjælp af sort radise. Klip midt i det og fylde hulrummet af honning. Efter tre dage for at bruge denne helbredende salve til at gnide. God reducere inflammation wraps lavet af kålblade eller burre. Vask arket i koldt vand, tør og gælder for de berørte fælles, og den øverste sikkert med forbinding.

Før du behandler gigt traditionelle metoder, skal du sørge for at rådføre sig med din læge. De hjælper med at reducere inflammation og fjerne smerter, hvilket reducerer behovet for smertestillende midler. Du kan også anvende komprimerer af urter Pileurt, havre halm og blå ler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.