SundhedMedicin

Uskadelig beroligende for børn.

Ifølge eksperter, nutidens børn stress og psykisk overbelastning underlagt ikke mindre voksne. Selvfølgelig, nervøs og tårevædet barn , der falder i søvn med besvær - en reel straf for forældrene. Med hensyn til den børnelæge, mor og far ofte modtager en anbefaling om at købe en beroligende for børn og stofmisbrug efter behov. Svært at argumentere med, hvordan en sådan tilgang til problemet er korrekt. Mange forældre med rette mener, at medicin ikke bør give dit barn unødigt. Men hvis der var behov for at tage et beroligende middel, så prøv at regne ud, hvad medicin ikke vil forårsage skade på barnet.

For det første i rækkefølgen af sikre medikamenter er homøopatisk medicin. Af dens sammensætning er forskellige medicin mikroskopiske doser af lægemidler, det meste af lægemidlet - det er sukker og vand. En af de mest populære homøopatisk medicin - "tenoten" børn. Det har en beroligende effekt, øger modstanden mod psykisk og mental overbelastning ikke forårsager hæmning.

Det stof "Glycine" fra mødre og børnelæger er ikke mindre populære. Og det er ikke overraskende, fordi værktøjet har næsten ingen kontraindikationer.
Til sammenligning, nogle af de betingelser, der er vist modtager "Wisteria". Denne angst og depression, mild træthed, nedsat søvn, opmærksomhed span, sløvhed, nervøs uro.

Naturlægemidler medicin og folkemusik retsmidler, der bruges af mange forældre er meget mere tilbøjelige end beroligende midler til børn. Antages det, at naturlige præparater mere uskadelige end farmakologisk. En masse af sandhed i det, fordi te af kamille eller pebermynte indeholder ingen farvestoffer og smagsstoffer, som rigt aromatiseret fabrikanter mange medikamenter, herunder børn. Tag for eksempel, "Novopassit". Hævdede det helt naturlig oprindelse ingredienser. Men her er den smaragdgrønne farve af siruppen er yderst tvivlsom i sin naturlighed.

Selvfølgelig er en beroligende for børn i form af urtete, såsom for eksempel "Fitosedan", ingen skadelige tilsætningsstoffer indeholder ikke. Men i dette tilfælde, forældre skal være opmærksomme på barnet,. Ikke alle urter er skabt lige, og svaret fra en person til en bestemt medicin er særligt individ. Mange mødre klager over, at almindelig baldrian godt kan have en stimulerende virkning eller, tværtimod, forårsage alvorlig retardering. Også ikke udelukket en allergisk reaktion på komponenterne.

Ofte en beroligende for børn er ikke sådan en nødvendighed. Et fælles problem - barnet tilbageholdende med at sove, fræk, ofte vågner om natten. Situationen er helt løselige og uden nogen piller. Det er nok til at etablere en daglig rutine barn: badning før sengetid, læse bøger, rolige spil. I sengen skal sendes barnet i samme tid. Det er bedre, hvis du gør det, vil det være med glæde. Og til dette skal du bruge en lille mand interesseret. Men nogle mødre er meget lettere at give en døs sluge en pille inden jeg skal sove, end at læse eventyr og synge vuggeviser.

I tilfælde af, at barnet er stadig meget ung, vil hjælpe ham med at få til at sove kamille bade, en pose med tørrede blomster af lavendel, timian eller mynte.

Når der træffes beslutning om, hvorvidt brugen af beroligende midler, skal man være meget forsigtig. Tøv ikke med at spørge igen en gang mere specialiserede, hvorfor han anbefaler, at det er et beroligende middel til børn, og hvad er grundlaget for et sådant valg. Rådfør dig med en anden læge, hvis forklaringen ikke synes forståelig for dig. Og i øvrigt er det uacceptabelt at bruge beroligende midler til børn efter eget skøn eller chey- eventuelle anbefalinger. Desværre, selv et relativt sikkert lægemiddel, som voksede mere end én generation af børn, det er for dit barn kan være skadelige.

Og oven i alt dette vil jeg gerne sige, at i familier, hvor der er harmoni og fred, behøver børnene ikke lider af nervøse lidelser. Selv hvis de er nødt til at er ikke let i skolen eller børnehaven, derhjemme, føler de beskyttet mod al modgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.