ComputereComputerspil

Lina Inverse - hvem er hun? Historien om helten

Mange spillere i "Dot" er ikke rygter kender denne karakter som Lina Inverse. Fire fe i en regnfrakke og med rødt hår. Og stemmen af den karakter antyder hendes voldsomme temperament. Her er blot nogle få mennesker ved, at denne karakter var lånt fra anime-serien "Slayers", og fans har ret til at sværge voldsomt på plagiat.

historie

Udseendet af denne karakter kan tilskrives 1989. Den blev så kom den første anime-serien "Slayers", løst baseret på de noveller Hajime Kanzaki. På dette tidspunkt, har Lina Inverse opnået enorm popularitet ikke kun i Japan, men også bag sine grænser.

Dens historie begynder fra nu af. I denne 15-årige pige var ganske enkel skæbne. Forældre lejesoldater og søster-servitrice. Lært i Mages Guild, gik hun på jagt efter eventyr. Ved den tid, beskueren kærlighed med karakter har hun formået at få ganske højt ry som bøller mordere.

Niveau Lina Inverse styrke måles ikke præcist. Gennem hele serien hver sæson, hun er ved at vinde færdigheder og udforske de mest magtfulde magi. Men her er en nysgerrig kendsgerning. I begyndelsen af eventyret, når seeren er lige begyndt hendes bekendtskab, hun allerede ved, hvordan man bruger "mest magtfulde magi i verden" - Drage Slave, som blev prototypen på den første færdighed i dette tegn i "Dote'.

udseende

På eksterne indikatorer tegn i anime og "bunkers" er meget forskellige. Vi kan sige, at de har til fælles kun navnet på den røde hår og navnet på angrebet.

Hvordan de ser billedet af heltinden seerne serien "Slayers"? Lina Inverse ligner en typisk ung pige. Mange af de typer af samme tegneserie mener, at det er for barnet facon. Hun bærer normalt en sort kappe, lyserøde bukser, en gul t-shirt, skulderpuder og en bøjle på hovedet.

Samtidig karakter af "bunkers" - en midaldrende kvinde i udendørs påklædning. For sin beskedne netop ikke bære, og ansigtstræk er ikke svarer til, hvad seerne er vant til at se på skærmen.

"Dot"

Men spillet giver os en anden historie om en pige ved navn Lina Inverse. "Dot", eller rettere dens skabere, har ændret sig væsentligt biografi, tilsyneladende, det er i orden at ikke sagsøges for plagiat med dem. Hvorfor ikke bare ændre navnet på helten - et mysterium.

Lina Inverse voksede op på samme måde med sin søster, men denne gang var det et andet spil heltinde - Crystal Maiden. Det siger voldsomt temperament af begge piger, der sammenstød regelmæssigt ødelagt sit hjem, efterlader dem med deres forældre blev tvunget til at flytte regelmæssigt. Når far træt af situationen, blev Lina Inverse sendt ud i ørkenen til tanten. De vigtigste karaktertræk elever sådanne barske miljøer er stolthed og selvtillid.

For dem, der ønsker at lære at spille godt for denne karakter, der er professionelle guider Hero "DotA". For fuldt ud at mestre denne heltinde, vil du have i detaljer at undersøge alle sine modstandere. Og her vil vi give nogle muligheder for at samle og nivellering.

Kerry

Vi begynder ikke med de mest almindelige roller i spillet, men det er ganske effektiv i erfarne hænder. Lina Inverse har flere mulige samlinger på grund af sine mange forskellige mekaniske dygtighed.

  1. Drage Slave - brænder alt i en kegle foran helten.
  2. Lys Strike Array - lammer og skader fjender i en lille cirkel.
  3. Ildsjæl - accelererer tegn ved hjælp af færdigheder (men ikke objekter).
  4. Laguna Blade - forårsager stor skade på enkelte mål.

Generelt kan man se, at brugen af denne karakter kan være, og hvordan pusher, og hvordan ganker og som teknisk support. Men at samle sine ting med forsigtighed.

Så overveje build baseret på auto-angreb. Den omstændighed, at satsen rollback færdigheder efter fuld prokasta alle evner tillader Lina Inverse understøtte tredje Passiv kontinuerligt. Så samledes til hendes rustning på Udført "med hænderne", kan du hurtigt gøre fjender, forudsat at tankene ikke vil lade dem komme til dig.

Således skal pumpe færdigheder bestå følgende skema. På det første niveau, du tager stan (2). Efter dette, er du velkommen til apaete Passives. Så skiftes ryster den første dygtighed og passiver, ikke at forglemme på 6. niveau, pick Ulta. Valget er fordi at indsamle karakter i Kerry, du har brug for at finde en balance i skader. Blødning mølle producerer en mindre stigning til skade end Dragon Slave, og derfor pumpe hans karakter, magt, som ikke afhænger af kraften i den dygtighed, og antallet af, næsten ikke giver mening. Mill Ride kan forsinkes næsten til slutningen af kampen, men foretrækker "plustegn".

Hvad at tale om vejret-klud? Hastighed angriber dig, og så vil det være ganske høj. Derfor er du nødt til først at indsamle "Agan" at forbedre Ultimates, den Bloodstone sundhed og mana regen, og så tidligt som muligt. Resten afhænger af dig. Ikke dårligt fit buriza om Kreta og Orchid. Boot hastighed. Resterende slots kan placeres, såsom genopfriskning.

en støtte

Denne rolle Lina Inverse vinder tilbage på 100%. På grund af stærk modstand prokasta udelukke det handler 1370 skader. Med indsamlet aganimom den udsteder på 400 mere skade på grund Ultimates.

Den vigtigste opgave for denne karakter, samlet i en støtte - til en byge af alle våben og gå til rep, og det er bedre at træde til side og støtte allierede auraer og kontrol stammer fra poster - EULA og Hex. Også egnet Shiva og Necronomicon.

Om færdigheder her alt er meget lettere. Download af de første to angribere i sving. I det 5. niveau passivki tage på 6. - Ult og yderligere apaem aktiv varighed. Forbedring passives kan udskyde indtil senere niveauer.

resumé

Hvad kan jeg sige til sidst? Lina Inverse fuldt retfærdiggør hans karakter i anime, og "Dote'. Fiery fyrig troldkvinde vil ikke kede sine modstandere hurtigt og effektivt stegning dem indtil de er sprøde. Vi håber præsenteret guider Hero "DotA" vil hjælpe dig med at håndtere dette vilde kvinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.