ComputereComputerspil

Læder strimler "Skyrim". Hvad er disse ressourcer

Ingen af ressourcen er ikke brugt af smede "Skyrim" så aktiv som strimler af læder. "Skyrim" er rigt på råstoffer til fremstilling af rustning og våben. Men disse stropper er et væsentligt element. Og du kan få dem langt i minerne og huler.

Her alt er let. Hvis vi laver en visuel analyse, kan det forstås, at strimlerne er viklet håndtag af sværd og bælter lavet af dem på rustning til at trække hinanden rustning plade. Fordi crafting sværd og rustning er en integreret del af huden strimmel.

Skyrim - Provins krigere og smede

Sami stropper kan komme på tværs overalt i en skuffe, kommode, bryst. Men hvis der er behov for til hurtigst muligt at få nogen, så produktionen kan altid findes - i enhver smeden har garvning maskine. Det er nok til at være i besiddelse af kildematerialet - læder.

Det er ikke alle metoder til at producere sådan en nyttig komponent såsom strimler af læder. "Skyrim" på de rige købmænd, fordi mange af dem kan sælge spilleren til det rigtige produkt. Den vigtigste ting, at det var, end at betale.

I et ekstremt tilfælde, kan du ty til tyveri, hvis du virkelig virkelig har brug strimler af læder. "Skyrim" ikke tolerere kriminalitet, fordi du kan sætte bag tremmerne på den lave stealth.

forbedring poster

På trods af de meget almindelige crafting opskrifter på våben og rustninger, som er væsentlige komponenter i strimlerne til at forbedre de bruges meget sjældent.

De eneste ting i spillet, der kræver stropper data til at forbedre dette:

  • Jagt Bow.
  • fighter handsker.
  • Løg DRAWIN.

Alle andre elementer er ikke forpligtet til at forbedre hudens strimler.

'Skyrim'. Snyde på strimler af hud

Der er også alternativer til de nævnte stropper - Snyde koder.

Selvfølgelig skal vi ikke blive involveret i dette, fordi alt det sjove af spillet i denne sag er tabt. I sidste ende, ikke meget af en knap ressource.

Kommando er som følger: i det aktiverede (via nøgle ~) inddatalinje skal registrere Player.Additem [Object kode] [nummer].

Kode på huden strimler 000800E4 vil sige snyde være som følger:

  • Player.Additem 000800E4 18.

Efter indtastning i fortegnelsen Dragonborn tilsat 18 strimler.

konklusion

Det bør bestemt overveje, om ikke at ty til at snyde. Faktisk, hvis du ikke kan få den ulykkelige strimmel, kan du gøre søgninger i huden. Denne opgave vil føre spilleren til den nærmeste skov eller skov bælte, hvor det er nødvendigt for at opfylde ethvert dyr (som i "Skyrim" er mere end nok) og dræbe. Bjørn, ulv, hjorte - uanset hvad. Huden vil være alle.

Med trofæet nok til at komme til den nærmeste garvning maskine (findes både i byerne smede, samt separat) og lave nogle læder strimler.

En god mulighed er at eje deres egen ejendom (muliggjort inden for rammerne af Hearthfire add-on), ved siden af, som er sikker på at være en skov. For eksempel ejendom "Lakeside" periodisk falde i vilde dyr (for det meste ulve).

Et andet aspekt af problemet med at søge den ressource - hvad enten disse strimler er generelt behov for. Fordi det er ofte hovedpersonen med held finder en færdig rustning, der ophæver behovet for crafting itemization af frynsegoder og nivellering smed.

For eksempel, i slutningen af jagten, "The Black Book: Untold Legends" kan indkaldes Dremora købmand fra hvem du kan købe et sæt af Daedric rustning, som anses for at være den bedste i spillet. Deres rustning tal endnu højere end den rustning af dragen knogler.

Hvis spilleren bruger bedrager "Skyrim" på strimler af læder, ikke nemmere bare at indtaste kommandoen, du ønsker at blive klar rustning (eller sæt). Selvfølgelig, alle har deres egen smag, mål og interesser, hver spiller deres egen måde, men faktum er, at det er vigtigt at visse ting i spillet uretfærdigt overdrevet. Og ofte strimler huden (sammen med en flok potions, magiske ingredienser og infusioner) simpelthen kuld lager Dragonborn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.