ComputereComputerspil

Gayd Dzhinks i League of Legends

Kort sagt om livets prioriteter Jinks, er det kaos, uorden, og panik spredning. Hun er på en eller anden måde skøre og ekstremt impulsiv, så det kan ikke stå kedsomhed.

Denne lille bæst med et smil fra øre til øre og klar til at stege svinefedt eventuelle fjendens kugler og andre morderiske arsenal af færdigheder. Så lad os tale om Jinx: Hyde (Sæson 5): funktioner, beskrivelser, montage, allierede og fjender.

færdigheder

Efter ødelæggelsen af tårnet, eller mordet på en mester bevægelser hastighed øges Jinks kortvarigt, derefter gradvist faldt til det normale.

"Kruchu-verchu" (Q). For at vælge fra der er to typer af våben:

 • "Skeletnitsa" -raketnitsa Champion autoattacks øge radius af ødelæggelse og forårsage øget skade på området, udgifter på samme mana;
 • "Pysch-pysch 'pistol: en kumulativ effekt - mens du bruger de tre auto angreb angreb hastighed stigning. Hvis mester er inaktiv, forsvinder effekten.

"Piu-Piu" (W). Jinks producerer en elektrisk ladning på en stor afstand, at synliggøre en første ramte ham fjende og påføre øget skade.

"Fire biter" (E). Jinx skyder tre granater fælder en lille afstand, der eksploderer efter et stykke tid, der forårsager skade på nærliggende fjender og brænde dem. Hvis den tid, det passerede fjendens fælder handlinger mester, han kortvarigt immobiliseret.

"Super megaraketa død (R). Jinks ødelæggende brande missilet inden for hele kortet. Jo større afstanden flyve missilet, jo større vil skaden, hvis størrelse er afhængig af sundhed fjende mester.

spells

Gayd Dzhinks af besværgelser involverer tre taktiske Valg af magi. Hvis imod det på linjen er de mestre, der er i stand til at reducere effekten af behandlingen på "Healing" (Varus, Miss Fortune), så den bedste løsning er at bo på en "barriere".

I tilfælde af tilstedeværelsen på linje stærk fjende kontroltype Morgans, Os eller Saone giver mening at tage "Purification". I alle andre tilfælde, den "Healing" - den bedste løsning.

Proceduren for nivellering færdigheder

Hvis vi taler om Jinx, Hyde Sæson 4 anbefalede pumpe færdigheder udelukkende gennem (W) i betragtning af den fantastiske skade, men i Sæson 5 mester efter betydelig nerf, bør man være opmærksom på (Q). Rocking "Kruchu-verchu", kan øge det effektive udbud af hastighed missiler og pistol angreb, så landbrug med lethed og holde fjenden i regionen.

For det andet bør pumpes færdigheder "Piu-Piu" at med hvert niveau mere skade, plus reduceret cooldown. Nødvendigvis på tredje niveau er nødvendigt for at injicere "Fire stenansigt." De er i stand til både at indlede bekæmpe og forsvare den måde at sejle. Den absolutte evne til at pumpe gennem Jinks naturligvis ud af opstilling.

Runes og talenter

Gayd Dzhinks af runer i princippet ikke fra andre skytter. Den "tegn" tage force angreb, "Udskriv" og "Symbol" reserve under modstanden i fysik og magi, og "Quintessence" fylde rune angreb hastighed.

Hos Dzhinks Gayd talent som enhver anden sæt af fysisk Champion (21/9/0), det eneste, der kan rådgive - tage en gren angribe en brand til at genopbygge mana, og alt andet var ligesom alle andre.

Beskyttelsen gren er ingen grund til at tage den "Enchanted panser", fordi det simpelthen unødvendigt "tynd" Jinx. Bedre at tage ekstra mærke til sundhed, - de vil være mere nyttige i de tidlige faser af spillet i League of Legends.

Jinx: vejledninger om emner

Uanset situationen, og fjendens peak købe Ward, "Doran sværd" og en sundhed potion. Selv om dette sværd, og kan ikke senere blive forbedret til noget alvorligt, for starten af spillet er den bedste løsning, som giver dig en bonus til sundhed, vampyrisme og angreb magt.

Er de gode ting er ikke billige, så al opmærksomhed bør fokusere på pharma, og med held og forklarende skovfoged muligt at ti minutter at få en belønning for lederen af flere modstandere.

Hos Dzhinks Gayd om de emner til slutningen af spillet er forskellig fra det første køb og afhænger af situationen, men med den første tilbagevenden til basen, skal du have støvler, "den største sværdet", og det er meget ønskeligt at investere i en "vampyr scepter", som vil være på linje meget lang tid.

Et eller andet sted i midten af det spil, du nødt til at have for at få "hinsides uendelighed", forbedrede støvler og med forbehold af angreb hastighed, kombineret med den kritiske hit ( "Sharpening statisk", "Dancer" eller blank dem).

Som nævnt tidligere spil "LoL", Jinx, guider til de artefakter skal passe til situationen. Hvis der ved slutningen af spillet på modstanderens hold domineret tankene, uden "sidste åndedrag" kan ikke gøre. "Banshee" kan anbefales i tilfælde af magiske overlegenhed fjender. Hvis modstanderen har en eller flere meget stærke jord-kontrol, er det nødvendigt at erhverve en "kviksølv krumsabel", fjerner alle de negative magiske effekter.

Fordele og ulemper ved en mester

fordele:

 • høj hastighed på grund af (Q) giver en betydelig fordel i starten af spillet;
 • stille gård ved hjælp af raketkaster og hurtigt skubbe linjen;
 • fælder (E) stoppe op til tre fjender på én gang - et uundværligt værktøj i timfaytah;
 • Jinks passiv evne tillader både fangst fjende og flygte fra hele gruppen;
 • absolut færdighed kan forårsage et ton af skader på fjendtlige mestre tværs af hele kortet.

ulemper:

 • Jinks er ganske kompliceret at bruge og kræver mange timers øvelse;
 • det ikke har indbygget flugt mekanismer;
 • manazatratnost mester;
 • maskingevær skydebane er mindre end den gennemsnitlige radius af nederlag alle tegnene.

Derfor, for at vinde deres linje, skal du bruge en masse timer til at studere udviklingen af mester og nuancerne i hans mekanik, men dette hele er "League of Legends".

Hyde om Jinx på synergier (healer klasser)

Lad os prøve at identificere en række mestre, der på en eller anden måde vil blive kombineret med stil i spillet Jinx.

Blitskrank

Denne mester er perfekt til alle skytter, herunder for Jinx, og en flok "Hook" og "Snapper" - den perfekte combo for at besejre fjenden. Blitskrank har god zatankovannostyu og har passiv evne tillader ham at spille mere aggressivt, forsvare sin Kerry og skabe en DC-spænding på linjen for fjenden.

Morgan

Både mester passede perfekt til hinanden. Fjenden har ingen chance for at undslippe, og den absolutte evne til teknisk support med lethed at undgå pludselige Gank eller imponerende timfaytov.

fjendtlige mestre

Nogle gange sker det, at du er i lobbyen og tog de enorme kontrpiknuli din mester initiativet er ofte tilfældet i "LOL".

Dzhinks Gayd på kontrpikam indeholder flere "ubekvemme" Champions med til at modstå den linje yderst vanskeligt for hende.

Ash

Selvom is bueskytte og svag i starten af spillet, kan det forårsage en masse problemer for hans angreb rækkevidde, deceleration og zoneinddeling fra landbruget. Ash absolut dygtighed vil gøre dig en nem og fast formål i et par sekunder. I løbet af denne tid, hun kunne ustraffet hældes i Jinks betydelig skade, og langtrækkende pile fan vil ikke lade dig undslippe den visse død.

Caitlin

Caitlin har den højeste angreb vifte af alle Champions League", og det er nytteløst mod nogen vejledning. Jinx kan kun præcist gård pistol og vente på ankomsten af en skovfoged til ganking. Resten af den hjælp kun behandler en støtte og mange sundhedsmæssige potions.

Først efter din (Q) vil være mindst det fjerde niveau, kan du eller anden måde modstå langtrækkende bæst, og før det har brug for ekstrem omhu og passiv spil.

Draven

Draven - en hovedpine for mange skydespil med en lille radius af angrebet. Han er i stand til at beskæftige sig med sin (Q) betydelig skade i begyndelsen af spillet, og enhver udveksling med ham er altid til din fordel. Det eneste, der kan rådes - dette er at tage mester med en stærk kontrol (se synergi vejledning.).

Jinks kan forsøge at begrænse Draven i pharma ved hjælp af din bazooka, konstant at angribe ham, men det kan ikke vare længe, den manapris af denne færdighed er ganske stort. Resten stole på fornuftige omkostninger teknisk support og kompetent skovfoged, der vil støtte i vanskelige tider. Ellers er risikoen for at miste deres linje er meget høj.

Generelt Jinks - bliver meget kraftfuld leytovy champion i stand til et væld af skader på slutningen af spillet, og med det den absolutte evne til at undslippe fjenden næsten umuligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.