ComputereComputerspil

Hvorfor fange en Pokemon? Hvordan til at fange Pokemon, uden at forlade hjemmet

Spændende spil Pokemon GO, entydigt, har opnået enorm popularitet over hele verden blandt mennesker af forskelligt køn og alder. For at fordybe sig i en verden af Pokémon og oplev selv al den charme og værdighed i dette spil har brug for en telefon på Android eller iOS-baseret system, der vil opfylde kravene i Pokemon GO. Men ikke alle kan prale af at have på sin smartphone. Spørgsmålet er: "Hvordan til at fange Pokemon, uden at forlade huset?" Dette spørgsmål og gå. Men kun yderligere. Til en start - et par ord om hvem opfandt fange Pokemon og hvad er meningen med spillet overhovedet.

Hvad du behøver at vide om spillet

Begrebet spillet i 2014 kom op med Satoru Iwata og Tsunekadu Ishihara - Repræsentanter for Den Pokemon Company i en aprilsnar for Google. Ved udviklingen Google Maps Pokemon program, der bruges til at demonstrere servicefunktioner. Så kom ideen om at skabe et spil, der er nu tilgængelig for brugere over hele verden i 2016 og i en flash "eksploderede" på internettet. Hundredtusindvis af mennesker begyndte at spille det. Det er ikke overraskende, fordi skaberne har genoplivet minderne om popularitet i 90'erne tegneserie! Og historien er den samme. Vi skal bare downloade spillet, som er gratis, køre den og tænd for kameraet. Det vil optage de objekter, der eksisterer i virkeligheden. Men nogle gange, helt tilfældigt, på ét sted eller en anden Pokemon vises. Den har brug for at fange.

Hvorfor fange en Pokemon? At træne dem! "Trukket" hendes lomme monster, vil folk være i stand til at sende den til kampene med andre karakterer. Victory tilføjede, hvilket øger træner rating (afspiller). Så er der nye niveauer, spændende muligheder. Passion vokser, en person ønsker at fortsætte med at opnå nye resultater. Men her, og alt, hvad du behøver at vide om, hvem er, og hvorfor Pokémon til at fange dem.

Om kurset

Men fangsten lomme monster er ikke så enkelt, som det ser ud. Hvorfor gør folk fange Pokemon - er klar, og hvor de skal kigge efter? Udelukkende på de virkelige objekter af byer og lande rundt om i verden. Og de metoder, hvorved dette kan gøres, blot to. Eller gå rundt i nabolaget og se ud for dem gennem kameraet, eller til at spore de karakterer af interesse på sporet. Sidstnævnte metode virker på alle de velkendte princip om "varm / kold". Det er simpelt. Jo tættere Pokemon, der ønsker at finde den person, vises de flere spor på skærmen.

Hvad skal man gøre, når monsteret fundet en? Du er nødt til straks at smide det pokebol. Men man kan ikke være nok. Efter alt, er de inddelt i tre grupper efter at indfange kompleksiteten. For at vælge en af den ene eller den anden pokemon, kan du bestemme farven på cirklen, hvor det er placeret. Grøn betyder at der ikke vil modstå. Gul advarsel - bliver nødt til at bruge en masse pokebolov som et monster forsøger at flygte. Men det er i den røde cirkel, uden yderligere midler til at fange næsten umuligt. Hvorfor fange Pokémon denne kategori? Disse er mere sjældne og kraftfulde, de har stærke ressourcer. Og det betyder, at spilleren med den Pokémon der er flere muligheder.

På jagten på kapital "Monsters"

Vi bør også sige om hvor man kan fange Pokémon i Moskva. Hovedstaden er enorm, og monstrene gemmer sig nær monumenter, ved busstoppesteder, i butikker, stormagasiner og så videre. D. Derfor, for hurtigt at finde det ønskede tegn, er det nødvendigt at indstille Poke Radar ansøgning. Eller det interaktive kort udviklet af russiske programmører. At gå ind i det, kan en person få fingerpeg om, hvor at fange Pokémon i Moskva. Der er endda en brolagt ruter til hvor lit monster.

De punkter, som du ikke bør få runde

Hvorfor fange Pokémon i obskure steder, hvor du kan gå til hvor de vises oftest? I Moskva, de virkelig opfylder Lubyanka eller Røde Plads, ved siden af ministerierne, og selv der, hvor en masse graffiti. Nogle endda vises i Kreml!

Mere ganske muligt at fange monsteret på stationerne, "Sparrow Hills", "China Town", "Udstilling", "Bauman", "Electrozavodskaya". De sidste to kom til at besøge de mest sjældne tegn.

På området for Vorontsov Fields og Khitrovka for ofte forekommer Pokemon. I de sovende områder og på legepladsen, også, men der er normalt lyser de standard tegn. Men nær Gorky Park kan findes Pokemon vand type. Og ved siden af gymnasier ofte bemærket Dragons.

Ingen grund til at ignorere den idé at se på Domodedovo lufthavn og Vnukovo. De trafikknudepunkt bygninger ofte er der interessante karakterer. Kun det vigtigste - ikke rive med og ikke vandre ind på kontoret.

Af den måde, en masse Pokémon set i den zoologiske Moskva. Der synes vand, flyvende, naturlægemidler og jordagtige typer af monstre. Efter det viste sig, har den zoologiske have blevet et sted, hvor ikke kun begyndte at komme for at nyde disse dyr.

Spil på PC

I dette spændende spil og muligt på en hjemmecomputer. For at gøre dette, vil det være nødvendigt at bruge emulator Android-systemet. Til dato, som der er rigtig mange. Disse emulatorer er i stand til at spille de spil filer, som er designet til Android styresystem på din hjemme-pc til fastnet.

Den mest almindelige emulatoren er nu anerkendt som Nox. Det er værdifuldt i at det ikke er nødvendigt yderligere at downloade spillet. Catch Pokemon kan straks, fordi det går til "komplet"! Denne fordel gør det muligt øjeblikkeligt at begynde at spille på pc'en. Nox har en interessant design og er meget let at bruge.

installation

Tja, er det nødvendigt at beskrive i detaljer, hvordan at fange Pokemon, uden at forlade hjemmet, downloade spillet på din pc.

Efter Nox emulator vil blive installeret på pc'en, skal du trykke på knappen "Prøv Pokemon GO PC." Vil begynde at downloade filen. Så, processen er færdig, skal du åbne den og vente på download-emulatoren. Du er nødt til at køre den.

Efter åbning af vinduet af emulatoren, skal du trykke på værktøjslinjen (på "geolocation" ikon) og vælg det rette territoriale finde placeringen. Dette gøres ganske enkelt - det er nødvendigt at indtaste i søgningen linje byen bopæl og vælg "Geocode". Du kan zoome ind og ud kort til at gøre det lettere at træffe et valg. Du skal bekræfte dit valg ved at trykke på "OK" knappen.

Hvad bliver det næste? Det er nødvendigt at køre spillet. Dette gøres fra hovedskærmen af emulatoren. Du skal indtaste de nødvendige data på en personlig Google-konto. Hvis den ikke findes, skal du registrere dig.

Når overførslen er færdig, på det punkt, der blev valgt i indstillingerne for geolocation, vises en personlig træner. Dette indikerer, at du kan starte spillet - at fange Pokémon.

PC Krav

For at dette spil er gået på en computer, du har brug for visse systemkrav. Pokemon GO til at køre problemfrit, du har brug for en Windows-operativsystem (version 8.7.10). Som for RAM, og tilstedeværelsen af ledig hukommelse på harddisken, bør de være ikke mindre end 2 Gb. Den videokort skal have mindst 1-2 GB hukommelse. Ellers installationen vil der være problemer. Og manden forstod ikke fra deres egne erfaringer, der er, og hvorfor Pokémon til at fange dem.

Principperne i spillet

Også de er det værd at bemærke den opmærksomhed. Det er vigtigt at vide alle, der er interesseret i, hvordan og hvorfor at fange Pokémon. Her er hvad du skal huske:

  • En personlig træner kan styres ved hjælp af WASD tasterne på tastaturet.
  • Udførelse af visse opgaver på et kort, samt kast pokebola, som regel udføres ved at trykke på venstre museknap.
  • Mange ekstra funktioner (evnen til at tage et billede af skærmen, genstart, styre lyden, og så videre. P.), beliggende i den højre del af sidepanelet.
  • For de mest rytmisk bevægelse på kortet, kan du bruge lokationsbaserede data i menuen til højre. Det er muligt at markere den nye placering af afspilleren farve markering, men det anbefales ikke at flytte spilleren på meget lang afstand, kan det føre til blokering i spillet. Hvis du ikke kan samle alle de nyttige ting med pokestopa, eller nogen pokemon "undslipper", er der en risiko for at få en midlertidig lås.

Vigtige noter om spillet

I tilfælde af at der vises fejlen ikke har kunnet påvise placering, skal du genstarte emulator og gentage igen alle trin som anvist af placeringen. Også du er nødt til at afbryde din Google-konto i systemet værktøj efter bliver logget ind i spillet under eget navn og adgangskode. Spillet skal starte.

Vigtig tilføjelse: direkte i Windows-konfiguration panelet for at deaktivere funktionen, der bestemmer placeringen.

Hvis der på tidspunktet for at fange Pokemon spillet fryser, er du nødt til at fjerne de Bluestacks sammen med resten af overbygninger. Og så - for at genstarte pc'en og geninstallere emulator med alle de medfølgende aktiviteter. Eller at kontrollere igen.

Hvis alt arbejdet ud, så emulatoren mellem Pokemon GO og Fake GPS kan frit skifte og angive den nye placering. Hovedpersonen starter bevægelsen på kortet, men ikke gør hopper over lange afstande. Da dette er det vigtigste motiv for at blokere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.