FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad er klima og plads ressourcer? Betydningen og anvendelsen af klima- og rum ressourcer i verden

potentiel energi på globalt plan gør det muligt at give den vitale aktivitet af millioner af mennesker, samt arbejdet med infrastruktur og industrielle kompleks. På trods af adskillelsen af de anvendte kilder til termiske, nukleare og andre typer af stationer, alle baseret på de ressourcer og begivenheder af naturlig oprindelse. En anden ting er, at ikke alle kilder udnyttes fuldt ud til dato. På dette grundlag kan skelnes klimatiske og rum ressourcer, som har lignende perspektiver for fremtidig brug, men antyder forskellige tilgange til midlerne til energiudvinding. Den direkte anvendelse af naturressourcer i produktionen og den økonomiske aktivitet ikke passerer uden at efterlade spor. Dette aspekt gør eksperterne refererer til en fundamentalt ny teknologi energi.

Hvad er klima og plads ressourcer?

Stort set alle moderne udviklinger til ophobning af alternative energikilder, baseret på klimatiske ressourcer. Som regel er der fire grupper af kilder: sollys, vind, fugt og varme. Denne kerne sæt danne agroklimatiske grundlag for landbrugsbedrifter. Det er vigtigt at forstå, at ikke alle klima naturressourcer anvendes fuldt ud. Så for alle værdier af sollys, men der er ingen klare beviser for, at de akkumulerende fonde af denne type kan erstatte de traditionelle former for energi genbrug. Ikke desto mindre er enorme mængde af denne ressource er en stor motivation for arbejdet på dette område.

Med hensyn til de ressourcer kosmisk oprindelse, de er i nogle områder til fælles med klima. For eksempel forventes også industrien til at bruge solenergi. Generelt er plads ressourcer - en fundamentalt ny type energi, som byder på er at inddrage ekstra-atmosfæriske satellitter og stationer.

Brugen af klimatiske ressourcer

Den største forbruger af disse ressourcer er den agronomiske landbrug. Sammenlignet med traditionelle anlæg til forarbejdning naturlige energi lys, fugt og varme til dannelse af en slags passiv virkning, at fremme udviklingen af afgrøder. Derfor kan en person bruge de klimatiske ressourcer kun i den oprindelige form af den naturlige forsyning.

Men dette betyder ikke, at han ikke kan styre deres interaktion med modtagerne energi. Enheden drivhuse, solbeskyttelse og installation af vindspærre - alt dette kan tilskrives foranstaltninger, der regulerer virkningerne af naturfænomener på de landbrugstekniske aktiviteter. På den anden side, kan vind- og solenergi bruges som ressourcer til elproduktion. Til disse formål fotopaneli udviklede, med ophobning af luftstrømmen station og så. D.

Klimatiske ressourcer i Rusland

Landets territorium dækker flere områder, der udmærker sig ved forskellige klimatiske forhold. Dette aspekt medfører en lang række applikationer og modtagne energi. Blandt de vigtigste karakteristika af virkningen af denne type kan allokere ressourcer optimal befugtning ratio, den gennemsnitlige længde og tykkelse af snedækket og gunstige temperaturforhold (gennemsnitlige daglige værdi måling er 10 ° C).

Ujævnheder, som de russiske klimatiske ressourcer fordeles efter forskellige regioner, og sætter begrænsninger for udviklingen af landbruget. For eksempel er de nordlige regioner præget af overdreven fugt og mangel på varme, som giver dig mulighed for at beskæftige sig kun med fokal landbrug og drivhus landbrug. I den sydlige del, på den anden side, er gunstige for dyrkning af et antal afgrøder, herunder hvede, rug, havre, og så videre. E. Tilstrækkelig ydeevne af varme og lys også bidrage til udviklingen af dyrehold i regionen

Brugen af plads ressourcer

De energiressourcer kosmos som en praktisk anvendelse af værktøjet i verden er stadig betragtes i 1970'erne. Fra det tidspunkt, det begynder at udvikle et teknologisk grundlag, som ville gøre et reelt alternativ elforsyning. De væsentligste kilder i dette tilfælde betragtes solen og månen. Men, uanset karakteren af ansøgningen, og klima, og rum ressourcer kræver oprettelsen af passende infrastruktur til transmission og energilagring.

De mest lovende områder inden for realiseringen af denne idé er at skabe en måne kraftværk. Også i gang med at udvikle nye udstrålende antenner og solpaneler, som bør forvaltes terrestriske servicepunkter.

Teknologi transformation af kosmisk energi

Selv hvis transmissionen er succesfulde solenergi kræves hjælp af sin forvandling. Den mest effektive redskab i øjeblikket for denne opgave er en fotocelle. Denne anordning, som omdanner energien potentiale af fotonerne i den sædvanlige elektricitet.

Det skal bemærkes, at de klimatiske og plads ressourcer på nogle områder, kombineret netop brugen af sådant udstyr. Foto paneler bruges i landbruget, selv om princippet om endelige forbrug lidt anderledes. Således i den klassiske formel for agroklimatiske ressourcer antages naturlige objekter af deres forbrug af den økonomiske aktivitet, de første sol batterier producere elektricitet, som senere kan bruges til mange forskellige landbrugsformål.

Værdien af de klimatiske og plads ressourcer

På det nuværende stadium af den teknologiske udvikling mennesker er aktivt engageret i alternative energikilder. På trods af dette, grundlaget for energiråstoffer stadig gøre op klimaet og klimatiske ressourcer, som kan præsenteres i forskellige former. Sammen med de vandressourcer, agro handlinger platform, der er afgørende for menneskelig aktivitet.

Mens mindre åbenlyse fordele ved rummet magt, men i fremtiden er det muligt, at denne sektor vil være dominerende. Selv om det er vanskeligt at forestille sig, at de alternative kilder på sådan en skala en dag kunne overgå Jordens energi potentielle betydning. Anyway, kan klimatiske ressourcer giver enorme muligheder i form af industriens behov og den hjemlige sfære til elektricitet.

udviklingsproblemer ressource

Hvis pladsen magt er stadig i den fase af teoretiske udvikling, med den agro-klimatiske database mere specifikt. Den direkte anvendelse af disse ressourcer i samme landbrug med succes organiseret på forskellige niveauer, og fra en mand, kun behov for at regulere anvendelsen fra synspunkt rationel. Men som en kilde til energi til forarbejdning af klima- og klima ressourcer endnu ikke er tilstrækkeligt udnyttet. Selvom der teknisk set længe været implementeret sådanne projekter i forskellige former, deres praktiske værdi er tvivlsom på grund af uhensigtsmæssig brug af finansielle.

konklusion

Tilgange til produktion og distribution af energi stadig afhænger af slutbrugernes behov. På parametrene for den nødvendige forsyning og udvælgelse af kilder baserede systemer, der leverer vitale funktioner i forskellige områder. For komplekse software møde mange kilder, heriblandt klima. Space ressourcer i denne proces ikke deltager. Måske i de næste par år på baggrund af udviklingen af teknologi specialister vil være i stand til at få denne form for energi i massivt omfang, men det er for tidligt at tale om det. En del af den succesfulde ophobning af plads ressourcer forhindrer et utilstrækkeligt teknologisk støtte, men der er ingen enkelt udtalelse om de økonomiske fordele ved sådanne projekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.