ComputereComputerspil

Spil Resources Warframe: neyrody. Hvor gård neyrody?

Der er flere meget knappe ressourcer, som er nødvendige for den passerende spillet Warframe, neyrody - nogle af dem. Uden disse ting ikke kan forbedres, og at skabe nye våben og rustninger og andre nyttige ting. Alle metoder til produktion af denne type ressource vil fortælle denne lille vejledning.

Hvad er neyrody?

Denne ressource er et neuralt implantat kræves til administrering. Derfor er de fleste af de kostumer, eller som de kaldes, rammer, indeholder denne ressource. Derudover kan uden et sådant materiale ikke være skabelsen af mange typer våben Warframe spil. Neyrody behov når crafting Boltora og hans primære version af den mørke dolk og sværd, pistoler Kraken og bolte og mere. Uden det, livet er umuligt at foretage sådanne dragter som Amber Ash, Excalibur, Frost, Trinity, Volt, Loke, Meg Knicks. Hertil kommer, at det er nødvendigt at skabe neyrody reaktor Orokin og nye skibe: Scimitar og Xiphos.

Hvor man kan finde neyrody Warframe i spillet?

På trods af at dette er en sjælden form for ressource for at finde ham i spillet på flere måder. Den nemmeste måde at gå til spillet butikken og købe en neyrod tredive platin. Købe temmelig dyrt, når man tænker på, at oprettelsen af varfreyma skal du mindst tre stykker af ressourcen Warframe spillet.

Neyrody du kan få som belønning for den daglige indgang ind i spillet, men fordi en sådan begivenhed er ikke en meget hyppig, så regne med ham især ikke det værd. Meget mere tilbøjelige til at få denne ressource har en indstilling udsugningsanlæg - uafhængige droner at samle ressourcer fra planeter. Bemærk, at neyrody falde kun på Eris og Jorden, så installere udsugningsanlæg inden for disse områder.

Oprettelse neyrodov

Der er en enkel, men ineffektiv metode til udvinding af ressourcen i Warframe spil - neyrod kan oprettes i smedjen. аяния». For at gøre dette skal du bruge en speciel tegning, som kan få ved at passere mareridt raid "Voz e ajania loven." Hertil kommer, at en endeløs ordning skaber neyrodov kan købe butikken i spillet for 100 platin. Bemærk, at denne ressource kraft ret dyrt. For at oprette en neyrod behov:

  • Legeringer - 50 tusind.
  • Nanospory - 50 tusind.
  • Sekundære råmaterialer - 25 tusind.
  • Lån - 15 tusind.

Creation tid - 12 timer.

Vi søger neyrody

Find denne ressource kan være skjult i selve beholderen eller på opgaver Grinira sabotere skibet reaktor af disse fraktioner. Hertil kommer, neyrod er til rådighed for at finde skjulte bokse på sabotage missioner i tårnet Orokin. Men det er ikke alle let bytte måder denne ressource Warframe spil. Søgen efter at finde nye varfreyma Titania, sammen med den samme opdatering, med titlen "Silver Grove", gjorde det muligt at finde denne ressource på en mission og i hvilket som helst sted. For at opnå et eller flere neyrodov, skal du finde og bryde neyrooptichesky array. Disse kan ødelægges objekter genereres på tilfældige steder, så det er nødvendigt at køre det på kortet i deres søgen.

Tab med chefer

Fremragende chance for tab af denne ressource har hovedfjenden på planeten Jorden - Rådgiver Wei Hake. Du kan finde det siden 5. klasse færdigheder i Oro placering. Samt neyrody ekstraheret med Lefantisa, boss Orokin ruiner. Der er stadig ganske stærke modstandere, som vil bringe mordet et par af disse materialer i Warframe spil. Quests "Nat" og "anden søvn" tilføjede et spil mini-chefer - Konkulista og kampscener. Disse modstandere leve på jorden satellit Lua, og du kan finde dem på nogen mission på denne planet. Mordet på "eje sindet" vil bringe dig et par af de opgaver neyrodov passage.

Hvor gård neyrody?

Alle de ovennævnte produktionsmetoder er godt, hvis du ikke oplever en akut mangel på denne ressource. Hvis du har brug for en masse neyrodov, er det værd at tænke på Farm. Find et stort antal af disse objekter kan kun være på planeten Eris og Jorden. Inden turen går til udvinding neyrodov, får i spillet butikken "ressource magt". Denne booster vil gøre det muligt at få dobbelt så meget ethvert materiale Warframe spil. Neyrody på jorden ikke falder alt for ofte, men denne placering er tilgængelig for begyndere. Så hvis du stadig beslutter at gården neyrody her, så gå til en hvilken som helst "forsvar" eller "overlevelse". Et glimrende valg er den mørke del af planeten - placering Coba. Her kan du få et par neyrodov i en forholdsvis kort periode.

Hvis du allerede er ganske avanceret spiller, er at dyrke denne ressource er at gå til Eridu. Der er mere end stærke modstandere, men drop rate er meget høj neyrodov. For at opnå denne ressource, gå til den mørke del af planeten - placering Akkad. Her skal du beskytte anlægget fra den fraktion af infektion. Fem bølger af forsvar kan give dig mindst én neyrod. Fortsæt missionen, efter at det ikke er nødvendigt, fordi niveauet af fjender vil stige, og mængden af mangel på ressourcer og lån vil forblive den samme. Det er bedre at genstarte jobbet. Også denne placering giver dig en øget chance for at få erfaring, og her spillerne kommer til at pumpe våben eller varfreymov. Så keder alene er ikke nødvendig. Hvis du ønsker at få så mange ressourcer som muligt, på en mission værd at tage Nekros eller hydroider, fordi disse tegn har evnen til at øge antallet af drop-down poster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.