ComputereComputerspil

Hyde "Fearless Warrior", Neverwinter (spil)

Neverwinter serien har altid været berømt for dyb og omfattende muligheder nivellering. Du kan vælge mellem dusinvis af forskellige færdigheder, hvilket skaber en unik helt, der kan gøre utrolig på slagmarken. Efter en to-serien lukket, og fans kan kun nostalgisk re pereprohodit disse to vidunderlige projekt. Indtil for nylig var det ikke i lyset af den nye del, som i dette tilfælde lidt ændret format. Nu Neverwinter - er et multiplayer online projekt, som spilles af millioner af gamere verden over. Og det vigtigste er, at spillet er i stand til at holde sin vigtigste højdepunkt - en stor karakter tilpasning. Du kan pumpe din helt hundrede forskellige måder, ved at investere i en række forskellige færdigheder og evner og derved opnå forskellige typer af krigere. Derfor vil begynderen ikke være så let at håndtere al den overflod af færdigheder og egenskaber, så det kan være nyttigt at vejlede kvalitet. Frygtløs Warrior (Neverwinter) - er en af de mest interessante områder på blødning, og det er om det, og vil blive diskuteret yderligere.

adgang

Alle ved, at rollespil i multiplayer er meget vigtige tanke, der får flest skader, opretholde det på grund af sin store sundhed og et højt indeks rustning, samt gøre en masse skade på fjender. Det synes en forholdsvis simpel opgave ved første øjekast, men i virkeligheden er det meget mere kompliceret, og for ikke at dø hvert femte minut, kan du bruge en guide. Frygtløs Warrior (Neverwinter) - er en af de mest effektive tanke, som derefter kræver en temmelig høj færdighed spil, at presse ud maksimalt. Naturligvis kan hver pumpe forestille sig sådan en karakter, men ikke alle kan klare det. Det er derfor meget hårdt og træne dig selv nøje læse den vejledning - Fearless Warrior (Neverwinter) er en meget kraftfuld tank, så hvis du har et ønske om at grundigt forstå mekanikken i sin pumpe og brug, vil du ikke fortryde resultatet.

karakter statistik

Med hensyn til de vigtigste parametre for helten begynder enhver vejledning. Frygtløs Warrior (Neverwinter) - er en karakter, som dens parametre er meget vigtige. Så er opmærksomme på alt - nogle af dem du virkelig har brug for, og nogle kan næppe blive rørt. For eksempel, magt påvirker skaden så Suck det muligt så højt som muligt, men den gennemtrængende skade gør det muligt at ignorere fjenden rustning. Her skal du blive pumpet afhængigt af din udholdenhed - en stor indikator giver en stigning til en sådan skade, hvilket betyder, at parameteren selv kan pumpes mindre. Kritisk skade på gyngen 3k siden da vinde pr niveau bliver minimal. Men opsving er muligt, i princippet, ikke røre det, fordi det ikke giver mening for dig regenerere sundhed - eller du dør, eller overleve, og det vil helbrede dig allerede partnere. Selvfølgelig kan du rådes til at pumpe andre parametre er forskellige guider - Neverwinter er et universelt spil, hvor der ikke er nogen enkelt korrekt løsning.

Vælg et løb

Når du opretter en karakter vil du nødt til at vælge en race, som den vil anvende. Her bør du helt sikkert vælge den halv-ork - alle konvergere på dette guider. Neverwinter tilbyder hver karakter efter at race en vis stigning, og det er halv-ork kræfter to enheder, to enheder af fingerfærdighed og fem procent af den kritiske hit at tanken er bare perfekt. Du kan også vælge den person eller tiefling - de vil også arbejde, men ikke så god som den halve ork. Hvis du spiller på en PvP-server, er det bedre at gøre et valg til fordel for en Halfling - i dette tilfælde, vil du være mere nyttigt tre procent og ti procent parry modstand kontrol. du kan prøve, hvis du ønsker at spille på den pågældende server og dværge. Spil Neverwinter betyder ikke, at du vil fokusere på en bestemt løb for en bestemt klasse - du kan gøre for at gøre deres valg. Men disse løb er bedst egnet til den frygtløse kriger.

karakteristika

Så er det tid til et meget vigtigt punkt - figurens egenskaber. Neverwinter spil med al dets mangfoldighed giver kun tre grundlæggende karakteristika - styrke, smidighed og udholdenhed. Du er nødt til at gøre den maksimale vægt på styrke og behændighed, som det første vil give dig den skade, og den anden - kritiske hits. Som nævnt tidligere, sundhedsvæsenet, du ikke giver mening, fordi det er dig, og det vil være imponerende, og hvis du dør, og derefter ingen regenerering og ekstra point vil ikke hjælpe dig. Her sådan her vil Neverwinter kriger. Guide til PvP, dog vil være anderledes - i tilfælde af konflikt med andre spillere fokuserer på smidighed og udholdenhed.

færdigheder

Når nivellering færdigheder, har du to grundlæggende opbygning - en mester i sværdet og jern fortrop. I det første tilfælde tanken er en meget stærkere, mere kraftfuld, mere effektivt, men det er langt sværere at håndtere og lykkes. Hvis du vælger jern vagt, så kraften i din karakter vil være lavere, men du kan håndtere det og for at opnå det maksimale ud af det, som den er i stand til nemt. Dette er en grundlæggende, der går ind i hver spil Neverwinter guide. Ranger, Mage, Warrior, Archer eller enhver yderligere klasse du vælger - det er ligegyldigt.

Fearless Warrior Skills

Endelig er det værd at være opmærksom på, hvilke færdigheder og hvor hårdt du har brug for at pumpe denne karakter. Adept magt swing til det maksimale, Expendables - fire point ud af fem, endeløse angreb og forsvar af stål - som det maksimalt mulige besiddelse af våben af pumper lidt. Alle andre færdigheder, som vil blive opført, er du nødt til at blive pumpet til grænsen, da de vil være meget nødvendigt. Knusende slag, sværdkæmper studerende grusom fordel, koncentration, dybe sår, urokkelige stabilitet, koncentration og destroyer destroyer mål - alle disse færdigheder vil være afgørende for den frygtløse kriger i rollen som den avantgarde af jern og i rollen som kaptajn på sværdet. Selvfølgelig er forskellene, men de er ikke så store. Desuden har du ret til at beslutte, bør du helt holde sig til Hyde eller ændre nogle punkter i det. Hvis du tænder på grundlag af disse builds, lave din egen, som du kan spille stor, vil det være perfekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.