Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri Chaikovsky (RUS). Prognose af fisk og fiskepladser

På den maleriske bredden af Kama-floden er en meget smuk by - Tchaikovsky. Omkring tredive store floder og små floder, der løber i Perm-regionen. Ikke overraskende, fiskeri (Tchaikovsky) - en favorit underholdning af den lokale befolkning både vinter og sommer. Nogen gør det nemt, blot ønsker at tilbringe tid med venner i naturen, mens andre, tværtimod, er interesseret i at fiske, så der aldrig misser en tur til floden.

rigdom Kama

Den mest foretrukne sted for fiskere, på trods af de mange forskellige vandområder i nærheden af byen er floden Kama. Fiskeri i Chaikovsky gennemført i de fleste tilfælde på det. Floden er meget rig på forskellige arter af fisk. især fiskere flok her fra hele landet for at prøve lykken og fange på krogen for sådan en sjælden eksemplar, ligesom ørred eller stalling. Som eksperter siger, er disse to fiskearter meget sjældent findes i andre farvande. Men Kama "forkæle" deres fiskere i sådanne bizarre og sjælden fangst.

Hvad fanget?

Som regel erfarne fiskere begynder sommersæsonen fra maj. Fiskeri i Tchaikovsky - er ofte en fangst på et roterende eller lokkemad. Fisken er især glad for maddiker og orme, men nogle gange ikke foragter og rasp. Går godt brasen og karper, karuds og brasen, sabel fisk og strømskalle. Om natten, godt i lokale farvande er fanget havkat. Som regel sat på ham en særlig stang-zakidushka lavet med sine egne hænder i en lang spinding. Kama også hjemsted ørred og ulk, ørred og stør. Men den "stille" jagt dem er forbudt ved lov.

Floder og søer

Hertil kommer, meget populær fiskeri i en lille flod Tchaikovsky Kos. Her, den fantastiske skønhed af kysten og de omkringliggende enge, smuk natur og rent vand. En masse af fisk, og ganske anderledes. Hun fanget på enhver tackle. Det vigtigste er at se fremad prognose bidende fisk i Tjajkovskij.

Meget ofte, lokale beboere og besøgende turister besøger Chusovskoye søen. Det er anerkendt som en af de mest fiskerige steder i Perm-regionen. Dammen har en længde på fire kilometer og en bredde på omkring 18 km væk. Søen er ofte fanget på krogen ferskvandskvabbe og aborre, skalle, brasen, karper og aborre, gedde og stalling. Du kan også fange stalling og en lille flod kaldet Visherka floden.

vinter fiskeri

En masse af de lokale fiskere på dem, der foretrak vinter fiskeri. Tchaikovsky - en by med gode fiskemuligheder, som de siger mange eksperter. Ud over det store antal vandområder, hvor du kan nyde fiskeri om vinteren, er der en masse af specialiserede gear butikker. Dette er især nyttigt, når du - besøgende på ferie og besluttede at forkæle dig selv med såsom fiskeri.

Konkurrencen blandt fiskere

Tidligere kun i løbet af sommeren i Tchaikovsky konkurrence blev afholdt blandt fiskerne. For nogle år siden begyndte det at konkurrere om vinteren tid, der er indsamlet i byen endnu mere professionelt fiskere. Om vinteren, der var en kamp mellem dem, der foretrækker fiskeri jig, og dem, der giver deres præference lokker. Held både personlige og team liga. Dette giver dig mulighed for at udtrykke dig og vise holdånd.

Som regel til arrangørerne af den eneste sektor udpege en dam, hvor du kan fiske. Hver fisker eller hold har allerede valgt et sted for sig selv. Arrangørerne har gentagne gange erklæret, at hvert år fiskeri i Perm-regionen (Tchaikovsky) vinder momentum, selv tiltrækker sig opmærksomhed fra den yngre generation. Børnene kommer med deres forældre, teenagere samle grupper, bryde væk fra computere og mobiltelefoner, men foretrækker vinterferie på landet.

I 2016 deltog i konkurrencen, som de siger, og gamle og unge. Den yngste deltager - en dreng på otte år, den voksne - en mand, der har fisket i mere end halvfjerds år. Sådanne begivenheder som erfarne lystfiskere siger - et fremragende værktøj til den yngre generation. Fiskeri i Chaikovsky indsamler ikke bare naturelskere. Det indfører og forener mennesker, for hvem fiskeri - dette er ikke blot et modefænomen, men et fuldgyldigt hobby, som gives til den maksimale mængde af fritid.

gebyr fiskeri

Efterspørgslen og gebyr fiskeri i Chaikovsky. Dette fiskeri basen: Obava, Pershin, Nøgler, Gypsy log og mange andre. Hvis du ikke er en fan af ubehagelig friluftsliv, og vigtigt for dig at fiske, hvor præcis vil være en god fangst, de fiskeri gebyr muligheder passer perfekt.

Mange private damme er det muligt at fange ørreder eller stør. Hvis vi mener, at en sådan fisk er forbudt i Kama fangst, det betalte damme og søer vinke ønsker at "jage" for netop disse typer af fisk. Gebyr fiskeri er også praktisk, fordi du ikke behøver at trække med på turen ud af byen tackler og fiskeri tilbehør. Du behøver ikke at reserveres på forhånd og agn agn. Her kan du leje eller købe agn maddiker, leje en båd eller til at købe gødning.

prognose bid

Alle fisk, som jagten for lystfiskere, er opdelt i to kategorier: aggressiv og fredelig. Sidstnævnte, som regel foretrækker solrige og varme dage. Så siden begyndelsen af maj til "Indian summer" i Tchaikovsky perfekt fanget karper, brasen, karper og brasen, suder, Rudd, sabrefish og dyster, skalle og minnows.

Som for rovdyr, blev de opdelt i to grupper. Den første gruppe omfatter de fisk, der er aktivt Peck i kulden (gedde, chub, aborre, ide). Den anden kan omfatte dem, der foretrækker varmere vejr (asp, aborre, pibekrave, havkat). Varme og kærlighed krabber. I reservoirer Tchaikovsky byen og i alle forstæderne til de Perm-regionen krabber godt fanget i slutningen af april og indtil oktober.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.