SundhedPræparater

Det stof "etamsylat" under graviditet. Brugsanvisning, pris, anmeldelser

Graviditet er ikke kun meget underholdende, men også en afgørende periode i livet af enhver kvinde. I hele fødedygtige kvinde kan stå over for nogle eller andre problemer. En af de almindeligt ordineret medicin er "etamsylat". Under graviditeten skal overholdes særlige regler for modtagelse af midlerne. Denne artikel vil fortælle dig, hvad prisen for lægemidlet, og vil præsentere til de store anmeldelser af læger og vordende mødre.

Lægemiddel "etamsylat" under graviditeten: Fordele og ulemper

Kan jeg bruge denne medicin under den fødedygtige? Når det kommer til selvbestaltet og ukontrolleret adgang, lægerne kategorisk ikke tillader en sådan korrektion. Det vil erindres, at den aktive bestanddel (natrium etamzilat) kan forårsage ubehagelige reaktioner.

Når brugen af denne medicin er berettiget og nødvendigt, læger siger, at den manglende brug kan true abort. Det er derfor, den vordende moder bør lytte til udnævnelsen af eksperter og brugen af natrium etamzilat som anbefalet af gynækolog. Overvej, hvad der er "etamsylat" vidnesbyrd. Også, vi lærer om, hvordan man bruger.

Indikationer for behandling

Man skal huske, at stoffet "etamsylat" (under graviditet og i alle andre tilfælde) er et lægemiddel. Det er ordineret til behandling af patologier og ikke bruge som en forebyggende foranstaltning. De vigtigste indikationer for at modtage stoffet betragtes følgende tilfælde:

 • frigørelse af ægget fra livmodervæggen;
 • delvis forliggende moderkage ;
 • påvisning hæmatom;
 • variere intensiteten af blødning;
 • truslen om svangerskabsafbrydelse, og så videre.

Ganske ofte, er det stof "etamsylat" under graviditeten udnævnt i den komplekse terapi. Samtidig anvendelse af beroligende midler, hormoner og vitamin forbindelser.

Begrænsninger og kontraindikationer

For at opsummere ovenstående oplysninger, kan det siges, at stoffet "etamsylat" anvendes ved truslen om svangerskabsafbrydelse, som er ledsaget af blødning. Men før du bruger stoffet bør blive fortrolig med kontraindikationer. Ikke alle vordende mor kan få værktøjet til korrektion af patologiske tilstande. Den største begrænsning er følgende situation:

 • Overfølsomhed over for det aktive stof;
 • tilstedeværelsen af thrombose;
 • forøget vaskulær permeabilitet;
 • visse blodsygdomme.

Med ekstrem forsigtighed bør tages medicin mere retfærdig sex, der lider af åreknuder insufficiens. Også i overensstemmelse med behov for i første trimester af graviditeten nøjagtighed. I løbet af denne periode, den grundlæggende dannelse oroganov og fremtidens systemer baby.

Lægemiddel "etamsylat": Dosering og indgivelsesmåde

Anvendelse af lægemidlet kan have to forskellige former. I de fleste tilfælde, vordende mødre med truede abort ordinere injektioner. Men det tilladte brug tabletform i nogle tilfælde.

Og hvor og hvordan man laver et skud? "Etamsylat", hvis anvendelse vi betragter i undersøgelsen indgives intravenøst eller intramuskulært i et hospital. Fremgangsmåden og dosering vælger lægen afhængig af sværhedsgraden af symptomer og sværhedsgraden af patologien. Dagen kan være tre eller chetyrehrazovoe indgivelse af et medikament. I denne enkelt dosis kan indeholde fra 125 til 375 mg natrium etamzilata. Intramuskulær administration af præparatet kan produceres og ambulante patienter.

Tabletter er tildelt i den næste dosis. Enkelt dosis indeholder et eller to stykker. Følgelig legemet 250 ind i vordende mor eller 500 milligram etamzilata. Det daglige indtag er 3-4 gentagen administration.

Virkningen af lægemidlet på kvindens krop under graviditeten

Medicin "etamsylat" handling er næsten øjeblikkelig. Efter intravenøs eller intramuskulær administration observeres den maksimale koncentration af aktiv bestanddel, selv efter 2-4 timer. Hvis du tager medicin tabletter, effekten er lidt længere.

Fremstilling lidt tykkere blodpropper og producerer blødende kar. Følgelig udledning af blod fra kønsdelene afsluttes. Man skal huske, at stoffet ikke løser patologiske tilstande. Han standser kun blødningen. Hvis frigørelse af ægget er forårsaget af abnormiteter i uterus eller hormonmangel, skal den vordende moder være en omfattende behandling. Ellers "etamsylat" ikke bidrage til at bevare graviditeten.

Bivirkninger til brug af medicin

Hvis lægemidlet "etamsylat" dosis overskrides, kan det udvikle en negativ reaktion på behandling. Også bivirkninger opstår ofte, når ignorerer kontraindikationer. De er:

 • kvalme og opkastning;
 • halsbrand og smerter i maven (ved hjælp pellets);
 • hovedpine eller svimmelhed;
 • svaghed, ændring i blodtryk;
 • tromboembolisme.

Hvis du oplever symptomer, der er beskrevet umiddelbart efter behandlingens start, det står som en korrektion så hurtigt som muligt at annullere og søge læge. Lægen vil vælge alternativ behandling.

Udgifterne til medicin

Afhængigt af formen, kan lægemidlet have forskellige omkostninger. Når du køber medicin bør tage hensyn til område og apotek. Fra denne afhænger også af den prisklasse af narkotika.

Tabletter "etamsylat" i mængden af 10 stykker koster omkring 50 rubler. De kan dog have et andet handelsnavn - "Dicynone". Hvis du skal købe en opløsning til injektion, så være parat til at betale 150 rubler i 10 kapsler. Størrelsen af hvert hætteglas med 2 ml.

Anmeldelser forventningsfulde mødre på medicin terapi "etamsylat"

Gravide kvinder siger, at stoffet næsten aldrig er forårsager en magnetisk spejl effekt. Men på grund af blodpropper under graviditeten kan forværre patologier, såsom åreknuder og hæmorider. Læger rådgive kvinder under korrektion bære en komprimering tøjet og for at forhindre forstoppelse.

Kvinder hævder, at den hæmostatiske medicin er tilgængelig for næsten alle. Det har en relativt lav pris i forhold til sine jævnaldrende. Medikamentet "etamsylat" er mere effektive i brug som en injektion. Det er denne behandlingsregime er ordineret i alvorlige tilfælde.

Fremtidige og holdt mødre siger, at under behandlingen der er behov for regelmæssig kontrol af blodet tilstand. Selvfølgelig, stoffet er med til at stoppe blødningen. Imidlertid kan dens klodset og overdreven brug står fremkomsten af andre problemer såsom dannelsen af tromber. Donere blod til forskning i perioden med korrektion nødvendig en gang om ugen. Dette vil hjælpe i tide til at identificere kritisk tilstand og annullere behandling.

Sammenfatter en artikel eller konklusion

"Etamsylat" - hæmostatiske midler, som ofte anvendes i gynækologisk praksis. Desuden er det anvendes i tandplejen, kirurgi og andre områder. Medicin tolereres ganske godt af patienten. Men i nogle tilfælde er det nødvendigt at vælge en alternativ måde at korrigere dette eller hint patologi.

Brug medicinen "etamsylat" kun på recept. Samtidig observere dosis. Glem ikke at studere anvisninger før brug. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.