Kunst og underholdningKunst

Kubisme - hvad er det? Kubismen i teknikken. Repræsentanter for retninger og billedet i stil med kubisme

Fremkomsten af kubisme hører til 1906-1907 år. Det udviklede og stammer primært denne tendens i Frankrig (fremragende repræsentanter er Picasso, H. G. Griss og ægteskab), samt i visse andre lande.

Hvad er kubisme?

Lad os prøve at besvare dette spørgsmål. Kubisme - er en særlig kunstnerisk bevægelse, hvis sprog er baseret på deformation af genstande, deres nedbrydning i geometriske planer, skiftende form.

Den vigtigste idé, hvor den blev bygget, var der et forsøg på at udtrykke kompleksiteten, mangfoldigheden af den omgivende virkelighed ved hjælp af simple rumlige modeller og former for fænomener og ting. Fremkomsten af denne tendens har ændret mange af de etablerede principper og æstetiske ideer i europæisk maleri. Repræsentanter for kubismen brød med "optisk realisme", opgive naturen som genstand for visuel kunst, fra perspektivet og clairobscur som det eneste middel til kunstnerisk udtryk.

Pablo Picasso

Til dette formål har maleren i hele sin karriere været præget af arbejdet i flere stilarter på samme tid. Picasso igen tyet til en helt modsat måde at udtrykke deres holdning.

Du kan finde og kubistiske maleri, grænsende til abstraktivisme og realisme i hans arbejde. Nogle gange, i sin søgen, da han bevæget sig væk fra den traditionelle klassiske kunst, at hans tilbagevenden til stien af realistiske kunst var utænkeligt. Men kunstneren skabt en fantastisk portrætter og stilleben i stil med kubisme. De var realistiske værker skrevet på den uforlignelige, individuelle stil. Traditionelle kunstneriske medier, som blev brugt af forfatteren, er løsningen af moderne problemer. En af de første billeder malet i stil med kubisme, et maleri "Frøknerne fra Avignon" af Pablo Picasso. Dette kunstværk er karakteriseret ved en usædvanlig groteske: her er afbildet coarsened tal uden elementer af clairobscur og perspektiv præsenteres som en kombination af nedbrudte volumener på flyet.

karakteristiske træk

Fransk kritiker L. Vaucelles opfandt udtrykket "kubistiske" i 1908 som en spottende navn kunstnere skildrer virkeligheden med hjælp af regelmæssige geometriske tredimensionale former (cylinder, kegle terning, kugle). Dette arbejde indeholdt en udfordring til de traditioner realistisk kunst. Malerier i stil med kubisme forskellig tiltrækning til farver nøjsomhed, til håndgribelige, enkle former og grundlæggende motiver (f.eks redskaber, et træ eller et hus). Tydeligst, denne funktion giver sig udslag i hans arbejde tidligt i "Cezanne" periode (1907-1909). Kunstner P. Cézanne fremhæver bæredygtighed og den objektive verden; facetterede volumener, som han bruger som et redskab billede, danner en slags lettelse, og farverne udsender visse facetter af objekter på samme tid at styrke og rystende volumen. Den næste fase af udviklingen af kubisme - "analytiske" (1910-1912). Emnet er opdelt i mindre dele, let kan adskilles fra hinanden, og hans form, syntes at sprede sig på lærredet. Sidste, en "syntetisk" stadie (1912-1914) er mere dekorativt, farverige malerier er plane paneler, der er nogle stoflige elementer - solide strukturer, klistermærker (collager), pulver ... Samtidig, nye og kubistisk skulptur. Picasso og Braque malerier inkluderer ofte bestemte bogstaver eller ord. Disse inskriptioner er generelt ikke i overensstemmelse med det indhold, men hjulpet besøgende forstå udstilling om kunstnerens undfangelse.

Omsætningen af publikum

Publikum til værker af kubisterne behandlet med ironi, nogle gange endda bibringe dem lidet flatterende skældsord og hån. Pressen trykte hård kritik, i sagens natur til tider tilgang til offentlig skandale. Seerne befinder sig på en udstilling af kubistiske malerier, oplever fornemmelser, der kan sammenlignes med de menneskelige sanser, går til en god tur, men i stedet fik en invitation til at deltage i opførelsen af nye veje.

Denne reaktion bekræfter, at overgangen til dette område hurtigt er opstået, på trods af den lange periode med forberedelse, hvorunder hovedstadens publikum ville have til at udvide din horisont betydeligt. Ikke desto mindre er det kubisme, billeder malet i denne stil, ligesom en vis del af publikum og fandt støtte fra lånere.

Indflydelsen af kubisme på kunst

Denne tendens stærkt påvirket udviklingen af kreativ tænkning. Kubisme i kunsten afspejlede de nye tendenser i livet i alle facetter og modsætninger: udøvelse af demokratisering - anerkendelse af primitivisme, afvisningen af den enkelte, private kammer; tro på videnskaben - ønsket om at skabe en "grammatik for kunst," søgen efter objektive metoder.

I dag er hver fordomsfri person beundre værker af impressionistiske, skelner klart konventionen velkendt for os blomster. Men i løbet af en udseende alle syntes at kubisme - er en reel revolution i kunsten. Den analyserer given retning alle eksisterende maleri komponenter. Billede format, farve og lineære perspektiv, mængderne er betinget.

Kubisme i Rusland

I en tid forud for fremkomsten af kubisme, i vores land, som i Frankrig, en stigende interesse for folkemusik, traditionel kreativitet. På dette tidspunkt blev de unge russiske kunstnere karakteriseres ikke kun interesseret i "primitiv" kunst (herunder afrikansk), men også længsel efter ukrænkelighed den strenge, arkitektoniske komposition, samt troen på et bestemt mønster og rytme matisk matematiske erfaringer.

I arbejdet med mange russiske kunstnere i et bestemt sted er kubisme (som Chagall, Lentulov, Archipenko, Altman og andre). Men den centrale figur er helt sikkert Kazimir Malevich. Hans pædagogiske aktivitet og kreativitet, samt teoretisk arbejde havde en stor indflydelse på dannelsen af en trend.

"Black Square"

Det kan synes, at der ikke er noget nemmere end at tegne en sort firkant på en hvid baggrund. Dette kan repræsentere, sandsynligvis, enhver person. Men her er et puslespil: denne berømte maleri af den russiske kunstner Malevich stadig tiltrækker sig opmærksomhed fra forskere og kunstelskere, selv om det blev skabt i begyndelsen af sidste århundrede. Som noget mystisk, som en myte, som et symbol på russisk avantgarde ...

Det siges, at kunstneren, der har skrevet "Black Square", havde han ikke forstår, hvad han gjorde, og i lang tid ikke kunne spise eller sove. Faktisk var vanskeligt arbejde at maleriet er kommet i stand. Efter alt, når man ser på det, en revne bliver skelnes lavere lag - grøn, pink, tilsyneladende, var der en bestemt farve sammensætning, men forfatteren anses det mislykkedes, og skrev over det en sort firkant. Denne kunstværk blev formuleret i stil med kubisme. Malevich malerier var forskellige, men han mente, at det var "Black Square" er højdepunktet af hans kreative aktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.