Mad og drikkevarerOpskrifter

Tyrkisk baklava: Er det muligt hende madlavning derhjemme?

I Østen, mener, at baklava var kendt i umindelige tider. Dessert er hjemsted for Persien. Men tyrkisk baklava blev født i midten af XV århundrede. Retten kok Sultan Bayazid var i stand til at rulle dejen ud så tynd, at bogen kan læses igennem den. Også kokken kom op med den oprindelige forfatter sirup og toppings. Padishah alle verdener som dessert, kok tildelt, hvad der er relevant, og optagelsen blev lavet.

Med udvidelsen af grænserne for det Sublime Porte militante tyrkisk baklava trængt alle hjørner i det osmanniske rige. Der er en opskrift beriget nationale kulinariske traditioner. Som følge heraf har der været talrige typer: Armenien, Aserbajdsjan, Krim. For eksempel i Baku denne dessert er lavet af gærdej, men den klassiske opskrift er at bruge sug. I Krim, brugt safran og mælk. Men på stranden på solrige halvø handlende går, med noget vagt ligner kiks "krat", som de kaldte baklava. Men den autentiske produkt let kan købes på ethvert slikbutik.

Spørgsmålet er: "Er det muligt at tyrkisk baklava derhjemme?" Ja, og nu vil vi bevise det. Hvis du tager en færdig butterdej, er tilberedningen forenklet til det halve. Den vigtigste nøgle til succes for denne dessert - en grundig udrulning. Lag skal være meget tynd - så de snarere gennemblødt med sirup. Fyld gøre det. Tre hundrede gram valnøddekerner rulle ud med en kagerulle. Blender, selvfølgelig, hurtigere, men så viser det sig for lille, og smagen er ikke det samme. Tre adskille æggehvider og pisk dem i et stabilt skum. Nødder forbinde med et glas sukker. Forsigtigt, for ikke at vanære, tilføje protein skum. Påfyldning er klar.

Hvordan at lave mad tyrkisk baklava, og hvad det næste skridt? Selvfølgelig, samling af desserten. I vand-våd lægge ud første bagedej dannelse. Vi lægger oven på fyldet, niveau. Nærede en anden beholder og så videre. På toppen af dejen skal være, at vi fedt æggeblomme. Bage konfekt i en ovn ved 200 C i ca. 10 minutter. I løbet af denne tid har vi tid til at koge sirup. Gør det - bagatel. Du skal blot smelte 50 gram honning og smelte det i den samme mængde smør.

Gennem de afmærkede ti minutter tyrkisk baklava stadig er fugtig. Sluk ikke ovnen. Bare tage ud panden, hæld siruppen dessert og igen vendte tilbage til ovnen i de næste 10 minutter. Den mest lækre orientalske sødme bliver på den anden dag, når tilstrækkeligt mættet med honning. Toppen af produktet kan drysses med knuste pistacienødder eller mandler.

Tyrkisk pakhlava også lavet af sug-gærdej, hvert lag som har smurt smør. Rastaplivatsya sætte 200 g smør eller margarine. Hæld i gryden et glas vand, opløses gæren i det en ske. Break to æg, rør rundt og gradvist fylde fire kopper mel. Ælt til omkring femten minutter, tilføjer hele tiden det smeltede smør. Lade dejen hæve, som det sat til varme i en halv time.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.