SundhedPræparater

Det stof "Galstena" Baby: anmeldelser

Selvfølgelig, fødslen af et barn - det er en meget spændende tid. Efter alt, er enhver mor går gennem sin tilstand og ønsker hendes barn var helt rask. Men desværre held er ikke alt. Mange spædbørn ved fødslen står over for denne sygdom, ligesom gulsot.

Hvis lægen har etableret en diagnose, der er en meget stor sandsynlighed for, at barnet vil ordinere medicin "Galstena" Baby. Dette stof kan bruges fra de første dage af barnets liv. Og forældre bør ikke bekymre sig om sin sikkerhed. Dråber er ikke et antibiotikum og ikke forårsager skade på børns sundhed.

"Galstena» Baby

Desværre er der et stort antal forskellige sygdomme, hvilken behandling der er nødvendig for at tage forskellige medikamenter. Og nogle gange medicin kan være meget alvorlige og usikre for børns sundhed. Men drop "Galstena" - er en sikker, naturlig fitogomeopatichesky stof, der har leverbeskyttende egenskaber.

På trods af at leversygdom i dag er stadig meget effektivt klare ekstremt kontroversiel, "Galstena" med sine opgaver og er egnet for folk i alle aldre, herunder til babyer.

Sammensætning midler

Mange forældre er meget interesserede i spørgsmålet om, hvad er det stof "Galstena" Baby. Anmeldelser af læger bekræfter, at agenten er virkelig naturligt og sikkert, så forældre kan ikke bekymre dig.

Som en del af dråberne kan finde følgende komponenter: plettede tidsel, medicinsk mælkebøtte, celandine. Også i præparatet er phosphor, ethylalkohol og natriumsulfat.

I nogle tilfælde kan du bruge

"Galstena 'Baby er hepatoprotector, dvs. en medikament, der anvendes til behandling og genindvinding af leversygdomme. Også dette stof er i stand til at sikre korrekt funktion af galdeblæren og pancreas.

Dette værktøj er meget almindeligt anvendt i pædiatri. Dette værktøj klarer med gulsot, fordi med dens hjælp er det muligt at reducere forhøjet bilirubin i blodet, samt lavere toksicitet barns krop. Medicin sikkert kan bruges fra de første dage af barnets liv.

Hvorfor udpege?

"Galstena" Baby om zheltushki - dette betyder, at næsten alle børnelæger anbefaler til behandling af denne sygdom. Svar om ham kan du læse i slutningen af artiklen.

Neonatal gulsot - er en meget almindelig børnesygdom, hvilket resulterer i en unødvendigt stor mængde bilirubin i blodet. Denne komponent er udformet som et barns krop under opløsningen af røde blodlegemer. Så babyer røde blodlegemer nedbrydes, da leveren er stadig så umodne, at den ikke kan klare henfaldsprodukterne. Således spædbørn hud og slimhinder erhverve et gult skær. Sådan en tilstand anses helt normalt og normalt passerer årsskiftet to uger efter fødslen.

Men der er også helt anderledes situation. For eksempel, hvis barnet viste sig at være for tidligt eller under fødslen har et problem med en mangel på ilt, så staten kan i væsentlig grad forringes, og allerede kan ikke undvære en sådan forberedelse som "Galstena" nyfødte gulsot.

instruktioner til anvendelse af føringsmidlet

Lægemiddel "Galstena" har to former for frigivelse: dråber og tabletter. Så nyfødte er bedst at give det falder. Tabletter egnede kiddies er ældre. I dette tilfælde vil pillen skal opløses i en lille mængde kogt vand.

dosis normalt bestemmes af den behandlende læge individuelt. Men der er en standard behandlingsregime, som beskrevet i brugsanvisningen: Opløs en dråbe af medikamentet pr teskefuld kogt vand. Det kan også bruges og udtrykkes modermælk.

Korrekt at anvende medicinen mellem fodringer. Den maksimale daglige dosis bør være tre teskefulde. Hvis tilstanden af kid hårdt, kan børnelæge ordinere tage to dråber ad gangen. Dog øge dosis på egen hånd eller i hvert fald umuligt.

Også, betjeningsvejledning anbefaler at følge disse regler: lad barnet medicin en time før måltiderne eller en time efter det. Men hvis du følger denne tidsplan ikke virker, så er du nødt til at tage medicinen bare i mellem fodring.

Behandlingsforløbet bestemmer også den individuelle læge. I nogle tilfælde vil det være nok, og to uger. Men nogle gange behandlingen kan vare i flere måneder eller endda længere.

Er der nogen bivirkninger

Det eneste kontraindikation, som kan have en dråbe "Galstena" Baby - denne særhed af nogle af komponenterne i præparatet. Med forbehold for de korrekte doseringer bivirkninger generer dit barn vil ikke. Ifølge udtalelser fra forældre er meget ofte børn tortureret forstoppelse og kolik. Men i virkeligheden, at sådanne fænomener ikke forekomme hos patienter, der får medicin, men af sig selv, fordi den fordøjelsesorganerne grudnichka systemet er endnu ikke blevet dannet.

Ifølge læger, oftest er det bare en tilfældighed. Efter en dråbe "Galstena" Baby, anmeldelser hvoraf bekræfter effekten af lægemidlet, og har også antispasmodic virkninger, og reducerer smerten ved kolik og forstoppelse.

Hvis dit barn ikke kan tage stoffet "Galstena", skal du kontakte din læge for en udskiftning. Men under alle omstændigheder, ikke selvmedicinering, fordi du løber den risiko for skade på dit barns helbred.

læger anmeldelser

Meget ofte læger ordinere "Galstena" dråber til spædbørn fra zheltushki. Anmeldelser Læger bekræfter, at dette værktøj er meget effektiv og bidrager til en normalisering af leveren. Dog vil værktøjet have et godt resultat, hvis de anvendes korrekt. Desuden kan den maksimale terapeutiske effekt opnås, hvis retten til at identificere sygdommen og begynde behandling med det samme.

Ifølge eksperter, "Galstena" - er en af de bedste lægemidler til behandling af gulsot hos spædbørn. Dette værktøj er meget sikker, da det kun har sammensat af naturlige ingredienser og har ingen bivirkninger. Derfor kan du bruge det uden frygt for et velfungerende af organer og organsystemer af baby.

anmeldelser forældre

Desværre er der mange forældre tror, at for at beskæftige sig med gulsot, kan du bruge infusioner af hyben, samt solbadning. Og selvfølgelig, de har ret. Men kun hvis vi taler kun om den fysiologiske stadium af sygdommen, som normalt går væk af sig selv inden for et par uger. Men hvis barnet er for forhøjede niveauer af bilirubin, behøver sådanne metoder ikke synes ordentlig effekt. Det er derfor, du bør ikke forsinke behandling for at undgå alle former for sundhedsmæssige komplikationer.

Bemærk, at for at bruge infusion af hyben er ikke altid sikkert. Denne komponent kan føre til allergiske reaktioner.

Men der er også negative reaktioner og dråber "Galstena". Nogle forældre lagde ikke mærke til den ønskede effekt af brugen af dette stof samt grudnichki drikke det meget modvilligt. Du må heller ikke bekymre sig om, at en del af lægemidlet indeholder alkohol. Sådan en lille mængde af det vil ikke have en negativ effekt på barnets helbred, og fordelene kan være uvurderlige.

Husk på, at enhver sygdom er lettere at helbrede alle på et meget tidligt stadie, så det tid til at begynde behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.