HjemlighedKonstruktion

Hvorfor skal jeg have en kolonne for hegnet

Processen med at installere hegnet forårsager ikke særlige vanskeligheder for de professionelle. Men konfronteret med nogle finesser, som afspejles ikke kun på kvaliteten af fremtidens byggeri, men også om sikkerheden ved det omkringliggende område. For eksempel forkert installerede mursten søjler til hegn kan under anvendelse af en for stor mængde cement være yderst vanskeligt for fundamentet, hvilket resulterer i forskydning. Hvis det er forkert at arrangere en nedre del af hegnet, kan du få oversvømmet under regn. Det er derfor nødvendigt at udføre disse arbejder i nøje overensstemmelse med den tekniske proces og tage hensyn til alle dens funktioner.

Kolonne indtag

Kernen i enhver hegn er en søjle. Dette skyldes det faktum, at dens struktur består af separate sektioner eller spænder. De, til gengæld er fastgjort til fundamentet ved hjælp af søjler. Således er dette materiale ikke kun fastgørelsen af hele strukturen, men også forbindelseselementet. Men selv strukturen af mursten kræver et element såsom en søjle til prøveudtagning. Det er lavet af det samme materiale, der anvendes i murværk, og det er hensigten at gøre stivhed af samlingen.

installation

Ved montering af stænger er normalt praktiserede deres betonarbejder, sammen med fundamentet. Derfor er det nødvendigt at tage sig af dræning af produktionen. Det er nødvendigt at sikre, at når det regner vandet ikke kommer på sitet, og flød ud på gaden. Også under installationen af hegnet skal være godt binde stænger med design. Når denne metalbærer er forbundet ved svejsning og ventiler, som skal gå gennem hele længden af strukturen. Hvis der bruges kolonnen til prøvetagning af mursten, så det er forbundet med den anden, når æglæggende.

arter

Hegnspæle kan inddeles i tre kategorier. Førstnævnte omfatter træbjælker eller en log. Det er den mest upraktisk ting, selvom bekvemt for installation. Den anden type er en kolonne for et hegn lavet af sten eller mursten. Den er egnet til praktisk talt ethvert design, men har en ulempe i prisen på materialer og fremstilling kompleksitet. Det er dog kun denne type kolonner ideel til hegn lavet af mursten. Som en tredje type materiale virker som et rør eller profil. Stort set alle metal af en vis størrelse, og kan anvendes som parametre for spærrepindene. Prisen for disse typer af produkter kan endda være mindre end omkostningerne af træet, fordi man selv kan bruge de gamle vandrør er renset for rust og maling. Det er også fordelagtigt at anvende letvægts profil. På sin lave vægt er den stærk nok og har en relativt lav pris.

konklusion

Før du begynder at installere hegnet, skal du beslutte, hvad materiale det er lavet, og i overensstemmelse med dette køb det ønskede antal kolonner. Når du installerer det er nødvendigt at være særlig opmærksom på den betonarbejder og forbinder med vægbeslag. Korrekt installeret hegn vil stå i lang tid og kan modstå betydelige stress.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.