SkønhedHudpleje

Kosmetiske ler til ansigts hudtyper

Ler er virkelig en af de bedste gaver af naturen. Det er universel i dens egenskaber og anvendes til produktion af mursten, keramik, porcelæn, imprægnering. Imidlertid har leret længe været brugt til medicinske, kosmetiske, medicinske formål. Dette er en 100% naturlig substans, hvilket ikke anses for skadeligt. I kosmetologi er oftest bruges til at skabe alle mulige masker og kropsindpakninger. Og hvad ler er velegnet til ansigtet? Som det er kendt, er der flere hovedtyper af det. Derfor er det nødvendigt at forstå de gavnlige egenskaber og anvendelsesområde dette eller det betyder.

De typer af ler til ansigt og krop. Deres ansøgning og egenskaber. bentonitisk ler

Denne type af alsidige, velegnet til alle hudtyper, fremragende sæbe. Bentonit høje indhold af grundstoffer, såsom magnesium, calcium, siliciumoxider og jern, kobber og andre. Gennem denne rige sammensætning med en ekspanderende lerart stand til at absorbere vand fra forurening hudoverfladen, toksiner og forskellige slags bakterier. Plus det har også medicinske egenskaber. For eksempel er det brugt i psoriasis, eksem, akne, dermatitis. Det fjerner sorte pletter, rødme, reducerer sværhedsgraden af allergiske reaktioner. Ud fra det foregående er det underforstået, at bentonitler er egnet til forskellige hudtyper (tør, olieholdige eller kombination).

argil

Dens andet navn - Kaolin. Det bruges ikke kun i kosmetik, men også i dermatologi. Det har en rensende og tørring effekt, som er meget effektivt bidrager til at pleje til fedtet hud. Det har en matterende effekt, behandler og forebygger acne. På grund af dets egenskaber hvidt ler tiltrækker som en magnet, de overskydende fedt og frigivelse svedkirtler, fjerner snavs fra det øvre lag af epidermis. Det anbefales at anvende en meget fedtet hud. I nogle tilfælde, en hvid ler ansigtsbehandling? Acne, der optræder som et resultat af hårdt arbejde af talgkirtler, det er et fremragende værktøj.

blåler

Måske den mest almindelige og kendte form for ler. Jeg må sige, absolut fortjent. Efter alt, er det anvendes til cremer, gnider og forskellige procedurer. Det er endda blevet anvendt til behandling af forskellige sygdomme. Den blå ler indeholder kalium, magnesium, nitrogen-, jernoxider. Det har alt nødvendigt for huden mineraler og sporstoffer.

Kosmetologer anbefale at bruge det til anti-cellulite wraps. Blå Cambrian ler strammer huden, niveau og reducerer fedt stillestående lag. Proceduren kan udføres med leret, selv derhjemme. Men en session er ikke nok, du har brug for et kursus af ti wraps (hver anden dag). Også egnet blå ler ansigt. Anmeldelser af masker med denne komponent er fantastiske, fordi du ikke kan finde en mand, der ikke ville have set en positiv effekt. Masken strammer ansigtets konturer, fjerner tegn på træthed og giver huden en sund, frisk udseende og en fløjlsagtig konsistens.

Hvid og blå Kambrium ler

Denne type mineral er let tilgængelig for almindelige borgere, som det ofte er udvundet i bjergene, hvilket forklarer den væsentlige renhed og unikke egenskaber til både terapeutisk samt til kosmetiske formål. Hvide og blå ler fungerer som et absorberende fjerner fra kroppen alle skadelige. Den store fordel ved det er, at det passer til alle. Og måske derved bevise, at det er - det bedste ler til ansigt, fordi det har universelle egenskaber: toner, strammer huden, fjerner overskydende fedt og viser den væske, der ophobes i form af hævelse og blå mærker under øjnene; fremskynder heling af hudafskrabninger og ridser; aktiverer blodcirkulationen i kapillærerne, som giver ansigtet en sund farve.

grøn ler

Denne form rig på mineraler såsom kobber og jernoxid, og derved er farvet grøn. Derudover er der et stort indhold af calcium, phosphor, cobalt, zink, aluminium, molybdæn, selen, mangan, sølv og andre nyttige organismer mikronæringsstoffer. Takket være denne multi-komponent mineralske sammensætning af leret hjælper med at fjerne giftstoffer, øger blodgennemstrømningen, generel tonus af hudceller, forbedre talgkirtlerne. Antibakteriel og antiinflammatorisk virkning. Også det gør huden blød og fløjlsagtig. Med en bred vifte af tiltag det er oftest bruges til at skabe en maske af ler til ansigtet. Anmeldelser af mennesker forsøgte at forestille sig effekten af masker, please, fordi resultatet efter den første anvendelse punkt på 90% af brugerne.

rød ler

Dens luksuriøse farve det skylder magnesium og aluminium, inden dets kemiske sammensætning i de mest optimale doser. Det er bedre, hvis denne form for ler udvindes i Marokko. Fordi marokkanske har en delikat blød konsistens uden massive indeslutninger. Rød ler er kendt for sine gavnlige egenskaber hovedsagelig i kosmetologi. Men det er også brugt i medicin. Rød vægt perfekt nærer, fugter og renser huden. Mennesker (både mænd og kvinder) er meget udbredt masker af ler til ansigtet. Anmeldelser af den røde formular, som, ja, andre typer er generelt positive. Måske er det derfor, på trods af forekomsten af små, røde er ikke så effektiv som andre typer af ler.

gul

På grund af indholdet i form af en flerhed af salte, kemiske forbindelser, mineraler, bruges det i folkemedicin og til fremstilling af forskellige kosmetiske masker. Denne type af ler er kendt for det store antal stoffer - absorbenter lettere at fjerne giftstoffer fra kroppen. Desuden indeholder mineraler såsom kalium, chrom, silicium, jern, mangan, og andre.

Gul ler har gavnlige virkninger på hjerte og blodkar, mave-tarmkanalen, fremmer tilbageholdelse i cellerne og den nødvendige mængde vand sinker modningen. Hertil kommer, et middel har en præventiv effekt for fedme, sygdomme i leddene, diabetes, styrker immunforsvaret. I kosmetologi udbredte gul ler til ansigtet. Anmeldelser af masken med tilføjelse af sine folk forlader positiv. De er også rådes til at bruge gul ler til tør, dehydreret og sensitiv hud. Denne maske er i stand selv at udglatte rynker og fjern rødme.

lyserød ler

Denne type ler er rige på calcium, kalium, aluminium, silicium, zink, jern og andre mineraler gavnlig hud. Det er i stand til at stramme huden og genoprette ansigtets konturer, dybt fugter og nærer. Derfor er den største succes opnået i kosmetologi. Pink ler bruges til tør og normal hud, fjerner blidt urenheder, giver ansigtet et sundt udseende og fløjlsagtig, fjerner tegn på træthed og rødme under stimulering. For eksempel er det bruges til at skabe alle mulige masker til tør, skællet, sprukken hud i ansigtet efter en frost.

sort ler

En af de mest almindelige typer af ler. Det har en udtørrende effekt sort ler til ansigtet. Dens anvendelse er tilstrækkelig obschirno. Men bruges primært til fedtet og problem hud, hjælper effektivt at bekæmpe acne og acne, fjerner huden mod forurening og reducerer porerne renses.

Så nu, at alle former for ler afmonteret, er det nødvendigt at opsummere alle de ovennævnte og at finde ud af, hvordan du vælger ler til ansigts hudtyper. Du skal blot ikke laver en fejl med dine synspunkter.

Ler til ansigts hudtyper:

• velegnet til alle masker med indhold: bentonit, blå, blå og hvid, grøn ler;
• til normal og følsom bedste løsning ville være pink og gul;
• til tør hud vil passe rød ler.
• til fedtet og masker vil være effektiv med tilføjelse af sort og hvid.

Når valget er foretaget, og den person, der allerede ved med sikkerhed, hvad leret til ansigtet (af hudtype) er det rigtige for ham, er det nødvendigt at definere formålet med at bruge en maske. Kan også anvendes og fortyndet i vand betyder ren. Denne sammensætning vil også være en maske.

Opret et godt redskab til Hud

Som anvendt til ansigt Clay derhjemme? Nu vil vi forstå.

I en mellemstor størrelse glasskål i forholdet 1: 1 blanding af ler pulver og varmt almindeligt vand (bedre, hvis det koges, mineralsk eller oprenses gennem filteret). Derefter omrøres træ eller plastic ske, indtil homogen. Det bør få en såkaldt ler gylle. Det vil ligne konsistensen af tyk creme. Efterlad ikke i så lang tid, som blandingen tørrer meget hurtigt. Når de anvendes ikke påvirke omkring munden og øjnene. Hvis topdækslet med plastik maske med slidser til øjne og mund, at noget holder leret på ansigtet kan ikke være nogen tidsbegrænsning. Men da hun begynder at tørre, er det nødvendigt at vaske som mere nyttigt det vil være.

Som nævnt ovenfor er den mest almindelige maske med blå indhold. De er alsidige og effektive. Blå ler Face, anmeldelser af dem er generelt positive, er det brugt som en komponent for de fleste masker opskrifter. For eksempel, for de bedste resultater ved strygning personer i lige store andele med leret skal blandes med mælk og honning. Til lettelse effekt for problemet og fedtet hud behov for at tilføje en spiseskefuld af ler æggehvide og en halv teskefuld salt.

Og ikke nødvendigvis bruge den blå ler. Du kan eksperimentere med forskellige typer. Hidtil har kun én er ikke blevet defineret, som er bedst egnet.

Til tør og irriteret hud egnet maske med tilsætning af tørt ler, honning, ost, fløde og mælk i lige store andele. Det er vigtigt, når omrøring ikke bruge metal redskaber, som dens overflade kan oxideres, indgå reaktion med komponenterne i masken og resultatet af et sådant værktøj ikke kan meget behagelig overraskelse.

I kampen mod acne passe næste "ekstrem" maske: vodka, ler, aloe ekstrakt i forhold på 2: 1: 0,5.

Alle midler skal holdes på dit ansigt indtil den er helt tør, derefter skylles med varmt vand uden sæbe, det er vigtigt. Og fortrinsvis ikke tørres efter hud og dup at fjerne dråberne håndklæde. Resultatet vil ikke vente længe.

Endelig en lille

Nu hvor du ved, hvordan man vælger en kosmetisk ler til ansigts hudtyper. Der findes flere typer af redskaber. Derfor vælger omhyggeligt en ler ikke alene baseret på dens farve, men også af de særlige kendetegn ved deres hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.