Mad og drikkevarerOpskrifter

Snacks i hast.

Uden varsel ned over gæsterne, og hjemme - kugle- Roll .. Jeg ønsker at behage familien velsmagende og ingen. . Træt efter arbejde og har ingen styrke til at lave mad .. en gang i livet af enhver person er i en situation, hvor det er nødvendigt at forberede måltider hurtigt. For ikke at blive overrumplet af omstændighederne, er du nødt til at leve en lille smule frem. Derfor, i dit hjem skal altid præsentere de vigtigste produkter, som du foretrækker at være din kost. Og i din madlavning arsenal skal testes i praksis flere opskrifter på fastfood.

Snack traditionelt henvist til skålen, som skal gå forud for hovedmåltid. I vores tilfælde bruger vi en anden betydning - "en snack eller hurtig måltid", ud over den sædvanlige sandwich vi tildele snacks og endda røræg, æggekage, pasta med dåse sauce, opvarmede halvfabrikata, müsli med mælk. Kedeligt og temmelig podnadoevshy sæt, er det ikke?

Vi vil gerne foreslå, at du prøver som en snack i hast kød.

  1. Kød kan bruge absolut nogen, den vigtigste forudsætning - det bør være korrekt emballeret på forhånd. Frosset kød kaster i mikrobølgeovnen på afrimning, hvis du ikke, bare tilsæt vand neutral temperatur, og læg kødet.
  2. Nu kan du forberede pynt: kog pasta eller ris - det vil tage et maksimum på 15 minutter.
  3. Kød vi steger med grøntsager, så skære alt det, du har: løg, gulerødder, tomater, peberfrugter og agurk. Må ikke blive overrasket, den sidste komponent tilføjet smage vores måltid. Hvis du ikke har tid, kan denne mulighed udelades, samt fyldet, for eksempel hjem lecho eller andre konserverede grøntsager.
  4. Kød skæres i både for stroganoff. En anden underfundighed: ikke skynder sig at smide det på panden med olie, skal det være meget godt overophedet. Kød, at ramme på madlavning overflade, bør ikke lade saften, som vi er godt hendes varme op. Til 100% holde saftighed af kød, nogle kokke anbefale at fugte den under ristning i citronsaft.
  5. Steg kødet og i processen tilsæt grøntsager, ikke at forglemme alle de intense omrøring. Tilsæt salt og krydderier til at smage lige før udgangen af madlavning. Kødet er klar i 15 minutter.

For at forberede dig skal forlade et maksimum på 45 minutter, med god fingerfærdighed - bare 30.

Snacks i hast perfekt afledt af det frosne halvfærdige hus, selvfølgelig, kan du købe og butik, men meget pænere at regale tæt på hjertet af mennesker frugterne af deres egne hænder. Derfor, når tiden tillader det, gå i deres fremstilling og holde i reserve. Hjemmelavede pandekager med forskellige fyld, fyldte med frisklavet sovs og saucer gå blot "Hurra".

Snacks hurtige og lækre opnåede baseret på grøntsager. En meget enkel opskrift: Kog opdelt i kochanchiki broccoli (bruxelles lidt bitter). Bouillon udledes ikke, og forberede dejen: blot tilføje til lidt mel og, om ønsket, et æg. Hver kochanchiki dyppet i dej og steg.

Dejen kan fremstilles som løgringe og crab stick. Adskillige store hoveder af løg skåret i forholdsvis tykke ringe. Forberede dejen af følgende ingredienser: vand, mel og salt. Dyp løg og yngel. Det bør få en meget velsmagende ret af gyldne farve. Med crab stick klarer sig godt kun i dejen tilsæt æggene og steg en helhed.

For elskere af løg kan fremstilles i en højst usædvanlig rulle, som vil være klar i 30 minutter, og spise på 5!

Appetizer opskrift til at piske "Løg lykke."

For at gøre dette, er du nødt til at rulle dejen, den samme som i de dumplings - ikke uden gær og æg. Ælte dejen med vand, salt og bagepulver (lidt). Separat til fyldning af enhver finthakket løg: skalotteløg, grønne løg, osv Dejen rulles ud og smører hjem ketchup (kan lagre), og sprede det på fyldet og Solim. Sluk roll og sætte i form. På bagning er ikke ønskelig, fordi det vil rulle en masse saft. Bages ved middel temperatur. Efter 15 minutter roll klar.

Snacks pisk op opskrifter og madlavning sekvens er altid ønskeligt at have ved hånden, så vil du være fuldt forberedt på ethvert uforudsigelig situation. Kulinarisk dig succes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.