SkønhedHudpleje

Bedste tatovering pigmenter: beskrivelse, typer, programfunktioner

For nylig, repræsentanter for messen køn mindre hyppigt anvendte permanent makeup. Alternativt er det udfører de sædvanlige kosmetik og make-up er mere tilbøjelige til de naturlige nuancer. På trods af dette, mange fagfolk og kvinder forsøger at finde den perfekte tatovering pigmenter, dem, der er bedst egnet til deres hud.

Typer af farvestoffer til tatovering

Pigmenter til tatovering, der anvendes i de fleste skønhedssaloner er fremstillet i flere lande: USA, Italien, Spanien, Tyskland eller regionerne i Sydasien. Afhængigt af hvilken type af opløsningsmiddel anvendes, og et bindemiddel i maling, er de opdelt i to typer: vand-glycerol-alkohol- eller vand-alkohol-sorbitol. Desuden kan pigmenterne adskilles i væske og fløde.

Sorbitol farvestoffer på en vand-alkohol-sorbitol baseret på, er ikke egnet til alle typer af maskiner til tatovering og har en temmelig flydende konsistens. De er let og ensartet fordelt under huden pigmentering område. En sådan pigment til tatovering øjenbryn i nogle tilfælde kan producere sløret linje, men det afhænger af, hvilken type hud.

Glycerin for tatovering pigmenter er baseret på vand og alkohol. De er ofte omtalt som creme, fordi de er noget tykkere end konsistensen af sorbitol. Med deres hjælp, kan du få gode resultater, men den høje dækkeevne på pigmentet påvirker omkostningerne ved arbejdet.

De bedste pigmenter til tatovering

I dag er forskellige farvestoffer bruges i professionelle skønhedssaloner. Hver vælger den mest egnede til tatovering pigmenter. Hvoraf den ene er bedre, kan ikke besvares entydigt. flydende farvestoffer omkostningerne er lavere, men de kræver særlige påføringsteknikker og ikke egner sig til hver maskine. Cremefarvede pigmenter anvendes til alle enheder, de kan blandes sammen og har forskellige nuancer, fortyndet med opløsningsmiddel uden tab af kvalitet, da pigmentet koncentrationen er højere.

Når du vælger et pigment til tatovering spiller en vigtig rolle, sin pris. Omkostninger farvestof kvalitet, som er sammensat af stærkt koncentrerede stoffer med god dækkeevne og bestået certificering test og dermatologiske være tilstrækkelig høj.

Uanset om tatovering farvestoffer sikker?

Uskadelighed pigmenter til permanent make-up - et meget følsomt emne, som opnås ved forskellige brugere. Nogle af dem er af den opfattelse, at sådanne procedurer er skadeligt for huden, og de indfasningsstoffer kan forårsage udviklingen af kræft og allergi. Andre eksperter siger, at skaderne på pigmenterne for overdrevne, giver deres beviser og argumenter.

Præparatet ifølge et hvilket blæk er en blanding af forskellige kemiske komponenter, som interagerer ikke kun med hinanden, men også med det medium, hvori de er placeret. Den ideelle maling til permanent make-up, selvfølgelig, skal være ikke-toksiske og har visse egenskaber. Chief blandt dem - den styrke og stabilitet, der ikke vil gøre det muligt at gå i opløsning i sin komponent. Upåvirkelighed af pigmentet ikke tillader ham at reagere med en række forskellige væsker, herunder blod.

Hvad skal ikke være en del af pigmenter til tatovering

Gode tatovering pigmenter bør ikke bestå af halogenerede organiske forbindelser. I denne gruppe af stoffer er iod, chlor og brom - de er giftige og kan forårsage forskellige komplikationer. Endvidere i sammensætningen af pigmenter er såkaldte diskussion komponenter, som indbefatter for eksempel, azofarvestoffer. Efter opløsning, danner de aromatiske aminer, der er skadelige for menneskers sundhed. Mange af azo-farvestoffer er forbudt til anvendelse i nogle lande.

En anden gruppe af stoffer - tungmetaller. Tilstedeværelsen af nogle af disse pigmenter i sammensætningen for tatovering tilladt: for eksempel en grøn farvesammensætning ofte indeholder krom, hvilket giver dem en nuance. produktionsstandarder er strengt reguleret, og de præciseret koncentrationen af tungmetaller, der føjes til farvestoffer. Pigmenter til tatovering omfatter glycerol. Selvfølgelig er dette stof ikke er skadeligt for kroppen, men det tørre huden i sin rene form. Af denne grund, høj kvalitet pigmenter, der tilsættes vand.

Opløsningsmidler til tatovering farvestoffer også opstille visse krav. De fleste af dem er meget enkel: fraværet af kemiske tilsætningsstoffer og det minimale antal komponenter - jo færre, jo mindre sandsynligt de træder i reaktion med hinanden, og hudfarve. Tilsvarende krav gælder for dufte, emulgatorer og konserveringsmidler.

Pigmenter til tatovering Aqua

Det amerikanske selskab Li Pigmentes fremstiller farvestoffer til permanent make-up "Aqua", en del af, som omfatter en særlig organisk farvestof, som giver ekstra lysstyrke uden at ændre nuance. Under alle klar pigment til tatovering af læber tilføje en enkelt organisk farvestof i rækken af "Aqua". Når det anvendes alene det giver en klar rød farve.

Pigmenter "Aqua" for tatovering inkluderet i Carbon Black linje, kun anvendes af erfarne kosmetologer arbejder med carbonbaseret. Paletten af nuancer af farvestoffer til Permanent fremstillet af, omfatter 96 farver, blandt hvilke vi kan vælge, hvordan korrektorer og tilsætningsstoffer, ved hjælp af hvilke opnå et perfekt resultat.

Typer af permanent makeup

Tattoo - en procedure baseret på pause på overhuden, skyldes som efter dens afslutning i nogen tid, kan være ubehagelige ubehagelige fornemmelser - prikken, brændende, rødme. Eliminer dem kan være ved hjælp af smertestillende medicin. Fuldt mikroskopiske sår heler i tre til fem dage.

3D-permanent makeup øjenbryn udføre en pæn lille hånd, der efterligner den ægte hår. Figur i denne teknik ser meget naturlig og næppe mærkbar.

Tatovering øje kontur: en tynd streg mellem naturlige vipper, hvilket giver udseende af dybde og visuelt gør øjenvipperne tykkere.

Permanent tatovering af læber sker på flere måder - løs vægt eller fast skygge. Farvestoffet anvendes på hele synlige del af læben, der giver volumen og sensualitet.

Efter at proceduren kan huden blive rød. Den største hævelse er normalt på læberne: deres skygge er lysere end på et senere tidspunkt. I de fleste tilfælde, tatovering pigment efter vinder svinder og lysere.

På overfladen af huden efter 20-24 timer dannes skorper, som forsvinder efter 2-3 dage. I løbet af denne periode, skal du bruge en speciel salve og forsøge ikke at bruge dekorative kosmetik, solskoldning og andre procedurer.

Sådan forbereder du makeup procedure

Ved tatovering skal være forberedt på forhånd. Det er tilrådeligt at mentalt tune ind på det faktum, at nogen tid efter indgrebet, udseendet er ikke den mest præsentabel - rødme, hævelse og afskalning afholdes to eller tre dage. Bivirkninger kan minimeres, hvis du følger de råd fra eksperter.

Før make-up procedure kan tage beroligende midler. Dette vil hjælpe til at klare nervøs lidelse.

Hvordan man korrekt pleje for tatovering

Det vigtigste i permanent makeup - det er den rigtige pleje for ham. Dannet efter indgrebet, skorpen kan ikke rip off i alle tilfælde, vil det føre til dannelse af keloid ar. Når det pigmenterede overflade flager ud, fugtighedscreme anvendes på det. Du kan bruge vindruekerneolie, mandelolie. Dog bliver de brugt primært til læbe - øjenlåg og øjenbryn sådanne ulemper ikke forårsager.

Mens tatovering heler, besøge bade, saunaer og puljer er ikke det værd. Det er tilrådeligt ikke at udsætte huden for vand og direkte sollys. Sår bør ikke udsættes for snavs, og make-up til at forsegle gips er ikke nødvendigt, det bare rive skorpen.

Sted, der blev anvendt for tatovering pigmenter behandles med salver, hvis sammensætning ikke omfatter antibiotika.

Professionel rådgivning

Mange kosmetologer har stor erfaring i skabelsen af permanente make-up, og kan korrekt blande pigmenter til tatovering. Moskva, kan man sige, hovedstaden i sådanne procedurer, og eksperter ofte kommer her for den erfaring og nye oplysninger. Fagfolk ofte giver rådgivning til klienter til deres:

  • Lyse og sure nuancer bør ikke vælge.
  • Naturlige og økologiske pigmenter - fundament makeup, ud over, ud fra et miljømæssigt synspunkt, sådanne malinger er bedst.
  • Spar på permanent make-up er ikke: på trods af, at priserne for høj kvalitet og certificerede pigmenter er høj, kan denne procedure forårsage personskader ved brug af dårlige materialer.
  • Vær sikker på at kontrollere gyldigheden af maling.
  • Før tatovering mester skal indsende et certifikat for produkterne.

Vælg en kosmetolog og interiør skal være meget forsigtig - på dens evne til at kvaliteten af proceduren afhænger af.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.