HjemlighedKonstruktion

Grundlaget for borede pæle er forskellig fra den almindelige?

Stort udvalg af forskellige typer af fonde, lavet af forskellige teknikker, gør det muligt at vælge den mest passende løsning, ikke kun i forhold til jorden, men også på baggrund af projektet derhjemme.

For dacha byggeri ofte bruger tape eller mole fundament. Men lige så interessant udførelsesform under anvendelse af kørslen, især hvis en skrå del. Under opførelsen af byen, hvor en meget tæt bygninger, fundamentet keder - den mest optimale løsning. Teknologien af dets fremstilling giver mulighed for at bygge et hus uden at forårsage problemer med at stå ved siden af bygninger. Den grundlæggende idé ved denne metode er, at bunken ikke går dybt ned i jorden, og "vokser" ud af jorden (ved at udfylde).

Fundam keder kan udføres på flere måder. Ved at grave eller bore borehullet, installere det i et rør (eller en aftagelig forskalling). Som du fylde hullet alle unødvendige elementer kan fjernes, men nogle gange er de tilbage ekstra styrke til strukturen. For en bedre komprimering af beton under anvendelse af en speciel boremaskine, der genererer vibrationer (og sammensætning ligger tættere).

Begynd at udfylde fundamentet keder sig med design pude. Det kan være lavet af knust sten, sand eller beton, præ-stampning dem. Derefter brønden fyldes kernemateriale. Det kan bare være et par lag af beton eller beton i kombination med en sten. Denne tilgang brosten, sandsten eller kalksten, det vigtigste, at det var glat og holdbar. Ellers kaldes det murbrokker sten. For at øge styrken af borede pæle kan bruges armeringsjern, som derefter nødt til at kombinere i en enkelt struktur ved at bruge tømmerflåde fundament.

Bredden af fundamentet dannet på grundlag af borede pæle, afhænger primært af tykkelsen af væggene i huset. Præfabrikerede bygninger kræver ikke stor, da væggene er lette og ikke for tyk. Bredden af fundamentet i denne udførelsesform kan svare til størrelsen af væggen. Hus fremstillet af træ, bør grundlaget være større end 20-40 mm for at fordele belastningen mere jævnt. Derfor er det materiale, hvoraf huset er bygget, og bestemmes af bredden af ethvert grundlag undtagen slab. Der komfur fyldt med størrelsen af huset.

Det er nødvendigt, når man bygger et hus til at være opmærksom på kvaliteten af det anvendte materiale. Cement til fundamentet bør vælges på grundlag af de styrkeegenskaber. Disse parametre påvirker forskellige urenheder, der forbedrer kvaliteten af materialet. Men hvis det er vigtigt at bygge et hus, så garagen (og, især, skur) kan tage cement af lavere kvalitet.

Fundament borede bedre fylde-tidlig styrke cement, men fortynde det i små portioner. Hver efterfølgende fylde kok efter stemplet foregående lag. At købe cement, huske på, at det ikke altid er muligt præcist at observere den andel af alle indgående komponenter. I dette tilfælde bør sandet også være passende konsistens og høj kvalitet.

Tilføjelse alle disse elementer, kan du få et solidt fundament, og derfor overbevist om, at huset vil stå i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.