FormationSprog

Som det er dannet possessives på engelsk?

Possessives på engelsk svarer til en rethaverisk adjektiv eller genitiv af navneord i russisk sprog. Han peger på et objekt eller et objekt, der tilhører en anden. For eksempel: Pige dukke - en dukke pige. Typisk er en substantiv, der anvendes i den besiddende tilfælde, for en anden substantiv er definitionen.

Som det er dannet possessives på engelsk?

Denne formular vil kun acceptere de substantiver, der er egennavne, animere og livløse del. Det er vigtigt at vide, læring engelsk, rethaverisk navneord. I ental er nødvendigt at tilføje den oprindelige form af navneordet 's. For eksempel: Min mors kjole - kjole min mor, Nicks bøger - Nicks bog, kattens hale - en kats hale.

Hvordan man udtaler den slutning?

Det er vigtigt at bemærke, at 's kan læses på forskellige måder. Hvis et ord ender i en ustemt konsonant, slutningen lyder som [s]: en kats næse, Nicks ben. Hvis der i slutningen af et ord er værd en stemt konsonant eller vokal, det lyder som [z]: børnenes legetøj, hundens hale, barnets seng. Efter fløjtende eller hvæsende slutning viser [iz]: Georges taske, hestens krog. Men hvis -x, -S slutter egennavne, er det rethaverisk tilfældet i engelsk dannet kun af en apostrof, men enden er stadig læses som [iz]. For eksempel: Alex - Alex '[ `æliksiz], Boris - Boris' [` boːrisiz], Denis- Denis' [ `denisiz].

Nogle funktioner i brugen af apostrof

Britiske navne forblive i form rethaverisk tilfælde. Men oldengelsk, romersk eller græsk er ofte i denne form kun en apostrof. For eksempel: Sokrates 'historier - historier om Sokrates, Tacitus' ideer - ideer Tacitus, Guy Fawkes 'maske - en maske af Guy Fawkes, Cervantes' bøger - bog Cervantes. Ofte kan du finde en gruppe rethaverisk substantiver. Engelsk sprog, der er forskellige fra resten. Det er støder op til hele gruppen af ord. For eksempel: manden næste dør kone - gift med den mand, der bor ved siden af.

plural substantiver

Hvis flertalsformen er dannet af de fælles regler, at ordet blot tilføje en apostrof. Det skal bemærkes, at udtalen er stadig de samme: piger [Golz] - pigers [Golz] legetøj. Hvis et substantiv er en undtagelse, da den rethaverisk tilfælde er dannet af reglen 's »: kvinders hatte - kvinders hatte.

forholdet tilbehør

Ganske ofte den rethaverisk tilfældet i engelsk danner substantiver, der er specifikke. De udtrykker normalt tilhørsforhold et objekt til et andet. For eksempel: pigernes dukker - dukker (hvis?) Piger, forældres flad - flad (hvis?) Forældre, drengens bil - maskine (hvis?) Boy. Men der er også tilfælde, hvor tilhørsforhold er udtrykt ved præposition af. Ofte er et sådant forslag kaldes af-sætning. Men denne sætning bruges kun til de substantiver, der ikke er egennavne. For eksempel: mor til pigerne - pigernes mor, talen af manden - vi er mænd, døren til værelset - døren til rummet, taget af huset - taget af huset. Denne sætning bør kun anvendes til livløse substantiver. Hvis animere navneord, er det bedre at bruge 's ». Ganske ofte rethaverisk objekt bruges til substantiver, der beskriver et objekt: gedemælk - gedemælk, piloternes uniform - den form, der er piloter, drenge 'skole - en skole, hvor læring kun drenge.

Substantiver, der kan bruges i rethaverisk tilfælde

De kan være organiseret i følgende grupper:

  • dem, der udtrykker afstand og tid: en uges turné - ugers turné, gårsdagens film - filmen i går, en kilometer rute - kilometer rute;
  • dem, der kalder tidspunkter af året, måneden, by og land: Ukraines byer - byer i Ukraine, Moskvas museer - museer i Moskva, marts varme - varme i marts, forårets vind - forår brise;
  • dem, der er geografisk karakter: Amerikas livsstil - den amerikanske livsstil, søens kant - kanten af søen;
  • sådanne substantiver som hav, vand, måne, sol, jord, natur, by, land, verden, skib og andre: havets liv - livet i havet, skibets kaptajn - kaptajnen på skibet, solens lys - sollys;
  • disse substantiver, der refererer til teknikker og mekanismer: flyets motor - motorfly;
  • animalske produkter, som folk får fra levende dyr: en struds æg - en struds æg, gedemælk - gedemælk mælk;
  • kropsdele af dyr: hjorte horn - Antler.

Der er tilfælde, at en række af navneord, som anvendes i den besiddende tilfælde, ikke har det ord, der definerer det. Dette sker, når det er nødvendigt for at undgå gentagelse: Min far er højere end Olgas (= end Olgas far). - Min far er højere end far Olga. Som defineret ord kan udelades, hvis det betyder enhver institution. Dette kan være et hospital, en skole, en kirke, og så videre. D. Sådanne rethaverisk kaldes på uafhængig engelsk grammatik. Eksempler derpå kan omfatte følgende: den bucher s - bageri, apotek - apotek og andre. Der er tilfælde af dobbelt genitiv. Dette er, når et navneord i rethaverisk tilfælde ligger ved siden påskud af. For at spore tilfælde af dens anvendelse kan være et eksempel: Hun er en klassekammerat af min mors. - Hun - en klassekammerat af min mor.

For ikke at lave fejl i brugen, er det nødvendigt at udføre en lang række øvelser. Possessives (engelsk - en af de få, det er) har ingen anden end rethaverisk funktion. Det er derfor, hans hånd ikke normalt medføre nogen problemer. grundlæggende regler og mere praksis er nok at mestre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.