FormationVidenskab

Jordbakterier. jordbakterier levested

Bakterier - den ældste kategori af organismer, der findes i dag i vores verden. Den allerførste bakterier opstod 3,5 milliarder år siden. I næsten en milliard år, de var de eneste aktive skabninger på vores planet. Så tog de kroppen primitive struktur. Hvad er jorden bakterier, arter og miljø - alle disse betragtes i denne artikel.

Generelt om bakterier

Sammensætningen indbefatter en jord masse forskellige mikroorganismer heriblandt jord bakterier, mug og svampe. De er inddelt i ondsindet og nødvendig for udviklingen af planter.

Mikroorganismer er forskellige i livsbetingelserne. Nogle kan vokse uden ilt, men for andre dens tilstedeværelse er afgørende. Der er også en særlig kategori af bakterier, der kan udvikle sig som den ilt, og uden det.

Rolle jordbakterier i planteliv

Må planter ordningens oprettelse jordbakterier bære? Betydning af mikroorganismer i plantelivet er tilstrækkelig stor. Nødvendige daglige Agropedological bakterier genanvende organisk stof i dyr har brug for mineraler. Med en sådan behandling jord er beriget med calcium, jern, fosfor, kvælstof og mange andre nødvendige elementer.

Jordbakterier ikke kun beriger jorden nyttige elementer, men også forbedre den fysiologiske jordkvaliteten. Størstedelen af jorden i de ønskede bakterier, jo højere dens frugtbarhed.

Det største antal afgørende legeme er udbredelsen krupnokornevoy systemet af anlægget, nemlig i rhizosfæren. Det jordbakterier anvendes som magt den døende af rodsystemet.

Grupper farlige jordmikroorganismer

jordbakterier Grupper indeholde sådanne arter er involveret i fotosyntese, nitrogen, carbon og phosphor. Sammensætningen af jorden er til stede ikke blot gavnlige mikroorganismer, men også patogene. Oftest bakterier lever i jorden tilstrækkelig kort. Visse typer er vedholdende af sine indbyggere. Sygdomsfremkaldende bakterier er opdelt i tre kategorier:

• Bakterier, hvortil arealet er en naturlig Bioton. De er de agenser, botulisme og actinomyceter.

• De bakterier, der kommer ind i jorden med organiske sekreter af levende væsener. Sådanne mikroorganismer kan lagres i jorden i lang tid. De er de agenser miltbrand bacillus, stivkrampe og koldbrand.

• Bakterier, der også falder ned i jorden med organiske sekreter, men gemte sig der i op til en måned. De kan forårsage E. coli, salmonella, shigella og kolera. Alle skadelige bakterier ødelægger ikke kun de nyttige egenskaber af jorden, men rodsystemet af planter.

bakterie levested

Jord bakterier findes i foring af jorden temmelig ujævn. Enhver kategori af mikroorganismer, der lever der, hvor det vil være i stand til at finde sig et komfortabelt sfære af levesteder, mad og vand. Simple organismer er til stede overalt, hvor der er grundlæggende elementer - først og fremmest i den øverste jorddække. Overraskende blev Jordbakterier også findes i oliebrønde, hvis dybde når et maksimum på 16 kilometer.

Overnatning omkring rodsystemet

Som vi har sagt før, det mest populære sted for jordbakterier - er det øverste lag af jord. Rhizosfære - et jordlag, placeret omkring rodsystemet. Det er tæt befolket af mikroorganismer, der lever af planter affald, samt proteiner og sukkere. Simple organismer, såsom orme lever af mikroorganismer og også bor i området krupnokornevoy. På grund af dette, er den cyklus af nyttige elementer og sygdom undertrykkelse udført i rhizosfæren.

Førne

Kun få mennesker ved, hjem jordbakterier. I denne artikel vil vi forsøge det mest detaljeret redegørelse for deres omgivelser.

Svampe - de mest populære nedbrydere af plante fragmenter. Jordbakterier kan ikke tåle nogle af de nødvendige elementer til lange afstande. Det giver svampen til at vokse. Det er i champignon Førne er også en enorm mængde af bakterier.

Humus - er en anden levested jordbakterier. Kun visse svampe producerer enzymer, der er nødvendige for at nedbryde vanskelige elementer i humus. En væsentlig del af de vigtigste elementer i jorden, et stort antal gange tidligere spaltet af svampe og mikroorganismer. Humus forbindelser, der opnås som følge af spaltning omfatter små mængder af let tilgængelige nitrogen.

På Agropedological enheder

En anden levested for jordbakterier - Agropedological enheder. På deres overflade mikrobielt indhold er meget højere end inde. I midten kan passere kun de processer, der ikke kræver ilt. Et stort antal enheder - denne jord afføring orme og andre simple organismer. Mellem de bevægelige enheder Agropedological leddyr og nematoder, som ikke kan skabe kanaler direkte ned i jorden.

Organismer, der er modtagelige for fugt tab samt jordbakterier opholde sig i kanaler fyldt med vand. At levere de vandglade organismer nødvendige grundlæggende del af jorden, som i landbrugsområder er aktivt reduceres årligt. Det er grunden til, at der er et behov for at bruge kunstgødning.

Harm jordbakterier

Jeg tror, at enhver gartner engang tænkt over, om jordbakterier er farlige. I denne artikel vil vi forsøge at fjerne alle de myter og formodninger, der relaterer til dette spørgsmål. Det enorme antal levende jord patogener. For eksempel i de øverste 30 cm af jordlaget, på størrelse med en hektar livet for omkring 30 tons af simple organismer. Have en stærk sæt af enzymer af forrådnelsesbakterier nedbryde proteiner til aminosyrer. Dette er det vigtigste kriterium i processen med nedbrydning. Disse mikroorganismer er levende væsener bringe en masse problemer. Af den måde, netop på grund af arbejdet i disse simple organismer ganske hurtigt ødelægge fødevarer, der er designet til lang holdbarhed - nemlig, pickles og frosne frugter og grøntsager. Heldigvis har værtinde længe lært at komme ud af situationen. Ved længere opbevaring de bruger en sterilisering, og forarbejdning af produkter. Dog kan visse typer mikroorganismer stadig forkæle mad præforme, trods omhyggelig håndtering.

Bakterier ind i jorden gennem inficerede dyr. Som vi tidligere har sagt, kan nogle underarter af mikroorganismer og svampe være i jorden i årtier. Dette skyldes deres særlige egenskaber - for at danne sporer. At de beskytter bakterier fra negative påvirkninger fra miljøet. Sådanne mikroorganismer stimulere udviklingen af nogle af de mest farlige sygdomme - miltbrand, forgiftninger, koldbrand og katalepsi.

Da bakterierne komme i jorden

Kort sagt, de Agropedological bakterier - det er en del af sammensætningen af jorden, men ikke selve jorden, og dens muldjord. I én dessertske af græstørv, der indeholder mere end en milliard af simple organismer, som regelmæssigt udfører et specifikt trin i nedbrydning af dødt organisk stof eller fikseringen ankommer basis eklektisk elementer og konstruktionen af disse vanskelige grundlæggende molekyler.

Agropedological gruppe af mikroorganismer stammer fra det tidspunkt, hvor resten af de levende væsener i sin vorden, og forlod de første spor af deres aktivitet. Det er disse rester og blev den første hjem for jordens mikroorganismer. Under uddannede ændre økologien i jordbakterier bor deri, indtil den nuværende tid, tilpasse sig skiftende omstændigheder omkring miljø.

Opdelingen af funktioner

Der er en multifunktionel division Agropedological mikroorganismer blandt biologer for deres funktioner:

1. destruktionsfunktioner - bakterier, der lever i jorden og mineraliserer basiske forbindelser til stede i det øverste lag af jorden. Deres rolle - omdannelse rester af levende væsener og planter i den eklektiske elementer.

2. kvælstoffikserende eller knolde mikroorganismer - symbionter af planter. Deres betydning ligger i det faktum, at kun denne type bakterier er i stand til at kombinere neorganichno ilt elementer og sikre deres anlæg. Netop på grund af denne jord og planter er vigtige mineraler.

3. chemoautotrophs - mikroorganismer, der fokuserer uorganiske stoffer findes i den grundlæggende molekyle. Deres betydning ligger i det faktum, at de kan blive behandlet ophobes i bunden af eklektisk elementer og derefter sende dem til planter.

utrolige faktum

I lang tid troede man den forstand lugte kan kun komplekse organismer. Men to år siden blev det konstateret, at denne receptor er også tilgængelige i gæren bakterier og slimsvamp.

Forskerne besluttet at gennemføre et eksperiment for at finde ud af, om Agropedological føle tilstedeværelsen af bakterier i luften placeret rundt omkring i ammoniak. Overraskende, at bakterierne overskredet alle forventninger eksperimentatorer. Takket være denne forskning, har forskere konstateret, at bakterier er også i stand til at skelne lugte.

opsummering

Jordbakterier spiller en vigtig rolle i jordens frugtbarhed og liv i alle levende væsener. I denne artikel fandt vi beboet af jordbakterier, og hvordan de relaterer til udviklingen af planter og levende organismer.

Ved arbejde med jorden bør erindres, at der er til stede ikke blot gavnlige mikroorganismer, men også patogener, der kan blive agenter for livstruende sygdomme. Det anbefales kraftigt at bære handsker og vaske hænderne grundigt efter brug. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.