Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Hvordan er solide mænd? Tips til en ændring af billedet

Solid mænd altid virke tiltrækkende og pålidelige, at tillade dem at finde et fælles sprog, ikke kun med kvinder, men også med kolleger. Du behøver ikke virkelig tror på dig selv, noget går galt i arbejde og privatliv? Tænk på at ændre stil. Så hvilke funktioner der er indbygget i en fast mand?

udseende

Eskorteret til sindet, men der er altid tøj. Det er udseendet af en mand gør på folks første indtryk. Hvad vil det være positivt eller negativt, det afhænger af dig. Vær opmærksom på følgende tips:

 1. Friskhed og stil til dit billede vil give en ren, vasket hår. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at gøre hår.
 2. Bær en skæg eller overskæg? Det er skønt! Glem ikke at tage sig af dem fra tid til anden for at jævne dem.
 3. Spray deodoranter og eau de cologne til en ren krop, den eneste måde, de vil frembringe den ønskede virkning.
 4. Hvis du - en gift mand, det betyder ikke, at du kan glemme alt om deres udseende.
 5. Selvfølgelig, behageligt tøj - det er godt. Men prøv at sørge for, at det passer dig. Baggy og falmede jeans ser ikke attraktivt.
 6. Husk, at en fast - dette er ikke nødvendigvis en velhavende mand. Hvis du ønsker at fokusere på dette, pick dig selv interessant tilbehør - såsom dyre ure.
 7. Du ville blive overrasket, hvis du vidste, hvor mange mennesker på mødet først og fremmest være opmærksom på skoene. Giv det til hendes opmærksomhed, altid holde den ren.

At vælge et kostume

Som det er kendt, den vigtigste attribut hver mand - et jakkesæt. Det er temmelig universel ting, der kan bæres til at arbejde, og på en ferie, og en dato. Sådan vælger du den rigtige kostume? Husk den vigtigste regel - du har brug for det til at passe dig. Respektable mænd vælger kvalitet, købt i detailbutikker eller skræddersyede jakkesæt. Husk: grisk betaler to gange. Købt et dyrt jakkesæt vil tjene dig mere end et år, mens en billig og lav kvalitet versioner har ofte skal udskiftes. Jo mørkere farven på din valgte kostume, så det er raffineret. Sort eller grå jakke vil se mere luksuriøse og dyrere end lyset, uanset deres reelle pris. Farvede kostumer (brun, grøn) er ikke designet til at arbejde. De har brug for at blive sat på klubben eller en tur.

Du kan bære en jakke og bukser i forskellige sæt. Det er kun nødvendigt at sørge for, at deres væv kombineres med hinanden i tekstur og farve. Kappen kan være enkelt eller dobbelt-breasted. Valget afhænger kun af dine præferencer. I det andet tilfælde skal jakken være knappet. Når du vælger en skjorte til en dragt, se efter bomuld eller med en lille tilsætning af syntetiske muligheder. Bedre, hvis det vil være lyse - hvid, lyseblå, lysegrå. Farven på slips bør kombineres med et strejf af en skjorte og jakkesæt.

billede fejl

Respektable mænd også begå fejl. Her er nogle af dem:

 • Fløjlsbukser stof i en dragt.
 • Alt for korte sokker, der udgør "mund til mund" åben benet.
 • Gamle, tidligere brugt et lommetørklæde.
 • Løse, ikke ender syet knapper op.
 • Forpjusket, neglazheny jakkesæt eller skjorte.
 • Forkert bundet slips.
 • Alt for lyse tøj, uoverensstemmelsen i farve.
 • Elementer af sportslig eller militær stil passer (lommer, skulderstropper).

manerer

Udseende - dette er ikke alt. Soliditet er en mand i hans opførsel. Faktisk siger han og hvad han gør. Solid mænd - en vigtig celle af samfundet. Hver af dem er pålidelig og uerstattelige. "Soliditet" fortolkes fra latin som "tæt, fuld, i ét stykke." En forudsætning for denne karakteristik er en følelse af indre integritet. Sådan en mand behøver ikke at bekymre dig og bekymre - han oprindeligt selvsikker.

Den faste mand kommunikerer enkel. Han undgår gab og snak end det første sekund af troværdige samtalepartnere. Omkringliggende folk lytter til ham, og han til gengæld lytter til deres ord. Han afbryder ikke, ikke råber, kræver ikke godkendelse. Hans stemme - en selvsikker, klar, tydelig. Han var ikke i en fart, men ikke gør alt for lange pauser.

Hvis du - en gift mand, du ikke flirte med andre kvinder i det offentlige, og dermed bevare sit ry. Du vil altid tale positivt om din ægtefælle, diskuterer ikke hans privatliv med andre. I sidste ende, alle vælger hvordan man klæder og hvordan man opfører sig. Husk, at på dit udseende og adfærd afhænger af succes på alle livets områder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.