ComputereUdstyr

USB-hub: betegnelse, beskrivelse, typer indretninger

Til at begynde med USB-interface designet til at forbinde telekommunikation og computerudstyr. Gradvist, dog blev han den vigtigste type, som forbinder de fleste af de enheder, såsom tastaturer, computer mus, modemer, eksterne harddiske, lys, kølere og endda en kaffemaskine. De fleste perifere enheder i dag forbindelse til en PC via USB-interfacet. Som et resultat, der var et problem såsom manglende tilgængelige porte. For at løse dette problem kan du midlertidigt afbryde uafhentede enhed, og dermed frigive stik, kan du bruge en speciel enhed, såsom en USB-hub.

Hvad er navet (hub)?

Dette er en billig enhed er en enhed, som har to eller flere porte. USB-hub Det kan sluttes til en fri sokkel af en pc. Det giver mulighed for at bruge flere enheder via dette interface type. Fordelene ved sådanne indretninger indbefatter reduceret slid på den vigtigste havn i en PC. Der er fire typer af hubs. Lad os betragte hver af dem.

Internt kort computerens bundkort (USB PCI)

Denne USB-hub er tilsluttet til pc'en bundkort via en ledig PCI-slot type. Hvis du ikke er bekendt med computeren enhed, så denne indstilling anbefales ikke selvstændigt. Fordelen ved navet er evnen til at installere på PC versionen af den nye 3.0 interface, hvis den understøtter version 1.0, 1.1 eller 2.0. Sandt nok, er det nødvendigt at opdatere softwaren.

Eksternt ikke drevet USB-hub

Denne type anordning er en billig og simpel indretning. Det sluttes direkte til en port på en personlig computer. Ingen justering er forudsat, navet er umiddelbart klar til brug. Sådanne enheder er normalt meget kompakt og velegnet til ejere af bærbare og stationære computere. Vær dog opmærksom på, at nogle af de eksterne enheder tilsluttet USB-interfacet, kræver en strømforsyning via et stik. For eksempel, scannere, printere, digitale kameraer og mere. Denne type af koncentrator ikke er i stand til at levere strøm til en ekstern enhed, især hvis du slutte flere enheder af denne type.

Eksternt USB-hub

Denne enhed kan også sluttes til en ledig port på din pc. Forskellen er i den interne eller eksterne strømforsyning af 220V. Der vaskes derigennem perifere enheder forbundet til navet.

Ekstern computer USB-kort

Disse USB-splittere er ideelle til bærbare computere. Disse enheder er forbundet til den dedikerede port, som er placeret på sidepanelet af den bærbare computer. Sådan et nav kan tilvejebringe yderligere to USB-stik. Hvis stikket er på bagsiden af computeren, så er det ønskeligt at erhverve forlængerledning. Dette vil gøre det muligt at sætte en hub i et praktisk sted for brugeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.