Mad og drikkevarerOpskrifter

Røræg med tomat og pølse - velsmagende og nærende morgenmad

Røræg med tomat og pølse er en meget nærende og lækker morgenmad, hvorfra ikke nægte et medlem af din familie. Det er især bemærkelsesværdigt, at denne parabol er blot en fjerdedel af en time, og bogstaveligt mætter før frokost.

Trin for trin opskrift: stegt æg med tomater og pølse

Nødvendige ingredienser:

 • Raffineret vegetabilsk olie - 5 store skeer;
 • modne tomater rød - 2 stk;.
 • peberfrugt big - 1 stk;.
 • pølse kogte (røget og kan tage) - 150 g;
 • små løg løg - 1 stk;.
 • Tørret dild - 1/3 lille ske;
 • fint havsalt - 2 kniber;
 • allehånde - 1 knivspids;
 • frisk persille blade til dekoration;
 • store æg - 4 stk;.
 • ketchup skarp - til fodring af bordet.

Forarbejdningen af de vigtigste ingredienser

Før du laver en omelet med tomater, bør forberede alle de grundlæggende produkter. Dette kræver en vask modne tomater, sød peber og løg, og derefter fjerne dem fra skallerne, stilke og skæres i ringe og ringe. Efter dette er det nødvendigt at frigøre fra den kogte pølseskind og hak det i strimler. Hvis du foretrækker at spise på morgenmad fad mere smagfuld, er det muligt at udskifte produktet røget.

Ristning grøntsager og pølser

Til røræg med tomat og pølse viste sig velsmagende og nærende, for sin ristning er bedre at bruge raffineret solsikkeolie. Det skal hældes i gryden og varme op meget. Ved siden af de retter, som du ønsker at udgive ringe af løg og tomat skiver. Under jævnlig omrøring grøntsager, er nødvendigt for at nå deres delvise bud, og derefter hælde den kogte eller røgede pølser, skåret i strimler. Alle ingredienser skal koges over svag varme med låget åbent i et par minutter.

Varmebehandling i alle specialer

Til dine røræg med tomat og pølse viste sig ikke kun lækre, men også smukt dekoreret for anbefales denne skålen til at bruge peber. Det ringer i en mængde på 4 store stykker bør sættes i gryden, så snart alle ingredienser er let gyldent. Så skal du slå til at bryde æg og uden at beskadige æggeblommer, sætte dem direkte ind i de søde peber ringe. Når alle fire Fordybningerne fyldes, skal de salt, peber og fennikel smag tørret og luk låget stramt. I dette tilfælde er det ønskeligt at sætte ild til den maksimale værdi. I denne position skal æg, tomater og pølse være stegt i ca. 3 minutter, hvorefter det er nødvendigt at slukke branden. Under hætten morgenmad bedre at modstå et par minutter, og derefter gå videre med måltidet.

Hvordan at bringe til bordet

Efter alle de ovenstående trin, bør du have en smuk spejlæg med grøntsager og pølse. Fra ovenstående anbefales det til at omfatte frisk persille, og hælde varmt tomat ketchup. Præsenterer en morgenmad familiemedlemmer skal være på a la carte retter i varm tilstand. Også, er det ønskeligt at anvende hvedebrød og varm te med sukker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.