ComputereUdstyr

Hvad er en GPS-modtager til notebook

Sådan en gadget som GPS-modtager til notebook, er en meget nyttig og sommetider uundværlig og enhed. Med den let kan bestemme sin aktuelle position til at lede vejen til destinationen punkt og tilbage. E. Dette udstyr gør det muligt at vende en almindelig bærbar til en fuldt funktionel navigator.

Hvad er en GPS-modtager

Under denne titel forstå systemet for global positionering. I hjertet af hendes arbejde modtager signaler fra flere satellitter. Deres antal er i gennemsnit lig med 6. På grundlag af de data, beregner den aktuelle placering af GPS-modtager. Det er at efter dette princip fungerer et sådant system.

du kan finde GPS «GLONASS» receiver er også på markedet. Dets vigtigste forskel fra den forrige er nationalitet. . Det vil sige, GPS er en amerikansk udvikling, og "GLONASS" - i hjemmet. I tekniske aspekt er disse systemer kendetegnet ved, at bevægelsen af satellitter, der anvendes i den russiske teknologi ikke er synkroniseret med rotationen af Jorden. Det sikrer en høj grad af stabilitet indikationer. Men desværre, levetid satellitter "GLONASS" meget mindre.

Klassificering i henhold til fremgangsmåden i forbindelse

USB

Denne type af enheder tilsluttet til den bærbare computer via et kabel. Det bruger et USB-interface, som findes på stort set alle modeller af bærbare computere. ingen yderligere strømforsyning til at drive receiveren.

Bluetooth

Tilslutning af en ekstern GPS-modul til den bærbare computer kører på et trådløst kommunikationskanal. Afstanden mellem enhederne bør ikke overstige 10 meter. Overflødigt navigationsudstyr fungerer enten er tilsluttet lysnettet eller på batteri eller fra batterier.

Hvordan man vælger en GPS-modtager til notebook

Må ikke købe den første tilgængelige gadget. Korrekt funktion afhænger af en række vigtige parametre.

For det første skal vi være opmærksomme på indikatorer som tidspunktet for koldstart. Det viser arbejdscyklus af udstyret efter forlænget inaktivitet. I dyre modeller kan dette tal være kun et par sekunder, mens budget indstillinger værdien kan være op til flere minutter.

For det andet en stor betydning er følsomheden af modtageren. En lav værdi af denne parameter indretningen kan ophøre med at modtage signalet selv ved skiftende vejrforhold, eller ved boarding køretøjet. Det optimale betragtes som en indikator 150 dBm.

Sådan bruger

Det første skridt er at installere softwaren til brug med navigationsudstyr. Det kommer som regel følger med selve enheden. Hvis det ikke er, kan du hente tredjeparts software.

Dernæst tilsluttes GPS-modtageren til en bærbar computer. For at installere de nødvendige drivere. De normalt kommer med en modtager på disken. Men de kan også downloades fra den officielle producentens hjemmeside.

Når driverne er installeret, kan du starte navigationssoftwaren. Programmer, der fulgte med enheden, normalt gør genkende GPS-udstyr. Men nogle gange er det ikke. Det kan også gerne dette ske ved brug af tredjeparts software. I dette tilfælde skal du manuelt indtaste din GPS-modtageren til en bærbar computer i indstillingerne ansøgning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.