SundhedSygdomme og betingelser

Angina: symptomer og lindring

Når der er et angreb af angina symptomer i første omgang som en pludselig smerte i brystet. Sygdommen er karakteriseret ved en akut mangel på blodtilførsel til myokardiet og er en klinisk form af iskæmisk hjertesygdom.

typer af angina

1. For første gang opstod. Når du er i dette tilfælde er der et angreb af angina, optræder symptomer inden for en måned derefter. Næste sygdom begynder at aftage. Ellers bliver stabil angina trin.

2. Stress. Denne type af angina er den mest almindelige i sammenligning med andre. Han har stadig navnet "stabilitet". Angreb af angina regelmæssigt gentaget på grund af følelsesmæssig eller fysisk stress.

3. Progressive. En type af ustabil stanokardii. Denne form for sygdom karakteriseret ved alvorlige smerter i brystet. Hvis der er et sådant angreb af angina, synes symptomer pludseligt, ofte i en tilstand af fuldstændig hvile.

4. Ustabil. Denne type sygdom er ganske farligt, fordi det ikke er udelukket på grund af dens forekomst af myokardieinfarkt. Ustabil angina er ofte ikke uden indlæggelse.

5. Variant. Denne Angina vises typisk i løbet af natten på grund af forekomsten af vasospasme. Denne form for sygdom er ret sjældne og er diagnosticeret kun ved hjælp af EKG.

Symptomer på sygdommen

Når det er angina, kan symptomerne vises på følgende måde:

- har en klart defineret start og afslutning, samt remission;

- opstå under visse omstændigheder og betingelser;

- bliver moderat eller forsvinder helt under indflydelse af "nitroglycerin" stof.

Går ind for tilbagefald af sygdommen tilstand af spænding, ofte gå i et hurtigt tempo, med op ad bakke eller stressende situation.

Hvad er symptomerne på angina?

Sygdommen er de almindelige mennesker kaldet "angina pectoris", hvilket forklarer dens symptomer. Under angrebet manifesterer tyngde, tryk, som blandes med en kedelig smerte. Der er tegn på brystet i midten af det, nogle gange endda i halsen på dybt vand.

Separate angina anfald er karakteriseret ved akutte smerter. Det er intens, ledsaget af svaghed, frygt, isolering af kulde sved, men efter et par minutter, forsvinder. Nogle patienter klager ikke af smerte, og en brændende fornemmelse i brystet eller halsen.

Hvordan at berolige de "angina pectoris"?

Lindre angina anfald bør begynde med brugen af lægemidlet "Nitroglycerin". Dosering: En tablet (placeret under tungen), eller flere dråber af opløsning (1%). I det tilfælde, hvor dette stof er ikke tilgængelig, bør du udskifte det med et middel til "Validol". I dette tilfælde skal offeret tage stilling "liggende", eller i det mindste sidde ned. En ufravigelig betingelse i tilfælde af en angina angreb er at ringe til ambulancen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.