LovUlovlig indtrængen

En uafhængig vurdering af bilen efter ulykken

  Desværre havde kun en lille procentdel af bilisterne i hele deres førerens "karriere" ikke blive parter i ulykken. Selv hvis du aldrig bryde reglerne og omhyggeligt overvåge den tekniske tilstand af din bil, kan du stadig blive part i ulykken. Faktisk på vejen en masse drivere og ikke alle af dem er kendetegnet ved den samvittighedsfulde opfyldelse af SDA.

Ulykken på vejen bilen er alvorligt beskadiget, og det faktum, at du har på hånden er en forsikringspolice er ikke en garanti for, at det fulde beløb betales, vil dække alle udgifter til reparation. Efter alt, pålideligt at beregne, hvad der var den reelle skader, er det nødvendigt at estimere et køretøj efter en ulykke blev gjort retfærdigt og upartisk.

Derfor er det ønskeligt at acceptere undersøgelsen efter ulykken fandt sted i midten, som anbefaler, at en repræsentant for forsikringsselskabet. Selvfølgelig vil du være sikker på, at en sådan undersøgelse ikke adskiller sig fra en tilsvarende procedure, der udføres af en hvilken som helst anden tjeneste. Men selv et barn kan forstå, at de eksperter, der arbejder med forsikringsselskabet, ikke kan være helt uafhængig af din arbejdsgiver, så behøver ikke at vente, når du kontakter et centrum for en objektiv vurdering af skaderne.

Efter alt, forsikringsselskabet, samt for enhver organisation at drive forretning, ikke velgørenhed, er altid den prioritet vil profitere. Og for at få flere indtægter kan leveres til at reducere omkostningerne, dvs. betalinger for forsikring. Så der udfører undersøgelsen, der arbejder for specialiseret forsikringsselskab vil på enhver mulig måde at undervurdere omfanget af skader. Derfor, hvis du ønsker at estimere skader efter en bilulykke blev gjort så objektivt som muligt, henvises til de eksperter, der har noget at gøre med forsikringsselskabet. Især fordi loven i dette tilfælde på siden af den bilist, som det har ret til at træffe bestemmelse om afhøring i enhver virksomhed efter eget valg. Den eneste betingelse er valgt til undersøgelse, skal have en passende licens udstedt af de statslige myndigheder.

Så er uafhængig vurdering af bilen efter ulykken nødvendig for at kunne bestemme den reelle værdi af bilen i det øjeblik, det vil sige, at vurdere det lidte tab bilist i en ulykke. Hertil kommer, eksperter vil bestemme, hvad arbejdet skal gøres for at genoprette den maskine, som får brug for reservedele og materialer, samt hvor meget skal betale Masters of Auto Service.

Af den måde, bede om en uafhængig vurdering af skaderne er til gavn ikke blot til offeret i en ulykke, men også til den, der var ansvarlig for ulykken. Det er ikke udelukket i tilfælde af, at omfanget af de skader kan pustes til fordel for offeret. For at sikre, at du ikke snyde, er det nødvendigt at bestille en uafhængig vurdering fik i en bilulykke.

Kvalifikation køretøj efter en ulykke, som regel strækker sig gradvist. I første omgang nødt til at indsamle alle de nødvendige dokumenter til forelæggelse for forsikringsselskabet. Accept af denne pakke af dokumenter forsikringsselskabet bekræfter forekomsten af den forsikrede begivenhed.

Fulgte underrette repræsentant for forsikringsselskabet og den, der fik ansvaret for ulykken (eller offer, hvis undersøgelsen gennemføres på initiativ af gerningsmanden) om, hvor og hvornår undersøgelsen vil blive gennemført med et skøn over skaderne. Loven kræver, at du skal underrette de berørte parter senest tre dage før datoen for undersøgelsen. På det aftalte tidspunkt, vil eksperter fra firmaet ekspert producere en bil inspektion. Evaluering af køretøj efter en ulykke kan ske i værkstederne i det eller opbevaring ekspert på stedet af bilen, hvis det ikke er på farten.

Under behandlingen af specialister ikke blot nøje undersøge den beskadigede bil, men løse alle de skader i en særlig lov, til støtte for, som vil blive gjort fotos.

Efter nogen tid, vil ekspert selskab fremlægge en officiel evalueringsrapport, som du vil overføre til forsikringsselskabet. Når disse dokumenter er modtaget, er forsikringsselskabet forpligtet til at betale de faktiske skader og yderligere omkostninger, herunder selve eksamen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.