LovUlovlig indtrængen

Hvad hvis oversvømmede naboer, der bor gennem oversvømmelse med minimale tab

Ikke for ingenting om morgenen du lider af tanken om, at enhver virksomhed forlod ufærdige. Og kun returneres i aften, du sørge for, at forudanelse ikke havde bedraget. vand om morgenen var ikke, så at vaske / barberer / børste deres tænder virkelig mislykkedes. En ventil blev efterladt åben. Og efter den effektive lov smålighed vand gav, mens du var på arbejde. Ofte en sådan situation bliver en årsag til oversvømmelsen, som fylder ikke kun lejligheden ulykkelige ejer, men også fra de nederste naboer. Endnu værre er situationen, når et rør pauser i afrejsetidspunktet. Og så opstår spørgsmålet: "Hvad nu hvis oversvømmede naboerne?"

Ahead være ubehagelige forklaring er normalt sådan en sød tante Masha, bliver til en ond raseri, beskylder dig af alle former for synd og lovede at sagsøge for efternølere fra væggen i den tid af perestrojka sticked tapet. Hvis du er heldig, vil bunden være langt mindre følelsesmæssige mennesker, der vil acceptere at rimelig kompensation for tab og hjælpe med reparation. Så hvad gør man hvis oversvømmede naboer? Den mest korrekte fremgangsmåde er beskrevet nedenfor.

For det første er du nødt til at sørge for, der er stadig skyld i, hvad der skete. Hvis ulykken skete netop på grund af dine handlinger, gå til naboerne i et forsøg på at løse problemet med verden. Prøv at overbevise dem om, at du fuldt ud anerkender sin skyld, omvende, og er villige til det bedste af muligheder for at hjælpe med at fjerne de alvorlige konsekvenser. Hvis du er heldig, på denne hændelse er opbrugt. Hvis du ikke kan nå frem til en forståelse, prøv igen i tilstedeværelse af en uinteresseret fest.

Uanset hvad det var, du har brug for at inspicere den oversvømmede lejlighed personligt. Hvis ejerne ikke tillader dette, er det muligt, at de ønsker at modtage kompensation mere, end de kan tælle. Advar dem om, at henvise til eksperterne. Således andet afsnit af svaret på spørgsmålet: "Hvad nu hvis oversvømmet næste?" - i retning af den organisation, der opererer i hjemmet, et brev med en anmodning om en undersøgelse for at vurdere virkningerne af oversvømmelser. Hvis du ikke får lov til at være til stede, kan resultaterne blive udfordret i retten. Kopi af et brev fra reserven selv. På ekspert udtalelser kan være baseret på bestemmelsen af kompensation for naboerne.

Hvad hvis oversvømmede nabo er ikke deres skyld? Hvis årsagen til oversvømmelserne er ægteskabet mellem kolonnen gassen, og måske ulykken skete på grund af fejlen ZHKO, godtgøre du ikke allerede har, og sælgeren, montage af udstyr eller driftsorganisation. Husk, at en retssag skal ledsages af de relevante dokumenter om køb, installation, udstyr, eksamensresultater.

Hvis din lejlighed er beskadiget på grund af en åben hane i lejligheden på gulvet ovenfor kalde en medarbejder i driftsselskabet, hvilket skulle gøre denne handling. De oversvømmede naboer og genkender ikke hans skyld? En kopi af dette dokument, kan du gå direkte til retten. I dette tilfælde kan du forvente ikke kun til erstatning for materielle omkostninger, der vil følge, når du er oversvømmet naboer. Domstolen kan også kræve, at kompensere for skader.

Endelig ikke fjerne sporene af syndfloden til en undersøgelse af skaden. Nå, bortset fra at tørre vandpytterne, selvfølgelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.