FormationHistorie

St. Andrews flag: historie

Den vigtigste skib ensign russiske flåde anses for at være St. Andrews flag. Det er et skæringspunkt for de to blå striber på en hvid baggrund. Skæringspunktet mellem disse to bånd kaldes St. Andrews kors, deraf navnet på flaget.

History of St. Andrews flag, som chefen for den russiske flag flåde, og historien om denne symbolik er meget gamle: siden regeringstid zar Peter I. Ifølge gamle bibelske legende, kongen Peter var deres guddommelige beskyttere - bror til apostlen Andreas og St. Paul. Apostle nedladende løbet maritim handel, fordi beskæftiget med fiskeri i Genesaret. Når brødrene blev kaldt af Kristus til sig selv. Den første af dem var Andreas, så det blev opkaldt Andreem Pervozvannym. Også, St. Andrew, efter gammel legende, er protektor for de slaviske lande og de mennesker, der bebor disse lande. I vor tid, i en landsby kaldet georgisk kirke opkaldt efter Andreya Pervozvannogo (som det var før byen Volkhov). Templet blev bygget til ære for Saint Andrew besøgte byen, og efterlod et tegn på hans brystfinner kors. Også ifølge traditionen, apostlen besøgte den lander i Novgorod og Kiev, og byer også efterladt der brystfinner kors. I sin rejse apostlen utrætteligt prædiket kristendommen og ydmyg måde at leve på, som det er blevet accepteret martyrium - korsfæstelsen.

For første gang i Rusland i 1698, Zar Peter den andreasordenen, blev vedtaget. De blev belønnet for god offentlig service og de forskellige militære bedrifter. En sådan ordre repræsenterer guld kors med blå bånd. Alt dette var knyttet til en guldkæde. På korset, det er en femtakket stjerne lavet af sølv, i midten af stjernen - en lille ørn, og på brystet af en ørn - et bånd i form af St. Andrews kors.

For første gang symbolikken i St. Andrews flag ikke blev brugt af Peter I, og hans far - Alexis. De blev opfundet af flaget, der er designet specielt til den første krigsskib til Rusland. Dette skib blev kaldt "Eagle".

Zar Peter betalt en masse opmærksomhed på flagene. Han personligt udviklet og designet flaget for søværnet. Stort set i alle emner af flagene brugte Saltire. Kongen af udviklingen af flag er oftest bruges blå, hvide og røde farver. Alt startede deres flag blev taget flåde. Og en af dem, som bestod af en lodret bånd af hvide, blå og røde farver, blev betragtet som Moskvas flag og endda afbilledet i atlas af tiden.

Nå, de fleste endelige version af flag, er bare betragtes som en St. Andrews flag (den blå St. Andrews kors på en hvid baggrund). Han blev en stor symbol på russisk flådefartøj. Dette flag i form af den russiske flåde varede frem til november 1917.

Og i 1992, den 17. januar, den russiske regering har besluttet at vende tilbage til St. Andrews flag og gøre det igen Naval flag af Rusland. Afkastet af en gammel ven af havet flåde blev gjort med stor glæde. St. Andrews flag blev tændt i St. Petersborg St. Nicholas Katedral Helligtrekonger. Vi kan se det på de russiske skibe, både militære og civile.

Meget almindelige, meningsfulde, genkendelige symboler kan betragtes som en St. Andrews Cross og St. Andrews flag, fotos, som du har set i de synspunkter, at artiklen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.