TravelingRejsetips

De mest berømte seværdigheder i Turkmenistan

Den post-sovjetiske islamisk stat i Centralasien, har enorme naturgasreserver. Her, måske, og alt, hvad vi ved om landet hedder Turkmenistan. Attraktioner, feriesteder, og talrige historiske og arkitektoniske monumenter er også til stede. Det handler om dem, og vil blive drøftet i vores artikel.

Turkmenistan: attraktioner, turisme og ferieområder

Turkmenistan - en af de mest overset af turister fra hele verden. Europæiske rejsende og vidste ikke noget om det, men på forespørgsel Vis på kort denne asiatiske land er skyldig skuldertræk. Turkmenistan, til gengæld er en slags passage ind den mystiske verden af den gamle øst.

Det er her, ruinerne af de tidligste statsdannelser i Centralasien. Historiske seværdigheder i Turkmenistan - er Nisa, Merv, Sarakhs, Ekedeshik og andre fantastiske steder. Mange af de monumenter i landet indgår i UNESCO World Heritage List.

Ikke mindre attraktiv natur Turkmenistan. Her kan du se de gamle pistacie træer, spor af virkelige dinosaurer, enorme gas kratere og mudder vulkaner. De smukkeste landskaber i den lokale foråret.

Aktivt at udvikle ferieområder i Turkmenistan, især behandlingen og rekreation forebyggelse. På kysten af Det Kaspiske Hav til at skabe den største resort område af Avaza med top-notch sandstrande, hoteller og sommerhuse.

Hvad er interessant Turkmenistan? Attraktioner i dette land er ikke begrænset til den naturlige skønhed og historiske monumenter. Den virkelige stolthed Turkmenistan er dens tæpper, hvis kvalitet er anerkendt verden over. I hovedstaden, Asjkhabad er et tæppe museum - den eneste på planeten.

De vigtigste attraktioner i Turkmenistan: Nisa

Hovedstaden i staten er byen Asjkhabad. Det er her, der er hjemsted for mange attraktioner i Turkmenistan: Independence monument, teater opkaldt efter Saparmurat Turkmenbashi Palace Bagt Koshgi, Tæppe Museum og andre. Asjkhabad selv kommer ind i Guinness Rekordbog som byen med det største antal bygninger i verden af marmor.

Ikke desto mindre er den største attraktion er uden Turkmenistan Ashgabat, tyve kilometer fra hovedstaden. Det er resterne af den antikke by Nisa, der blev grundlagt i det tredje århundrede f.Kr.. På et tidspunkt var det hovedstad Parthia, og i middelalderen Nisa blev et vigtigt centrum for Silkevejen.

Mongolske invasion i 1220, samt flere andre faktorer førte til, at byen begyndte at miste deres tidligere positioner. I begyndelsen af XVIII århundrede, er det næsten helt tom. I dag fra Nisa var kun maleriske ruiner i ørkenen. Alle resterne af en gammel asiatisk byen er under UNESCO beskyttelse.

Uafhængighedsmonumentet i Ashgabat

Imponerende, majestætisk, chokerende ... Dette er, hvordan du kan beskrive med ord denne enestående bygning. Uafhængighedsmonumentet er placeret i den samme park i Ashgabat om Archabilskom motorvejen. Dette er den højeste bygning i Turkmenistan, monumentet når en højde på 118 meter.

Det vigtigste formål med den komplekse - storstilede kolonne toppede forgyldt halvmåne. På den kan man se de fem stjerner, som hver repræsenterer en af de største turkmenske stammer. Ved bunden af monumentet er en stiliseret jurte med kupler hvilket vand strømmer. Tilgange til monumenter beskyttet af enorme statuer af forvaring. I deres hænder, kan du se de klassiske militære attributter - sværdet og spydet. Direkte til monumentet er en bred front gangbro.

Inde monumentet uafhængighedskrig i dag huser museet for nationale smykker. Dens haller og udstillinger vil imponere enhver besøgende med sin luksus og rigdom.

krater Darvaza

En unik naturlige objekt er placeret 90 kilometer nord for Erbent. "Gate to Hell" - så kan du oversætte ordet "Darwaza" med den turkmenske sprog.

Gas krater Darwaz geologer opdaget i 1971 under udgravninger. Forskerne i et øjeblik åbnede op enorme hulstørrelser, væskende store mængder gas. Geologer brændt gassen, så det ikke forårsager skade på de lokale beboere fra de omkringliggende landsbyer. Fra det øjeblik, brænder han den dag i dag.

Tilgang kanten af gassen krater skræmmende og meget farlig. Pillars of brand, som spyede en kæmpe pit, nogle gange nå femten meter i højden.

Disse og mange andre attraktioner i Turkmenistan fortjener opmærksomhed af turister og omhyggelig undersøgelse. Besøg og du har denne mærkelige land, og du vil opdage nye sider af historie og kultur i Østen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.