LovUlovlig indtrængen

Af straffeloven: Artikel til human slå, straf og livet. Artikel til vold mod en mindreårig

Hvilket er afhængig artikel for at slå og slå en bestemt borger? Spørgsmålet er stadig relevant for Rusland til denne dag. Hvorfor? Alt dette skyldes det faktum, at flere og oftere sker begivenheden. I praksis er det sjældent beskyttet ved lov. Nogen bare lukker øjnene på alle, er der nogen af uvidenhed ikke forsøge at forsvare deres rettigheder. Uanset hvad årsagen, faktum er - de tæv og tæv er almindelige i dagens verden. Og du er nødt til at vide, hvad slags straf gerningsmanden er nødvendig under visse omstændigheder. Hvad papir til at slå en mand til at finde sted? Hvad skal man forberede?

uden konsekvenser

Generelt muligheder her, man kan tælle en masse. Straffeloven af den russiske overfald falder ind under flere artikler. Men slå er ofte omtalt som voldsramte. Derfor er det denne mulighed anses oftere.

Hvad artiklen til bankning sat? 116 i straffeloven. Det vil sige, angiver konsekvenserne og straf i en bestemt sag. Det første punkt indebærer at slå uden væsentlig skade. Man kan sige kosmetiske skader. Fysisk smerte er tilfældet, men ikke mere.

Hvad er gerningsmanden? Der findes flere varianter. Men den første foranstaltning - det er bøder. En symbolsk bøde på op til 40 000 rubler. Eller det kan udtrykkes i form af indkomst dømt for periode på højst 3 måneder. Det er en fælles foranstaltning, som for mange er et incitament til at korrigere adfærd.

arbejde

Artikel til slag stopper ikke der. Det giver også mulighed for andre foranstaltninger, der anvendes til rowdy-krigere. Hvis der har været en slå, men forårsagede ikke andet nogen effekt end fysisk smerte, kan vi håbe på et andet scenario.

Vi taler om betydningen af de forskellige offentlige arbejder. For eksempel obligatorisk eller korrigerende. I det første tilfælde, kan du forvente op til 360 timers arbejde i den anden - et halvt år. Det er de normer, der er foreskrevet i den moderne russiske lovgivning.

anholdelser

Hvad artikel for bankende vil gøre en lovlig og korrekt beslutning? 116 i straffeloven. Her er nogle foreskrevne tilfælde, der understøtter ved dom. Hvad andet kunne regne for tæsk?

For eksempel overveje alle de samme tilfældet med den fysiske smerte, men ikke ledsaget af nogen virkninger eller skade / fare for liv og helbred af offeret. Det er ikke kun bøder og arbejde her finde sted.

I nogle tilfælde kan det Slagsbroder simpelthen blive arresteret for en vis periode. Hvad er det? Denne domstol vil beslutte, under hensyntagen til alle omstændighederne i det enkelte tilfælde. Først nu, når vi ser på lovgivning, artikel for slag pålægger nogle begrænsninger anholdelse. Den maksimale, at du lægger - det er 3 måneder. I praksis er de fleste af gerningsmanden tilbageholdt i 15 dage og derefter løsladt. Eller desuden ordinere en straf. Disse uudtalte regler forekomme meget ofte.

bøller

Prygl anvendes ofte til borgere i hooliganisme. Til dette, selvfølgelig, vil det ændre straffen. Denne form for adfærd betragtes som en alvorlig forbrydelse. Hvad artikel for at slå til påberåbes i denne sag? Alle de samme 116 i straffeloven.

Kun når overfalder nu slippe af bøder vil ikke fungere. I stedet vil gerningsmanden blive dømt til en forskelligartet arbejde (obligatoriske - 15 dage, Correctional - op til 12 måneder eller derunder, tvunget - op til 2 år), begrænsning af frihed (betinget dom, ikke længere end 24 måneder) eller en anholdelse i seks måneder.

Hertil kommer, i nogle tilfælde, kan gives en fængselsdom. Prygl vil blive straffet (med hooliganisme) med fængsel i højst 2 år. Det er de foranstaltninger, der er foreskrevet i straffeloven.

hensigt

Selvfølgelig er dette ikke den eneste artikel i slå. Appel muligt til et andet afsnit af straffeloven. Især er opmærksomme på artikel 115. Det regulerer de betingelser for forsætlig påførelse af legemsbeskadigelse for menneskers liv og helbred sanktioner. Ved at slå disse regler er ofte anvendt.

Hvis lys skaden var sket, hvilket medførte en midlertidig eller delvis invaliditet, kan du stadig slippe af nemt. For eksempel fint. Det vil være nøjagtig den samme som i de tæv. Eller et maksimum på 40 000 rubler, eller udtrykt som en synder af indkomst for en periode på højst 3 måneder.

Derudover kan du løbe ind i det sociale arbejde. Nødvendig mængde til et maksimum på 480 timer (til bankning udpeget mindre), Correctional - 12 måneder. Alternativt kan du regne med anholdelsen. Hvad put papir til bankende en mand og sætning, hvis du med vilje forårsagede nogen skade nemt? Arrest fortsætte 115 ifølge Art. Af straffeloven, under et sådant scenario, op til 4 måneder eller mindre.

våben

I samme del af Den Russiske Føderation lovgivning også ordineret foranstaltninger, der kræves for anvendelse af lungeskade (forsætlig) af hooliganisme eller ideologiske motiver, samt brug af våben. Alt dette bliver straffet langt mere alvorlig end i alle tidligere sager.

Diverse type arbejde, så er der er tilfældet, men de sanktioner - nej. Obligatorisk arbejde vil fortsætte i tilfælde af udnævnelsen af maksimum tilføje 360 timer, tvunget - 2 år, Correctional - 1. Det er de regler, der er anført i artikel 115 i straffeloven.

Bare ikke glæde sig. Jeg spekulerer på, hvad artiklen til at slå mennesket og livet er sat, hvis du har brugt et våben, hooligans, eller har begået en forbrydelse af religiøse forskelle? I henhold til art. 115 i straffeloven, er det muligt at køre ind i anholdelsen og endda fængsel. I det første tilfælde den maksimale periode for opholdet under tilsyn af - 6 måneder, i den anden - 24. Der er ingen signifikante forskelle fra tæv.

alvorlig skade

Samtalen slutter ikke der. Problemet med det hele er, at artiklen for overfald mindreårig, for eksempel i Rusland er der ingen lov. I stedet er det faktum, at forårsage fysisk skade på liv og helbred for en person opdelt i mange kategorier. Og jeg bliver nødt til at studere en masse artikler i straffeloven for at vide hvad forventer straf i en bestemt sag.

Alvorlig skade er kendetegnet ved kunst. 111. Der er angivet regler og forordninger, der vil true med at slå en borger, med alvorlig skade for liv og helbred.

Her bygger kun fængsling. Det er fængslet. Men under forskellige omstændigheder udtrykket varierer. For eksempel, hvis du har handlet alene, uden nogen særlige skærpende øjeblikke og uden våben, så vil du blive sat på skøn retten, ikke mere end 8 år.

Også denne artikel er for at slå en ung har specifik forebyggende foranstaltning recidiv. Det kan også omfatte en handling af selvstændig virksomhed socialt farlig karakter, ideologi og våben. Plus, tage hensyn til de tilfælde af alvorlig legemsbeskadigelse, hvis ansøgningen blev afholdt af hensyn til at bruge de organer eller væv af offeret. For alt dette skulle fængsel i højst 10 år. Derudover kan du også anvende en betinget dom efter overgang til 24 måneder. Ved en sådan praksis er det meget almindeligt.

grupper

Det har været engageret gruppe bankende? Artikel 111 i straffeloven giver sanktioner for sådanne tilfælde. Det vil sige, hvis forbrydelsen blev ledsaget af Udsættelse for grov legemsbeskadigelse, forberede obligatorisk at fængsling. Foranstaltninger er også relevante for de tilfælde, når de udsættes for at slå flere mennesker.

Hvis sådanne handlinger lagde fængsel i 12 år. Denne grænse, som ofte udpeget. Plus, kan overtrædere straffes yderligere begrænsning af frihed, som i det foregående tilfælde, maksimalt 2 år.

tortur

Undertiden slå kan karakteriseres som tortur. Denne overtrædelse har også visse begrænsninger. Artikel til at slå den mindre (og personer over 18 år) - 117 i straffeloven. Der er registreret tilfælde af enhver art, som vil bidrage til at gøre den rigtige beslutning.

Fysisk eller psykisk tortur uden konsekvenser er ikke straffet for hårdt. Du kan som regel slippe af tvangsarbejde i 3 år eller prøvetid for samme periode. Fængsling har også et sted. Ligesom alle de andre sanktioner i henhold til artikel 117 i dette afsnit, er den maksimale foreskrevet ved lov - 36 måneder.

Hvis vi taler om tortur af mindreårige eller flere personer, kvinder (herunder gravide kvinder), tortur, selvstændige, samt grupper af gerningsmænd og / eller religiøse / ideologiske motivationer, vil foranstaltningerne være langt mere alvorlig. Hvilke? Det foregår kun fængsling. Deadline sat i intervallet 3 til 7 år. Som du kan se, denne artikel giver for et menneske battering alvorlige konsekvenser for overtrædere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.