Kunst og underholdningLitteratur

"Scarlet Sails" Hvem skrev dette? Sammendrag af den hidtil ukendte

Værket, der er beskrevet senere, er forbundet med en meget smuk og glad fortælling om en prins, der kun drømme om hver pige. Men ikke alle ved historien om forfatteren-udstyrsstykke "Scarlet Sails". Hvem skrev det, og lad os finde ud af. Først og fremmest er det nødvendigt at forstå, hvor de kunne blive født sådan ekstraordinær fantasi i hovedet. Til at begynde med bekendtskab med biografi af forfatteren.

biografi

Writer og romanforfatter, kendt under navnet Green, der levede mellem 1880 og 1932, oftest forbundet med skrivningen af havets eventyr. Dette, i princippet, er svaret på spørgsmålet om, hvem der har skrevet "The Scarlet Sails". Fulde navn af forfatteren - Aleksandr Stepanovich Grinevsky og "Grøn" har været en reduktion i fremtiden for hans pseudonym.

Han blev født den 11. august (23 Old Style) i landsbyen Sloboda Vyatka provinsen. Hans far hed Stefan Grinevskii, var han en polsk adelsmand, der for deres deltagelse i den polske opstand i 1863 blev sendt til Sibirien. Ved udløb i 1868, fik han lov til at bevæge sig i Vyatka provinsen. Der mødtes han med 16-årige sygeplejerske Anna Stepanovna Lepkova, som bliver hans kone. I syv år, de havde ingen børn. Alexander var den førstefødte, og efter ham var der to andre søstre - Catherine og Antonina. Alexanders mor døde, da han var 15 år gammel.

Meget ofte er der spørgsmål fra læserne om produktet "Scarlet Sails" (som skrev det, og hvad biografiske oplysninger findes i sagaen om forfatteren som person lidenskabeligt forelsket i havet).

Vender tilbage til sin biografi, er det værd at bemærke, at temaet for havet Alexander erobrede efter at han alene var 6 år gammel læse "Gullivers rejser" af Jonathan Swift. Efter sin eksamen i 1896 Vyatskoe fireårige byen skole, flyttede han til Odessa og ønskede at blive en sømand. Først måtte han vandre og gå sulten, men derefter med hjælp fra sin fars ven, han får en båd "Platon" sømand og begyndte at drive på ruten Odessa-Batumi-Odessa.

Oplysning om spørgsmålet om, hvem der skrev den "Scarlet Sails", forfatteren af dette arbejde (Grøn) kan kaldes oprørske, rastløs, eventyrlysten. Sailor arbejde var meget hårdt og ikke bringe ham nogen moralsk tilfredsstillelse, og derefter i 1897 vendte han tilbage til Vyatka, og flyttede derefter til Baku, hvor han var fisker og arbejdsmand i jern-road butikker. Så gik han tilbage til sin far, hvor han arbejdede i Ural guldgraver, minearbejder, lumberjack, teater skriver.

rastløs sjæl

Hvad "Scarlet Sails", der skrev og som forfatter af dette arbejde var en romantisk person forsøger at finde ud af mere. Og her er det nødvendigt at være opmærksom på dannelsen af den unge Green identitet, fordi i 1902 blev han en soldat af reserven infanteribataljon, stationeret i Penza. Så havde han to gange øde og gemte sig i Simbirsk.

Ledsager dem kunne lide hans lyse forestillinger. Han havde endda underjordiske kaldenavn - "ranglet". Men i 1903 blev han arresteret i Sevastopol for propaganda mod systemet. Efter sin løsladelse, gik han til St. Petersborg, hvor han igen blev arresteret og deporteret til Sibirien. Derfra undslipper han igen til Vyatka, hvor skaffe et udenlandsk pas, med hvem han vil flytte til Moskva.

1906-1908 gg. blev et vendepunkt for ham - han bliver en forfatter og begynder at arbejde en masse på romantiske romaner, herunder "Reno Ø", "Zurbagansky pile", "Kaptajn Duke", en novellesamling "The Lanfier Colony," osv ...

kreativ periode

Fremhævning temaet "Hvem skrev" The Scarlet Sails", må jeg sige, at i 1917, Greene flyttede til Petrograd, håber på forbedringer i samfundet. Men så, lidt senere, han var skuffet over alle begivenhederne i landet.

I 1919 vil den fremtidige forfatter tjene som signalmand i den røde hær. I disse år begyndte han at udgive i tidsskriftet "Flame" Editor Lunacharsky.

Grøn mente, at al den smukkeste ting på jorden afhænger af vilje god, stærk og ren i hjertet og sjælen i mennesker. Så han er født så vidunderlige værker som "Scarlet Sails", "Kører på Waves", "Shining World" og så videre. D.

I 1931, vil han have tid til at skrive sin selvbiografiske roman. Og i 1932, den 8. juli, ved 52 th leveår, døde han af mavekræft i den gamle Krim. To dage før sin død, da den nuværende ortodokse, ville han invitere til sin præst, altergang og bekende. Nina kone vil vælge det sted for graven, hvor havet er åben. På graven af forfatteren etablere Tatiana Gagarin monument - "Kører på Waves" pige.

Som født "Scarlet Sails"

Så, vender tilbage til arbejde "Scarlet Sails" (der skrev denne historie), har omkring en forstår hvordan en mand var forfatter til denne litterære mesterværk. Men det skal bemærkes, og trist side af hans biografi. Når Greene tjente som signalmand i 1919, blev han syg med tyfus og blev behandlet for en måned på hospitalet, hvor han, alvorligt syg, Maxim Gorky engang sendt te, brød og honning.

Efter bedring, igen med samme Bitter, Greene formået at få en ration og et værelse på Nevsky Prospect, 15, i "House of Art", hvor hans naboer stål N. S. Gumilev, Kaverin, O. E. Mandelshtam, i . A. jul.

Hvem skrev "The Scarlet Sails"?

vores historie ville ikke helt være komplet uden disse oplysninger. Naboer mindede om, at Greene levede som en eneboer i en verden, hvor ingen ønskede at indrømme. Samtidig begynder han at arbejde på sin rørende og poetisk værk "Scarlet Sails".

I foråret 1921 Grøn gifter sig med en enke Nina Nikolayevna Mironova. Hun arbejdede som sygeplejerske, men de mødtes i 1918. Alle efterfølgende 11 års leve sammen, var de uadskillelige og betragtes som en gave skæbne deres møde.

Som svar på et spørgsmål om, hvem der skrev "The Scarlet Sails", og til hvem arbejdet var dedikeret, kan vi kun sige én ting: den grønne din litterære mesterværk præsenteret som en gave til den 23. november, 1922 Nina Nikolayevna Green. Det vil være den første fuldt offentliggjort i 1923.

Hvem skrev "The Scarlet Sails". resumé

En af hovedpersonerne, dyster og asocial Løngren, boede i det, der er beskæftiget med fremstilling forskellige håndværk, model sejlbåde og dampere. Lokal vagt over for denne mand. Og alt sammen på grund af denne hændelse, når én dag under en storm kromand Menners trukket i det åbne hav, men Løngren og ikke tror at redde ham, men hørte ham bønfaldt om hjælp. Gnaven gammel mand bare råbte til sidst: "Min kone, Mary engang også bedt dig om hjælp, men du nægtede hende!" Menners et par dage tog en passagerskib, og at før sin død Løngren anklaget i hans død.

Assol

Men købmanden ikke engang nævne det faktum, at fem år siden sin kone Løngren, da hendes mand var på havet, vendte sig til Menners at han tog hende nogle penge. Hun gav for nylig født en pige skal nok, fødsel var svært, alle de penge, der bruges på behandling. Men Menners roligt fortalte hende, at hvis hun ikke var så følsomt, ville han være i stand til at hjælpe hende.

Så den stakkels kvinde har besluttet at lægge ringen og gik til byen, så er det en slem forkølelse og snart døde af lungebetændelse. Returnering hendes mand, en fisker Løngren boede med barnet i armene og har aldrig gik til havet.

Generelt være alting er, den lokale skal nok hadede far. Deres had bredte sig til den meget pige, som derfor kastet ud i en verden af fantasier og drømme, som om og behøver ikke at kommunikere med kammerater og venner. Far erstattet det hele.

Aigle

Når hans far sendte en otteårig Assol i byen for at sælge de nye legetøj. Blandt dem var en miniature sejlbåd med karminrøde silke sejl. Gonna svigtet i en bæk båd, og vandstrømmen bragte det til munden, hvor hun så den gamle historiefortæller Eglya at ved at holde båden, sagde, at kort efter hendes sejl skib med karminrøde sejl og med prinsen, der vil tage hende med ham i hans fjernt land.

Da han vendte tilbage, skal nok fortælle alt til sin far, men var ved siden af en tigger overhørte deres samtale og blæste historien om skibet med prins hele Kapernoy, hvorefter pigen begyndte at drille og blive betragtet som sindssyg.

Arthur Gray

Og prinsen dukkede op. Arthur Gray - den eneste arving af en adelig familie, der bor i det fædrene slot, meget resolut og modig ung fyr med en livlig og lydhør sjæl. Helt fra barndommen han elskede havet og ønskede at blive en kaptajn. I en alder af 20, han købte et tremastet skib "The Secret" og begyndte at gå til svømning.

En dag, bliver nær Kapernoy, tidligt om morgenen, han og hans sømand besluttede at sejle på en båd, for at finde et sted for fiskeri. Pludselig, på kysten, finder han sover Assol. Hun så imponeret af sin skønhed, at han besluttede at sætte det på den lille finger af hans gamle ring.

Så i det lokale værtshus Grå lærte historien er forbundet med den loony skal nok. Men beruset collier sikker på, at alt er en løgn. En kaptajn og uden hjælp stand til at forstå sjælen af denne ekstraordinære kvinde, som han selv blev en smule ud af denne verden. Han gik straks til byen, hvor der i en af butikkerne fundet Scarlet silke. Om morgenen den hans "The Secret" kom ud i havet med røde sejl, og i midten af den dag, det kunne ses fra Kaperny.

Assol så skibet, var ude af sig selv af glæde. Hun straks hastet til havet, hvor der var en masse mennesker. Skibet afgik båden, og det var kaptajnen. Et par minutter senere Assol var på skibet med grå. Det er, hvordan det skete, som forudsagt af klog gammel mand.

Centennial vin tønde blev åbnet samme dag, og næste morgen var skibet allerede langt væk, og tog alle Kaperny besætning på "The Secret".

Dette er muligt, og luk emnet "Hvem skrev en bog" The Scarlet Sails "?" Aleksandr Stepanovich Grin (Grinevskii) enhver, der følger du gav en ekstraordinær fortælling om en drøm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.