Mad og drikkevarerHovedret

Hvorfor kisnet mælk i et tordenvejr? Sammensætningen af mælk. Hvad sker der under et tordenvejr

Populære overbevisninger gennemsyre hele vores væsen. Hver kugle af menneskeliv anses for at være underdanig til nogle kræfter, der kan påvirke begivenhedernes forløb, for at ændre situationen eller til at hjælpe i nogle situationer. Hvor sandheden egentlig er?

Overbevisninger i de moderne realiteter

Verden af i dag er i takt med de fremskridt, og at narre de gennemsnitlige persons forskellige legender og rygter ikke så simpelt. Der er mange eksempler, hvor eventuelle fordomme, der lever i folks bevidsthed i årevis eller endda århundreder, var niere besejrede ved moderne videnskabsmænd.

Så før der var en tro på, at, at hvis mælken under stormen sætte en frø, betyder det ikke smide ud. På den moderne opfattelse er forfærdelige og ulækkert, men mange af de civiliserede nationer i dag tror på sandheden i denne fordom. Hvad hvis det er sandt? Check for dig selv at meget få mennesker ønsker, men vi vil forsøge at forstå.

Mælk og tordenvejr

Jeg er sikker på mange undrede sig over kisnet mælk i et tordenvejr. Meget mærkelig situation: På den ene side er det folks fordomme, men på den anden side gør den faktiske observation bekræfter det faktum, at mælken kisnet hurtigere i et tordenvejr. Hvad er løsningen? Forskere har forundret løbet dette spørgsmål for længe, og snart var i stand til at svare på, hvad der er årsagen.

Hvorfor kisnet mælk i et tordenvejr?

Mælk i stormen faktisk kisnet. Det betyder ikke noget, det er simpelthen i et rum eller i køleskab. Uanset lagringsplaceringen mælk, lufttryk, luftfugtighed og temperatur, er det stadig forværres.

videnskabelig udsigt

På spørgsmålet om, hvorvidt, på grund af hvad den sur mælk i et tordenvejr, er der ingen enkelt svar, men der er flere videnskabelige udgaver. Alle af dem er sandt til en vis grad, men du kan ikke stole på et bestemt system, som "udløser" det gør ikke altid. Spørgsmålet om, hvorfor kisnet mælk i et tordenvejr, tænkte fysik, biokemikere og bare interesserede mennesker. Hvilke konklusioner kan foretages efter kontrolundersøgelserne gennemføres?

indflydelse sferiksov

Biokemikere mener at du har fundet det samme svar. Efter at have foretaget flere undersøgelser på dette område, har forskere konkluderet, at mælk kan blive sur på grund sferiksov - langbølget elektromagnetisk puls. Sådanne impulser kan måles, selv ved en afstand på 500 km. Det er dette faktum, der forklarer, at mennesker, der er overfølsomme for at gå videre foregribe vejret, især stormen. Også på grund af elektromagnetiske impulser dyr kan modtage de nødvendige oplysninger om forestående vejrskift.

Det mest interessante er, at videnskaben endnu ikke kan give en nøjagtig svar på spørgsmålet om, hvordan den sferiksy påvirke mælken på en måde, provokerer sin syrning. Denne version er accepteret i den videnskabelige verden, men virkelig validere det er ligegyldigt.

reproduktion af bakterier

Biokemikere har foreslået en anden mulighed, hvilket forklarer en del af årsagen til syrning af mælk i et tordenvejr. Forskere besvare spørgsmålet om, hvorfor kisnet mælk i et tordenvejr, lige nok. De mener, at det hele i reproduktion af mælkesyrebakterier. Disse bakterier har et stærkt incitament til at reproducere på grund af den kraftige stigning af fugtindhold og temperatur før stormen. Denne version har også ret til at eksistere, der er. At. Lactobacilli virkelig begynder at formere sig hurtigt i de ovenfor beskrevne betingelser, der gentagne gange er blevet bekræftet af videnskabelige eksperimenter.

mælk gård

Hjemmelavet mælk adskiller sig væsentligt fra de produkter i supermarkedet - det er ikke en hemmelighed. Forskellene hovedsagelig ligge i sammensætningen. Ofte butikker sælger hvad de bringer producenten, uden hensyntagen til sammensætningen af produktet. Således viser det sig, at producenten har næsten fuldstændig handlefrihed og kan bogstaveligt talt gøre mælken ud af vandet. Desværre er mange af dem bare gøre det. Hvis dog overveje et kvalitetsprodukt fra en butik, er det stadig forskellen mellem nationalproduktet og industri er slående.

Sagen er, at gårdens mælk sælges næsten med det samme, mens industriproduktionen er designet til på lang sigt, at produktet skal gå fra produktion til salg. Det er på grund af dette, er mælken altid kommer særlige konserveringsmidler, der forlænger holdbarheden. At engagere sig i denne slags ting en landmand ikke giver mening, fordi dens mælk straks finder en køber. Men tilbage til vores emne.

Hjemmelavet mælk og tordenvejr

Effekt af storme på hjemmemarkedet mælk er altid tydeligt. Hvis stormen sur mælk, kan det hævdes, at det var hjem. Industriprodukter kan også slå sour i dårligt vejr, men det sker meget sjældnere. Hvad er årsagen? Sagen er, at i den friske hjemmelavede mælk under påvirkning af ozon mælkesyre. At det fører til det faktum, at sur mælk.

Et kommercielt produkt kan også slå surt, men i dette tilfælde, afhænger meget naturlighed af dens bestanddele og fra konserveringsmidler og antioxidanter er blevet brugt af producenten. Hvis det er føjet til produktet af stærke kemikalier, er du sandsynligvis storm påvirker ikke kvaliteten af mælk. Hvis der er tilsat svagheder de fodermidler, da sandsynligheden for, at mælken kan blive sur, steget betydeligt.

meningsdannere fysikere

Fysiker fremsatte sin hypotese om, hvorfor mælken bliver sur. Fysikere tror, at det hele er, at før stormen, og inden for det, jordens atmosfære undergår væsentlige ændringer. Det er virkelig. Atmosfæren ændrer dens elektriske og elektrostatiske egenskaber. Dette bekræftes af talrige undersøgelser. En sådan ændring er nødvendig, ellers stormen vil ikke være i stand til at bryde ud af luften lag af Jorden. Nedarvnings fysikere, der ændrer i Jordens atmosfære påvirker syrning af mælk, til fælles med hypotesen om vitale aktivitet af bakterier, der reagerer på processerne i de respektive reaktioner af luften.

Effekt af storme

For at forstå, hvorfor kisnet mælk i en storm, du har brug for en lille smule for at forstå naturfænomener såsom regn, torden og storm. Det menes, at ikke blot stormen kan føre til ændringer i atmosfæren for at øge aktiviteten af bakterier og lignende. D. Årsagen syrning af mælk kan selv være et naturligt fænomen. Regn, storm meget forbundet. Som et resultat af sådanne naturlige fænomener genereret ozon. Det føles hver person, fordi dette stof og giver behagelige, frisk duft efter en regn. Chance beskrivelse som sådan skal reduceres til, hvad der vil danne ozon, som er den vigtigste årsag til aktiviteten af bakterier i mælk.

Der er en anden hypotese, men det fandt ingen seriøs videnskabelig støtte til forskningsverdenen. Hun siger, at faktorer som regn, storm, kan føre til, at calcium og protein reagere. Årsagen er netop tordenvejr, som bidrager til, at proteinet begynder at krølle, hvilket forårsager oxidation af produktet. Igen skal det bemærkes, at folden kan kun indenlandske flydende mælk. Det købte produkt i supermarkedet er ikke sandsynligt, at være lignende kemiske reaktioner.

Sammenfattende kan vi sige, at mælk i køleskabet og hvad står lige på bordet, det har lige muligheder for at vende sur under stormen. Men der er en hage: du har brug for at vide, hvad der er mælken - indenlandske eller industriel. Det er en naturlig del af produktet bidrager til den hurtige forsuring. Også glem ikke, at mælk - snarere finurlig produkt, der kan blive beskadiget, ikke blot af naturlige årsager, men også på grund af uagtsomhed af værtinden. De vigtigste ting - ikke ser underligt underliggende årsag, hvor det ikke eksisterer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.