SundhedAlternativ medicin

Kinesiske åndedrætsøvelser. grundlæggende øvelser

Stigende fra interessen for de gamle traditioner i Østen hvert år er berettiget. Viden, der i århundreder folk i Kina finpudset, afsløre for os hemmeligheder sundhed og levetid. Udvidelsen af unge hjælper kinesiske åndedrætsøvelser. Er det muligt at lære teknikken af motion? Ja, dette gøres enten på egen hånd (med hjælp fra specialiserede litteratur), eller ved hjælp af en erfaren herre. Kinesiske åndedrætsøvelser opdelt i typer, som hver har sine egne karakteristika. Overvej de mest almindelige typer af terapeutiske øvelser.

Kinesisk åndedrætsøvelser tszyanfey

Ordet "tszyanfey" fra kinesisk bogstaveligt oversat som "at tabe fedt." Tre enkle øvelser kan medvirke til at reducere vægten ved at normalisere stofskiftet og eliminering af sult. De vil også hjælpe slappe af og lindre træthed. Alt dette giver en gradvis vægttab, der ikke skader den menneskelige krop, i modsætning til kostvaner, der lover superhurtig vægttab. Plus også er det faktum, at gennemførelsen af disse øvelser kan gøres derhjemme uden brug af eventuelle særlige simulatorer. Det eneste: du har brug for at bestanden op på behageligt tøj, ikke holde nede bevægelser. Det er vigtigt at forstå, at de kinesiske åndedrætsøvelser kun vil resultere, hvis du udfører øvelserne regelmæssigt og korrekt.

Øvelse nummer 1. «Wave»

Den tager sigte på at reducere følelsen af sult. Det skal gøres, før måltid. Den mest behagelige stilling - liggende på ryggen. Ben bøje i knæene, fødderne fladt position. Læg en hånd på brystet, den anden - i maven. Med en dyb langsom indånding samles i maven og løft brystet. Hold vejret i et par sekunder, og derefter udånder langsomt. På udånder, trække brystet og maven puste. Gøre fuld fyrre "indånde-udånder" cykler.

Øvelse №2. "Frøen"

Denne øvelse vil gøre det muligt at normalisere funktionen af CNS. Sidder på en lav skammel med fødderne skulder bredde fra hinanden. Vinklen mellem lårben og skinneben - linie. Albuerne på knæene, hans venstre hånd knytnæve (for mænd - højre) og en af dens omslag. Dernæst hviler mod panden i en knytnæve, at slappe af og til at lukke øjnene. Tag en dyb indånding i mindst 15 minutter.

Øvelse №3. "Lotus"

Det hjælper med at regulere stofskiftet og øge blodcirkulationen. Udgangsposition - kropsholdning "siddende Buddha." Hænder, palmer op liggende på hans fødder foran hans mave. Kvinder har en højre hånd under venstre, og mænd - tværtimod. Øjnene skal være lukkede. 1. trin: 5 minutter af dyb vejrtrækning glat. Trin 2: 5 minutter af naturlig og ubesværet vejrtrækning. 3. etape: 10 minutter uden at trække vejret kontrol over processen med rensning af sindet fra uvedkommende tanker.

Kinesisk åndedrætsøvelser Qigong

Øvelser udføres under den glatte afslappende musik. Denne øvelser forbedrer de fysiske, intellektuelle og følelsesmæssige tilstand.

Øvelse №1. "Breath of Fire"

På udånder, er maven trukket kraftigt. Vi indånder mellemgulvet. Denne øvelse er meget dynamisk. Kan medføre svimmelhed begyndere.

Motion №2

Træk vejret langsomt og dybt. Indånding og udånding kendetegnet ens intensitet. Udfør mindst ti minutter.

Motion №3

Inhale og udånder kun gennem næsen gør. Krop afslappet, lukkede øjne. Varighed - 10 minutter.

Ifølge læger fra Kina, problemet med ekstra kilo og fremkomsten af sygdomme ligger i disharmoni yin-yang i kroppen. Stabilisering Qi flyder vil bidrage til at glemme alt om mange emner, herunder om det overskydende fedt. Dette vil komme til hjælp kinesiske åndedrætsøvelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.