HjemlighedHavearbejde

Frugterne af æble - den mest almindelige frugt

Sikkert verden vil ikke finde en mand, der ikke ville kende navnet på frugten af æblet - træ af slægten af løvfældende. Dette er den mest almindelige frugt er sfærisk med en sød og sur smag, gav ham verdensomspændende berømmelse. I foråret i haven kultur tilfreds med sine sarte blomster og efteråret på bordet ser velsmagende æble. Det er, hvad der gjorde hendes foretrukne træ i folklore og folkelige traditioner. Det symboliserer visdom og viden. Måske fordi i russiske eventyr så ofte født emner forbundet med denne træ.

Apples eksperter mener den vigtigste frugt afgrøde i tempererede breddegrader. Ikke uden grund fra antikken at have overlevet legender fortæller om foryngende æble, hjemvendte ungdom og præsentere sundhed. Det siges, at selv den honning indsamlet fra bigårde, omgivet af haver, dette træ har særlige helbredende egenskaber.

Den engelske har et ordsprog, at hvis du spiser frugten af æble hver dag, vejen til lægen bestilt.

Rhode Apple har mere end tredive arter. De mest almindelige er den kulturelle eller i hjemmet, som omfatter mange dyrkede sorter i verden: slivolistnaya lav, kinesisk og så videre ..

Nogle sorter af denne frugt træ dyrkes som en prydplante i haver og parker, og æbletræet med små frugter - Ranetki - vokser, selv i de barske sibiriske betingelser.

Disse frugter er rød, gul, grøn eller blandede farver kan være på størrelse med en ært, og nogle gange de når en diameter på femten centimeter. Ifølge modning tid der er sorter af sommer, vinter, efterår, og den senere har fremragende holdbarhed.

I sommeren æblesorter frugt modenhed er forbruger direkte efter at have fra træet. Under normale omstændigheder, er de ikke opbevares i mere end tyve dage. Frugt æble efterår arter forbliver frisk i to måneder og vinteren modnes bare i modningsprocessen. Deres mulige holdbarhed - op til seks måneder.

Næsten alle sorter af denne frugttræ bestøves.

Æbler indeholder en masse forskellige syrer - citronsyre, vinsyre, etc., såvel som saccharose og glucose ... Hertil kommer, de indeholder bare en guldgrube af vitaminer, essentielle olier og tanniner og pektin. Frugt æble er meget nyttige for folk, der har en krop utilstrækkelig kalium eller calcium, magnesium og lignende. D.

De bruges som frisk og tørret frugt. Æbler er også velegnet til genbrug: af dem får fremragende saft eller frugtkompot, gelé eller frugtvin og marmelade. På grund af det højere indhold af pektin marmelade, gelé, marmelade og mousse er bare enestående.

Tørrede frugter af æbletræer er en kilde til fordøjeligt sukker og mikronæringsstoffer. I frø af selv et stykke af denne fantastiske og denne indfødte frugt indeholder næsten alle dagspris på jod.

Apple eddike er forberedt, det er meget udbredt ikke kun inden for medicin, men også i fødevareindustrien. Den indeholder en masse værdifulde mineraler og organiske syrer. Apple eddike mindsker appetitten og stimulere stofskiftet, så det er med held anvendt i behandlingen af fedme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.